H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 nie znam...wypolerowane...wyplakowane .....hmmmm handlarz ? 167k ? Panie to je "...wersja S-line czyli jedna z najlepszych wersji, posiada full wyposażenie prócz nawigacji. "
mirek31071977 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Nic mi nie szkodzi obejrzeć.Za drogie ale na miejscu .Chętnie sobie podebatuję z panem i wygląda na prywatnego a odpicowany jak u handlarza.Z silnika to można jeść. .Uwielbiam takie coś
mirek31071977 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Nie szkoda według mnie .Byłem i oglądałem ale bez miernika i mechanika.Niby tylko z przodu maska i ten grill.Koleś miłośnik większych motorów.Odpicowana ale rzekomo od święta jeżdżona.Na Co dzień jeździ Passkiem 2,8 w gazie .W książce kod E4J .Luzak rozrządu nie zrobił przez rok.Jest wpis ze Szwajcarii na 120 bodaj.Tarcze z tyłu można jeździć ale zaczyna łapać.To potwierdzało by jeżdżenie od święta.Zapomniałem zapytać o olej a kartki nie ma.Szyby wszystkie ori.Normalne ślady użytkowania.Niby jakiś koleś z Łodzi też drąży temat.Na rozrząd by zszedł powiedzmy na 25 jakby po dokładnym sprawdzeniu było do brania.Ale teraz jeszcze opony letnie chociaż bo to co na zdjęciach zimówki są .I ja jeszcze lpg potrzebuję więc odpadam.Mój budżet to 25 ale do jeżdżenia już.Nie mogę i nie chcę więcej.Jak ktoś ma blisko i z takim budżetem i bez gazu to mślę można podjechać.Chłopak po 30 raczej bez cwaniactwa.Przewiozł mnie.Dla mnie szał ale mam porównanie tylko do mojego żółwia .Nie wiem.Jakby nie ten gaz co mnie trzypa to pojechałbym z ekipą jeszcze raz i trzepał i negocjował.Nie widzi żadnych problemów.
Koval242 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Panowie idzie jakoś sprawdzić auto co przyjechało z Austrii ? Posiadam nr tablic i vin.
Arturoo Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Historia z vinu....stan Koval ..puść mi kontakt do siebie na pw
egon47 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Pany jadę w piątek oglądać te audi dla brata na co zwrócić uwagę szczególnie http://olx.pl/oferta/audi-a6-allroad-kupiony-w-polskim-salonie-CID5-IDa27b5.html
horny devil Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Pierwsze co zobacz czy prosto stoi bo wymiana pneumatyki to grube koszta Tak wiem zaj**** że zaślepki radia nie pyrskłem
SebaMC Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 sSzprejem pryskałeś? Ja robiłem czarnym szprejem tunel pod popielniczką i za długi to w połysku nie było Nowe opony założono, aż żal teraz sprzedawać
Arturoo Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Pany jadę w piątek oglądać te audi dla brata na co zwrócić uwagę szczególnie http://olx.pl/oferta/audi-a6-allroad-kupiony-w-polskim-salonie-CID5-IDa27b5.html Ty tak serio ?? Tip do 2,7 tak pasuje jak świni siodło ....pokazać Ci fakturę z byle naprawy ?? sSzprejem pryskałeś? Ja robiłem czarnym szprejem tunel pod popielniczką i za długi to w połysku nie było Nowe opony założono, aż żal teraz sprzedawać Sprzedaj bez opon
egon47 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Dajesz Artur może brata przekonam żeby nie bral automat
Pucek Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Dajesz Artur może brata przekonam żeby nie bral automat Zauważ że Stasiu szuka tego typu auta z takim silnikiem już kupę czasu i nic a to nic nie ma, tym bardziej nie za taką kasę, obstawiam że za max pół roku włoży w te auto drugie tyle albo i więcej
Rekomendowane odpowiedzi