Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ostatni raz tu wchodzisz i tak z d*py strzelasz tekstem

chłopaki,daję stówę za każdą przebitą oponę Mirona,

za krechy na drzwiach i masce po dwieście :evil:

:polew:

nawet ich nie kuś bo mi cała szpachla poodchodzi :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bry :hi:

widzę że każdy powód do śmiechów ze mnie dobry :naughty:

a jak wachlujecie drążkami w miastach to pewnie przychodzą myśli "kurde tak na prawdę to chciałbym mieć automat" :polew:

weźcie sobie na jutro maski jakieś bo dopiero teraz się przyjrzałem jaką chmure dymu na starcie potrafię zostawić :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
ostatni raz tu wchodzisz i tak z d*py strzelasz tekstem

chłopaki,daję stówę za każdą przebitą oponę Mirona,

za krechy na drzwiach i masce po dwieście :evil:

nie ma sprawy mnie nikt nie zna, konto do przelewu przesyłam na PW :evil:

Opublikowano

bish-kopt...

hmm... srebrny avant na 17tkach stojący chyba nawet teraz na K.Wielkiego? :cool1:

Opublikowano

bish-kopt...

hmm... srebrny avant na 17tkach stojący chyba nawet teraz na K.Wielkiego? :cool1:

pudło... :kox: - ciemnogranatowy, chrom + czarne szyby

stane na kresce z wami panowie ale dopiero po modach ok?

...czy świeżaki muszą obowiązkowo? ;(

Opublikowano

no właśnie widziałem 2 nowe avanty na KNW jak tu wjechałem i się zastanawiałem czy klubowe...

ale tak czy siak ten też staje przy K.wielkiego na początku zaraz zgadza się :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 16:53_________________________________________________bish kopt ja chętnie z Tobą się przytne :wink4:

szukam jakiegoś 2.5TDi w serii do kreski żeby zobaczyć jak to się ma :mysli:

Opublikowano

jasne, ty masz tam pewnie jakiś program pod 140 kucy, u mnie automat + 100 kilo więcej na balaście, zrobisz mnie a potem se bedziesz jaja ze mnie robił :decayed:

...i czytał bede nowy przyszpilony wątek "jak to R4 robi V6" :polew:

...a tak serio to mam go od niedawna i potrzebuje jaszcze małych poprawek, wymienie olej w skrzynce i przepływke i stane z tobą na kresce, obiecuje :good:

Opublikowano

Witam wszystkich po długiej przerwie :hi:

wakacje nad morzem dały radę :good: co mnie zaskoczyło - niewiedziałem że w Polsce mamy tak dobre drogi , szkoda tylko że nie na śląsku :( od wczoraj mam już kompa , po awarii , więc kontakt odzyskany :>

przyznam się bez bicia,że nie nadrobiłem tych ponad 60 stron , chyba by mi to zbyt wiele czasu zajęło....

widzę że w piątek szykuje się niezły spot :good: ->szkoda że ja w pracy do 24 :wallbash:

SoMeS - ostatnim razem na strefie wyglądało to tak,że keżor mnie objechał o długość , następnym razem ja jego - zależało kto jak wystartował , to samo było z 1.8T

w poniedziałek odstawiam auto do gliwic , zakładam instalacje u D4rk'a :>

a za 2 tyg auto idzie do lakiernika , wkońcu zrobię tą przerysowaną prawą stronę i ogólne odnowienie lakieru :decayed:

p.s

kto stawiał na 700 ?? majki czy pucek ??

za tydzień na spocie już jestem na bank , właśnie dostałem grafik :wink4:

Opublikowano

bish kopt ja też mam automat i owszem po programie dlatego chciałem zobaczyć ale śmiał się nie będę bo może nie będę miał powodów :cool1:

Opublikowano

spoko somes, za tydz powinienem byc gotowy, a tak przy okazji nie wie ktoś gdzie w pobliżu można dostać esso atf LT 71141 na litry do skrzyni bo jak sprzedaja to odrazu 20stki, albo równie dobry żółty atf?

