neimaD Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bry :-) Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Pany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bry :-) Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu TapatalkaPany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Stanley z Katowic
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bry :-) Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu TapatalkaPany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Stanley z KatowicTo ja tu chłopa urabiam na katowickim wątku ,a Ty tu mi takie rzeczy piszesz
Tomi_81 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bry Jeszcze dwie szychty i urlopik Jak tam zdrówko Diman..
neimaD Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bry :-) Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu TapatalkaPany mamy kogoś swojego w aso? Sprawa tyczy wymiany szyby Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Stanley z KatowicTo ja tu chłopa urabiam na katowickim wątku ,a Ty tu mi takie rzeczy piszesz Dzięki, Artur nic tylko by szydził z kolegów... [emoji481]
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bry Jeszcze dwie szychty i urlopik Jak tam zdrówko Diman.. ad.1 dopiero później to zauważyłem sorry hehe ad.2 dziękuję idzie ku dobremu dzisiaj się dowiedziałem rano, że wychodzę w piątek
horny devil Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Bry Jeszcze dwie szychty i urlopik Jak tam zdrówko Diman.. ad.1 dopiero później to zauważyłem sorry hehe ad.2 dziękuję idzie ku dobremu dzisiaj się dowiedziałem rano, że wychodzę w piątek No to prosto na kebsa A kondycyjnie jak? Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez horny devil
diman Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez diman
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 niezłe podwórko i niezłe zaplecze w garażu http://allegro.pl/audi-a3-3-2-turbo-dsg-500hp-600nm-s3-rs3-i5579869706.html
armando Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Bry z rana. Dzis na plaży w Jarosławcu sytuacja żenująca ... Audi zjechalo na plaże po skuter i nie wyjechało ... A5 3.2 Q... Tylne koła się kręciły a przednie stały ... Po czym podjechał stary tuareg zapioł na linke audi z tym skuterem i bez jakiegokolwiek uślizgu po tym piachu ich wyciągnoł pod górke haha ale siara Niby oba na Q i tuareg dużo cięższy a tu prosze.... Chyba w tej A5 za dużo elektroniki W tamtym roku jak tam byłem to C5 Allroadem jeździli
H4mm3R Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 niezłe podwórko i niezłe zaplecze w garażu http://allegro.pl/audi-a3-3-2-turbo-dsg-500hp-600nm-s3-rs3-i5579869706.html Stary RNSE, nuda
Bieniek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Co można robić w Wodzisławiu Śląskim?
Rekomendowane odpowiedzi