gregory Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Witam! Widzę, że gruby spot był. Ja będę od 19 grudnia w PL do 10 stycznia więc sporo czasu, liczę że uda się nie raz spotkać, dopasuję się do towarzystwa. Forum na bieżąco. Cheers Panowie Edytowane 5 Grudnia 2015 przez gregory
lukasz51237 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Powie mi ktoś gdzie dokładnie odbywają się spotkania forum, arena?
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zima pod Forum..lato na Arenie... W 1 poście zawsze są zawsze najbardziej aktualne informacje
lukasz51237 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Rozumiem, że pod forum czyli na parkingu. Macie tam jakieś swoje miejsce?
diman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mamy swoje miejsce i owszem jak wjeżdżasz wjazdem od Zabrza to pierwsza alejka w prawo do końca i tam zawsze jesteśmy jakąś większą lub mniejszą grupą nie da się zauważyć Mowa o forum oczywiście
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mamy swoje miejsce i owszem jak wjeżdżasz wjazdem od Zabrza to pierwsza alejka w prawo do końca i tam zawsze jesteśmy jakąś większą lub mniejszą grupą nie da się zauważyć Mowa o forum oczywiście a na Arenie miejsca parkingowe od 326 do 343 , to są akurat te przy placu nauki jazdy widzę Diman ,że będzie zmiana na coś z inteligentnym licznikiem
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mamy swoje miejsce i owszem jak wjeżdżasz wjazdem od Zabrza to pierwsza alejka w prawo do końca i tam zawsze jesteśmy jakąś większą lub mniejszą grupą nie da się zauważyćMowa o forum oczywiście Druga alejka w prawo
diman Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mamy swoje miejsce i owszem jak wjeżdżasz wjazdem od Zabrza to pierwsza alejka w prawo do końca i tam zawsze jesteśmy jakąś większą lub mniejszą grupą nie da się zauważyć Mowa o forum oczywiście a na Arenie miejsca parkingowe od 326 do 343 , to są akurat te przy placu nauki jazdy widzę Diman ,że będzie zmiana na coś z inteligentnym licznikiem Będzie jak moje oddam na złom myślę że nie szybko ☺Aloha z rana
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Bry z rana... Czas na lunch... Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi