H4mm3R Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jestem uż jestem Gregor nie wiem kto Ci ta fura szukoł ale tył Ci ktoś ze starucha wyrezoł tu jest stara buda http://www.bestcarin.com/audi/audi-a5-sportback-s-line/1 a tak powinna ori wyglądać twoja http://steeringnews.com/wp-content/uploads/2014/11/Audi-A5-Sportback-S-line-Competition-rear-three-quarters-right.jpg całkiem inna jest ta dokładka i cały zderzak http://www2.diariomotor.com/imagenes/2013/03/posts/audi-a5-prueba-06-dm-700px.jpg Pierwsze polifty miały tył z przedlifta. Też mi coś nie pasowało jak ostatnio oglądałem jedną A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 jestem uż jestem Gregor nie wiem kto Ci ta fura szukoł ale tył Ci ktoś ze starucha wyrezoł tu jest stara buda http://www.bestcarin.com/audi/audi-a5-sportback-s-line/1 a tak powinna ori wyglądać twoja http://steeringnews.com/wp-content/uploads/2014/11/Audi-A5-Sportback-S-line-Competition-rear-three-quarters-right.jpg całkiem inna jest ta dokładka i cały zderzak http://www2.diariomotor.com/imagenes/2013/03/posts/audi-a5-prueba-06-dm-700px.jpg Pierwsze polifty miały tył z przedlifta. Też mi coś nie pasowało jak ostatnio oglądałem jedną A5 No i się wyjasnilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 no to jestem w szoku -aczkolwiek mega dziwne - wypuszczają polifa - zmieniają wszystko z zewnątrz i tylko tylny zderzak zostawiają nietknięty ? mega dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 no to jestem w szoku -aczkolwiek mega dziwne - wypuszczają polifa - zmieniają wszystko z zewnątrz i tylko tylny zderzak zostawiają nietknięty ? mega dziwne Tamta A5 była 12/13r. i właśnie tył z przedlifta, a przód nowy. Auto z PL salonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dają chyba to co mają na stanie, tak jak w B5, tam było w ogóle miszmasz, ja miałem polifta, a licznik z przedlifta, a bywały jeszcze lepsze niedojebki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 ostatnio nie mam czasu zajechać na spota przyszły piątek bardzo możliwe że też nie dotrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dają chyba to co mają na stanie, tak jak w B5, tam było w ogóle miszmasz, ja miałem polifta, a licznik z przedlifta, a bywały jeszcze lepsze niedojebki.Tak to kolejny dowód że marka nic nie znaczy już w tej chwili bo taka sytuacja różnych zderzaków w modelu jakby nie było klasy premium to troche siara moim zdaniem i dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Mario i jak byłeś oglądać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Mario i jak byłeś oglądać ?? Dokładnie miałem o to samo pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Mario i jak byłeś oglądać ?? Dokładnie miałem o to samo pytać A o 0,7 też pomyślałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Tak byłem ... Auto już sprzedane byli szybsi ale nikt z forum także Nismo zostaje dopóki kasiorki nie będzie na coś już rozsądniejszego. Edytowane 24 Października 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Tak byłem ... Auto już sprzedane byli szybsi ale nikt z forum także Nismo zostaje dopóki kasiorki nie będzie na coś już rozsądniejszego. co tam chciałeś pożenić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Tak byłem ... Auto już sprzedane byli szybsi ale nikt z forum także Nismo zostaje dopóki kasiorki nie będzie na coś już rozsądniejszego.No i dobrzeMusisz isc do przodu a nie cofać sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi