horny devil Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Wariaty dzięki za spota Do roboty spiochy
pajda Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Jak myślisz jaka cena ogarnięcia tego bd u mechanika ?? Chyba że potrafisz to Tobie bym zapłacił Niestety ja nie znam sie na tym Ja nie dam rady czasowo tego zrobić.A ile mechanik weźmie to nie mam pojęcia ale myślę że 100-150 powinien dostać z tym nie ma dużo zabawy. Myślę że 2 godz roboty i po temacie.
Arturoo Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Z wczorajszego wieczoru. Po zakupach w Żabce wracamy do biura na rynku, w którym trwa imprezka, podchodzi jakiś facet i pyta: -panowie poratujecie złotówką? -złotówki nie mam ale.... jak masz dowód i zdolność to 100 tysięcy pomogę załatwić. Kto zgadnie,kto odpowiedzial? Dzięki wszystkim za wczoraj Edytowane 26 Września 2015 przez Arturoo
gracia Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Ja też osobiście dziękuję za wczorajszy wieczór - dzięki moim osobistym bodyguardą
diman Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Aloha Podziękowanie za wczoraj i dziękuję Puckom za podwózke
Pucek Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Ale się wczoraj działo.... Wielkie dzięki za mega udany wieczór w doborowym towarzystwie
diman Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Ale się wczoraj działo.... Wielkie dzięki za mega udany wieczór w doborowym towarzystwie jaki wieczór to była prawie cała noc
stanley Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Ale się wczoraj działo.... Wielkie dzięki za mega udany wieczór w doborowym towarzystwie miałem nadzieję, że Basia wróci w miarę wcześniej z City Rocka i do Was zawitam. Wróciła o 23:30 z nayebaną koleżanką pod pachą
diman Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Ale się wczoraj działo.... Wielkie dzięki za mega udany wieczór w doborowym towarzystwie miałem nadzieję, że Basia wróci w miarę wcześniej z City Rocka i do Was zawitam.Wróciła o 23:30 z nayebaną koleżanką pod pachą trzeba było wpadać ja byłem w domu jakoś 3:30 Edytowane 26 Września 2015 przez diman
Pucek Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Szkoda Stasiu że nie dałeś rady się ogarnąć, dawno Miron się tak nie wyluzował Aaa i nie ma klucza do biura, ktoś coś wie na ten temat? Edytowane 26 Września 2015 przez Pucek
diman Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Szkoda Stasiu że nie dałeś rady się ogarnąć, dawno Miron się tak nie wyluzował Aaa i nie ma klucza do biura, ktoś coś wie na ten temat? Ale zamykał na pewno bo pamietam
Pucek Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Szkoda Stasiu że nie dałeś rady się ogarnąć, dawno Miron się tak nie wyluzował Aaa i nie ma klucza do biura, ktoś coś wie na ten temat? Ale zamykał na pewno bo pamietam To też pamietam bo nawet sprawdzałem, ale klucz znikł, nie masz go może w plecaku?
Guregoru Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Alkoholizm się szerzy jak tak czytam...
stanley Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Szkoda Stasiu że nie dałeś rady się ogarnąć, dawno Miron się tak nie wyluzował Aaa i nie ma klucza do biura, ktoś coś wie na ten temat? Ale zamykał na pewno bo pamietam To też pamietam bo nawet sprawdzałem, ale klucz znikł, nie masz go może w plecaku? Diman PW
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Panowie może wie ktoś co się stało z wycieraczkami ?? Wczoraj normalnie działały video poniżej.. Zatarly sie. Mechanizm do wymiany Mechanizm ?? To oraz z silniczkiem wymienia się ?? Można wyjąć i przesmarować
Arturoo Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Ale się wczoraj działo.... Wielkie dzięki za mega udany wieczór w doborowym towarzystwie miałem nadzieję, że Basia wróci w miarę wcześniej z City Rocka i do Was zawitam.Wróciła o 23:30 z nayebaną koleżanką pod pachą trzeba było wpadać ja byłem w domu jakoś 3:30 ja nie wiem , o której wróciłem .... neimad będzie wiedział ...dzięki za transport tak wogóle
MAJKI Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Widze grubo bylo szkoda ze nie moglem byc I te nocne telefony od mirona hehe
Arturoo Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Panowie może wie ktoś co się stało z wycieraczkami ?? Wczoraj normalnie działały video poniżej.. Zatarly sie. Mechanizm do wymiany Mechanizm ?? To oraz z silniczkiem wymienia się ?? Można wyjąć i przesmarować można....ale po jakimś czasie efekt wróci...sam nie wiem ,czy bym też na nowy mechanizm się nie skusił jak to tyle kosztuje
Rekomendowane odpowiedzi