Opublikowano

witka :hi:

nudzi mi sie dzisiaj i zastanawiam sie czy nie jechac na Tour de Audi, jest ktos chetny aby dolaczyc?

moze mi ktos napisac nr tel. od Pucka na PW?

nie wiem czy wpadne jutro na spot ale gdybym wpadl to wezme ze soba G-Tech'a to bedzie mozliwosc pomierzyc sobie czasy :wink4: mam rowniez Sonometr gdyby ktos chcial zmierzyc sobie dB car-audio i wydechu :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: siemacie panowie z wieczorka widze ze temat mojego modu czyli chipa sie ruszyl i moze za miesiac tez na jakiejs kresce sobie stane jak sie pojawi jakies 170 KM
Opublikowano

:hi: Z wieczorka

Ale się tu wydarzyło :blink:

Te Madasek co to już cię z Poznańskich wywalili bo nikomu nie chciało się czytać twojego spamu :decayed:

Bish-kopt każdy nowy musi :evil:

Krisu na 700 stawiał Majki

A-rek jak weźmiesz g-tech-a a Gregory nie przyjedzie to się z chęcią zmierzę :gwizdanie:

Właśnie Gregory pamiętasz o mnie :rolleyes:

Krolu ty też pamiętaj jak będziesz :)

Somes ja jestem teraz ciekaw za ile będziesz skrzynię wymieniał :przebiegly:

Diman nie rób programu bo wiesz....... kontrolka coraz bliżej :polew: :polew: :polew: :polew:

Tomeks dajcie Mironowi już spokój z tym autem :no: co to jego wian że takie padło kupił i teraz musi tym jeździć :kox::decayed:

Opublikowano

Bish-kopt za tydzień to mnie tu już nie będzie :thumbdown:

A-rek ja bym sobie chętnie czas zmierzył chociaż tyle się pocieszyć jeżeli na hamownie nie mogę :mysli:

Kris Keżor Cię objechał? :cool1: to co on tam zaś nawsadzał :naughty:

Guru skrzynią się nie przejmuje jest po renowacji więc powinno długo pożyć.. jeżeli padnie to trudno pomyślę może wtedy o manualu.. tylko jak ja będę pasażerki zabawiał? :no::polew:

[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 21:30_________________________________________________Prezes dzięki za mini spota pod piekarnią :naughty::polew:

Opublikowano

Miron pamiętasz tego sedana czarnego USA Sline z Gliwic do sprzedania za 53 tyś

http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s1735/AUDI%20A4%201.8T%20Quattro/

a tutaj coś dla ciekawych jaki to niby ideał z tego auta :polew:

http://bezwypadkowe.net/f68/porsba-o-sprawdzenie-audi-usa-waulc68e14a293024-18749/

Opublikowano

no ladne buty z ta B6 :thumbdown:

Opublikowano

Rudi :hi:

Guru :hi:

Opublikowano

Somes - no jak już pisałem , najważniejszy jest start , jak spóźnisz , to później już raczej kaszana ...

ale jak nie spóźniłem , to go objechałem , zresztą , u mnie te 174kuce to były , ale przeszło 10 lat temu heheh , sam jestem ciekaw ile z tego zostało :cool1: i na koniec na małe usprawiedliwienie , opony mam już na ostatni sezon - są max dojechane , a jakby nie było , to jedna z istotnych rzeczy na kresce , na wiosne będą już całkiem nowe lacie , to spróbujemy :>

a na ile wogóle wbiłeś do PL ?? tylko na tym jednym spocie zawitasz ??_________________________________________________

i weź tu kup auto , ehh ,ręce opadają , a na pierwszy rzut oka - igła , a po sprawdzeniu , lipa , a jak się człowiek nie zna albo nie sprawdzi , to później zamiast się cieszyć z nowego nabytku , to tylko problemy :(

Opublikowano

Somes takie OT robisz :kox::wink4: