Pucek Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Jak widzicie, walnęła mi guma, poszła od środka, średnio co 2 tygodnie sprawdzam stan powietrza bo jestem na to wyczulony i w 90% nie musiałem nigdy pompować, opony yokohamy S drive z 2011 roku więc też nie jakiś szajs, wiadomo, troszkę bardziej zjechane od środka przez negatyw ale nigdy nie miałem takiego przypadku żeby guma wystrzeliła, mało tego, okazało się że z tyłu gdzie opony są jak nowe bo z 2012 roku już jedna ma boczne bicie, więc to jakaś porażka, problem w tym co tu teraz kupić, a przerabiałem: yokohamy - jak widać wpadka bridgestone - były ok ale głośne toyo - bez problemów pirelli p zero nero - super guma dunlopy - wyząbkowane po roku Boję się zainwestować w coś czego nie miałem a jak wiadomo pozostają sprawdzone uniroyale albo gumy typu kumho, nokian i tym podobne
Mario22 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Pucek ważne że nie miałeś 200 km/h na liczniku... Czasem ecodriving ratuje dupe nie tylko paliwo...
Pucek Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Pucek ważne że nie miałeś 200 km/h na liczniku... Czasem ecodriving ratuje dupe nie tylko paliwo... Bez paniki, przy 4 butach i małej ilości gumy trzeba się postarać żeby polecieć ostro, strzeliło na zjeździe w zakręcie przy około 120km/h
tomaszstn Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Jak widzicie, walnęła mi guma, poszła od środka, średnio co 2 tygodnie sprawdzam stan powietrza bo jestem na to wyczulony i w 90% nie musiałem nigdy pompować, opony yokohamy S drive z 2011 roku więc też nie jakiś szajs, wiadomo, troszkę bardziej zjechane od środka przez negatyw ale nigdy nie miałem takiego przypadku żeby guma wystrzeliła, mało tego, okazało się że z tyłu gdzie opony są jak nowe bo z 2012 roku już jedna ma boczne bicie, więc to jakaś porażka, problem w tym co tu teraz kupić, a przerabiałem: yokohamy - jak widać wpadka bridgestone - były ok ale głośne toyo - bez problemów pirelli p zero nero - super guma dunlopy - wyząbkowane po roku Boję się zainwestować w coś czego nie miałem a jak wiadomo pozostają sprawdzone uniroyale albo gumy typu kumho, nokian i tym podobne michelin lub continental Przecież pisałem Ci esa chyba nie
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Pucek ważne że nie miałeś 200 km/h na liczniku... Czasem ecodriving ratuje dupe nie tylko paliwo... Bez paniki, przy 4 butach i małej ilości gumy trzeba się postarać żeby polecieć ostro, strzeliło na zjeździe w zakręcie przy około 120km/h Mi przy 150kmh rozcielo oponę i na takim profilu prawie nie czuć że guma spada... Mario za dużo filmów i policjantów co do opon strzelają Ja polecam uniroyal rainsport 3
oprych Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Panowie numer do Mirona mi potrzeba
SebaMC Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Uniroyaly też Ci polecę, dużo znajomych jeździ do dzisiaj bez problemów, ja sam miałem kiedyś takie
Arturoo Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Panowie numer do Mirona mi potrzebaNajpierw pogadaj z pajdą i Puckiem... Edytowane 11 Października 2015 przez Arturoo
pajda Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Panowie numer do Mirona mi potrzebaNajpierw pogadaj z pajdą i Puckiem... He he
Mario22 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Panowie numer do Mirona mi potrzebaPoszło PW
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Panowie numer do Mirona mi potrzeba W pierwszym poście masz..
PrzemoS4 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Panowie numer do Mirona mi potrzeba W pierwszym poście masz.. Fajnie ze udalo sie Wam dzisiaj wpasc...
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Takie spontaniczne wypady są najlepsze
Rekomendowane odpowiedzi