krolu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 I zdjęcie RS4 na pulpit :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 I zdjęcie RS4 na pulpit :polew: :polew: heheh to już jest ale gaz jest mało opłacalny bo mam monitor na ledach i bateria mi trzyma dłuuuuuugoooo
SoMeS Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No Panowie... Jeszcze godzinka - półtora i ruszam w trasę ale już mnie tu raczej nie będzie więc dobrej nocy i udanych spotów beze mnie Widzimy się w okolicach Nowego Roku Trzymajcie się i rezajcie rezajcie jeszcze raz rezajcie
Guregoru Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Pucek jak jeszcze zamiast touchpada wpakujesz fisa to już będzie pełen wypas [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 22:06_________________________________________________Somes szerokiej
gregory Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 puść mi twojego maila[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 14:33_________________________________________________gregor masz chyba pw zawalone także puśc mi maila ja ci pośle co i jak ,janusz juz napisał Ehe, nie wiedziałem nawet, szybko się zapełniła. 10 stron wiadomości :gwizdanie: Już pusta, można pisać do mnie
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 hheheheh guru Ty maniaku... fis to zbędne kilogramy w aucie no to SoMeS, żeby Turbo Ci nie padło w drodze, powodzenia
gregory Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 SoMeS dojedź w całości do kraju red light district i gdzie pali się "Wit" .
SoMeS Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ojjj będzie się działo tej jesieni dziękuję wszystkim i spadam alloha
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 i przyjedz do nas tym B5, żebyś B6/B7 nie przyjechał bo składam odrazu wypowiedzenie
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 SoMeS dojedź w całości do kraju red light district i gdzie pali się "Wit" . nie tylko w tamtym kraju sie pali "Wit" :> Somes milo bylo poznac, szerokości
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a ja już z Dimanem po kinie "Miłość na wybiegu" nawet fajne
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no ja juz tez dotarlem film nienajgorszy towarzystwo duuuuuzo lepsze a o kebabie nie wspomne zarabisty
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a ja już z Dimanem po kinie "Miłość na wybiegu" nawet fajne razem byliście ? taka romantyczna randka we Dwoje ? warto iść bo też mam zamiar jutro bo reklamy widzialem, aha kto ze mną idzie ?
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a ja już z Dimanem po kinie "Miłość na wybiegu" nawet fajne razem byliście ? taka romantyczna randka we Dwoje ? warto iść bo też mam zamiar jutro bo reklamy widzialem, aha kto ze mną idzie ? stawiasz z Dimanem byłęm w kinie to z Tobą mogę iść na film
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a ja już z Dimanem po kinie "Miłość na wybiegu" nawet fajne razem byliście ? taka romantyczna randka we Dwoje ? warto iść bo też mam zamiar jutro bo reklamy widzialem, aha kto ze mną idzie ? stawiasz z Dimanem byłęm w kinie to z Tobą mogę iść na film mowie ci miszka warto
Guregoru Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a ja już z Dimanem po kinie "Miłość na wybiegu" nawet fajne razem byliście ? taka romantyczna randka we Dwoje ? warto iść bo też mam zamiar jutro bo reklamy widzialem, aha kto ze mną idzie ? stawiasz z Dimanem byłęm w kinie to z Tobą mogę iść na film mowie ci miszka warto Warto iść na film czy warto iść z Mironem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Majki, Diman - fotka z letniego ( reprezentacja zlotów Gliwickich )
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Warto iść na film czy warto iść z Mironem chcialem o to samo zapytac
Rekomendowane odpowiedzi