miron78 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 ładniutka http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-S4-Avant-3.0-TFSI-quattro-SpSitze-19/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:1900,mdl:20,frn:01-2012,vcg:estatecar/pg:vipcar/208090818.html
Arturoo Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 ładniutka http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-S4-Avant-3.0-TFSI-quattro-SpSitze-19/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:1900,mdl:20,frn:01-2012,vcg:estatecar/pg:vipcar/208090818.html za kolorowe jak dla mnie jest to auto i druga ważna rzecz...na szczęście nie mam takich problemów finansowych by musieć je kupić
neimaD Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Szukam 1be ma ktoś? Oddam gwint :-) Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) No i leczenie domowe się nie powiodło od dzisiaj szpital miejski w Gliwicach może coś w końcu znajdą bo noga coraz gorsza a te w białych kitlach tez narazie nic nie wiedzą Edytowane 26 Lipca 2015 przez diman
Polko_V Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 No i leczenie domowe się nie powiodło od dzisiaj szpital miejski w Gliwicach może coś w końcu znajdą bo noga coraz gorsza a te w białych kitlach tez narazie nic nie wiedzą ojojojjjj...wracaj do zdrówka
pajda Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 No i leczenie domowe się nie powiodło od dzisiaj szpital miejski w Gliwicach może coś w końcu znajdą bo noga coraz gorsza a te w białych kitlach tez narazie nic nie wiedzą artroskopia ? dziadek nie rób jaj , za chwile CRO jak ty to sobie wyobrażasz ? zdrówka dimek !
diman Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Starałem się samemu w sensie antybiotyk i wyrko w domu ale musieli mnie do szpitala jednak odnieść a co do cro to chyba wyzdrowieje do tej pory wodeczka już jest a i kasiora też już wymieniona a więc nie mogę dać d*py Na ortopedii leżę
pajda Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Starałem się samemu w sensie antybiotyk i wyrko w domu ale musieli mnie do szpitala jednak odnieść a co do cro to chyba wyzdrowieje do tej pory wodeczka już jest a i kasiora też już wymieniona a więc nie mogę dać d*py Na ortopedii leżę ale co robiłeś? przeskoczyło ci coś ? może masz coś z łykątką albo co gorzej ACL ja miałem i to i to
stanley Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Starałem się samemu w sensie antybiotyk i wyrko w domu ale musieli mnie do szpitala jednak odnieść a co do cro to chyba wyzdrowieje do tej pory wodeczka już jest a i kasiora też już wymieniona a więc nie mogę dać d*py Na ortopedii leżę no to to chopie, trzymaj się Jakby coś Ci było trzeba -> daj znać Edytowane 26 Lipca 2015 przez stanley
Pucek Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 No i leczenie domowe się nie powiodło od dzisiaj szpital miejski w Gliwicach może coś w końcu znajdą bo noga coraz gorsza a te w białych kitlach tez narazie nic nie wiedzą Mówiłem Ci że samo leżenie nic nie da ZDROWIEJ!!!
Majkel Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zdrowiej tam Diman! Pewnie nie takich staruchów jak Ty tam składają więc będzie dobrze
tomaszstn Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 No i leczenie domowe się nie powiodło od dzisiaj szpital miejski w Gliwicach może coś w końcu znajdą bo noga coraz gorsza a te w białych kitlach tez narazie nic nie wiedzą Ja wiem co by Ci pomogło, ze dwie gorące osiemnastki, wymasowałby Ci tą nogę że ho ho PS: Zdróweczka
Arturoo Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zdróweczka Diman ....tak jak stanley pisał jakby coś można pomóc to daj znać
Rekomendowane odpowiedzi