Guregoru Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Już trenuje dzisiaj tylny napęd i drift... Miedzy pachołkami...Jak kiedyś kupie bmw to bedzie łatwiej To jeszcze przysiądź do teorii Mam więcej takich fotek, typu B6 Mironowe, Guregoru z różową torebką, czy też Rudi... masakra Mam w c**j starych zdjęć ale takiego nie pamiętam Znalazłem nawet zdjęcie z pod Imerium
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Już trenuje dzisiaj tylny napęd i drift... Miedzy pachołkami...Jak kiedyś kupie bmw to bedzie łatwiej To jeszcze przysiądź do teorii Mam więcej takich fotek, typu B6 Mironowe, Guregoru z różową torebką, czy też Rudi... masakra Mam w c**j starych zdjęć ale takiego nie pamiętam Znalazłem nawet zdjęcie z pod Imerium Z pod Imperium? oo masakra, przecież my nic nie pamiętali
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 http://rohanawheels.com/wheel/rf1/#E503DC73 Chyba wiem co kupić na nowy sezon
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Już trenuje dzisiaj tylny napęd i drift... Miedzy pachołkami...Jak kiedyś kupie bmw to bedzie łatwiej To jeszcze przysiądź do teorii Mam więcej takich fotek, typu B6 Mironowe, Guregoru z różową torebką, czy też Rudi... masakra Mam w c**j starych zdjęć ale takiego nie pamiętam Znalazłem nawet zdjęcie z pod Imerium Jeszcze nie zasiadłem do teorii a czas się kurczy jak góralski sweter po praniu także jak to Miron pisał będzie poprawka drugi termin
pajda Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 http://rohanawheels.com/wheel/rf1/#E503DC73 Chyba wiem co kupić na nowy sezon czy ja wiem ....
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Pucek szukaj jakiś ładnych 21 cali - bo ja totalnie nic ciekawego nie znalazłem a na allegro pustki - a bez sensu zmienić auto na coś do czego ciekawych kół nie ma
Majkel Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 [emoji34] ...pozdro z roboty Może wpadnę na pół godzinki dzisiaj [emoji6]
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 [emoji34] ...pozdro z robotyMoże wpadnę na pół godzinki dzisiaj [emoji6] Jak teraz nie masz czasu, to co dopiero Ona zrobi z Tobą po ślubie? Jak by nie było, cisnę na nockę ale będę, nie na pół godziny a dłużej, a jak reszta?
horny devil Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 [emoji34] ...pozdro z roboty Może wpadnę na pół godzinki dzisiaj [emoji6] Też widzę zadowolony z perspektywy pracy dziś. Ja już też działam od 7:00 Będę dziś na 100% nie tak jak ostatnio
Majkel Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 [emoji34] ...pozdro z roboty Może wpadnę na pół godzinki dzisiaj [emoji6] Jak teraz nie masz czasu, to co dopiero Ona zrobi z Tobą po ślubie? Jak by nie było, cisnę na nockę ale będę, nie na pół godziny a dłużej, a jak reszta? Spoko... do przysięgi przed ołtarzem dorzucę parę słów od siebie odnośnie samochodu i zlotów [emoji12]
Mario22 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja się postaram przypedałować bo i tak chce troche dziś pojeździć ale od razu uprzedzam ... Żeby nie było jak ostatnio rowerzyście należy iść so sklepu po zimne piwo a nie cudować
Rekomendowane odpowiedzi