Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba się wyładował bo auto ucichło ale też nie odjechało ani metra....

Naciapane z Z2

Właśnie tankowałem LPG za 1,64

Naciapane z Z2

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Alarm ma swoje zasilanie i dopiero jak ono się wyładuje po rozładowaniu się akumulatora będzie cisza

Opublikowano

Alarm ma swoje zasilanie i dopiero jak ono się wyładuje po rozładowaniu się akumulatora będzie cisza

No to się wyładował ;-) i spokój.

Naciapane z Z2

Opublikowano (edytowane)

:hi:

Mario cena kusi ale chyba jakiś wał to jednak jest

http://olx.pl/oferta/xbox-one-1tb-elite-CID99-IDdwR3w.html#734c9782e8

Pisałem do niego jak miał wystawione Xbox z gra te konsole z Anglii są, ale patrzałem na wiadomości to konto usunięte a ten sam koleś to jest

To nie jest aż tak mega cena żeby ryzykować.... Kup troche drożej a na pare rat jak trzeba i tyle. Nie ma to jak zwykły sklep i polska gwarancja.

Naciapane z Z2
Tdi... Hybryda..... Ale gańba... Tak to nawet mój nissan jeszcze nie miał....
44252accd1ce2faf9e8288dfa9078dcd.jpg

Dlalej twierdze że lepiej gorsze a nowe niż klasa premium ale używa... :-) :-) :-)

Naciapane z Z2

a dalej twierdzę że lepsze starsze dające frajde niż nowe nudne jak kupa konia

A to że 5 letni akmulator czasami warto profilaktycznie nałodować - to serwis a nie usterka

A Ty jeszcze pamiętasz że akumulator się wymienia? podładowywać można na już, ale to znak że któryś dzień możesz lecieć z teczką na autobus :decayed:

To czym prezes jeździ do Gliwic do pracy? Skoro aku słaby. Za drogę do SG powinien się podładować. Ja teraz akurat jeżdżę sporo, bo 100km dziennie więc aku ma się dobrze. Wiem, że zakup takiego aku boli, 105Ah. Ale jak się przeliczy to na 5 lat przynajmniej to nie ma tak źle.

Edytowane przez gregory
Opublikowano

5 lat. Chyba nie w polsce. Ja mam aku co jeszcze niemiec kupil smiga w najwieksze mrozy. Bracik i ojciec kupowali ze 2 lata i teraz przy - 5 detki

Opublikowano

Mario cena kusi ale chyba jakiś wał to jednak jest

http://olx.pl/oferta/xbox-one-1tb-elite-CID99-IDdwR3w.html#734c9782e8

Pisałem do niego jak miał wystawione Xbox z gra te konsole z Anglii są, ale patrzałem na wiadomości to konto usunięte a ten sam koleś to jest

To nie jest aż tak mega cena żeby ryzykować.... Kup troche drożej a na pare rat jak trzeba i tyle. Nie ma to jak zwykły sklep i polska gwarancja.

Naciapane z Z2

Tdi... Hybryda..... Ale gańba... Tak to nawet mój nissan jeszcze nie miał....

44252accd1ce2faf9e8288dfa9078dcd.jpg

Dlalej twierdze że lepiej gorsze a nowe niż klasa premium ale używa... :-) :-) :-)

Naciapane z Z2

a dalej twierdzę że lepsze starsze dające frajde niż nowe nudne jak kupa konia

A to że 5 letni akmulator czasami warto profilaktycznie nałodować - to serwis a nie usterka

A Ty jeszcze pamiętasz że akumulator się wymienia? podładowywać można na już, ale to znak że któryś dzień możesz lecieć z teczką na autobus :decayed:

To czym prezes jeździ do Gliwic do pracy? Skoro aku słaby. Za drogę do SG powinien się podładować. Ja teraz akurat jeżdżę sporo, bo 100km dziennie więc aku ma się dobrze. Wiem, że zakup takiego aku boli, 105Ah. Ale jak się przeliczy to na 5 lat przynajmniej to nie ma tak źle.

Akumulatory AGM wytrzymują ok 8lat, 600zl trzeba dać za nowy 100Ah
Opublikowano

gdzie dokładniej na parkingu w piątki są spoty bo chętnie bym zawitał w pt. :)

Opublikowano (edytowane)

Bry :hi:

Wjazd od strony lipowej...drugi w prawo do końca bodajże

Mario faktycznie w carrefour Xbox one 1199 :wink:

Edytowane przez Tomi_81
Opublikowano

1199 powiadasz

Tomi w co ty grasz na 360?

Opublikowano

Nie zawszę miałem playa, ale teraz jakbym miał kupić to Xboxa ....oczywiśćie konsola z padem za te 1199 ;)

Właśnie w zeszłym tygodniu sprzedałem swojego Ps3...

Opublikowano

Czemu one a nie ps 4.

Ja swojego 360 wystawilem ale narazie nic, ale jak sie sprzeda to wlasnie nie wiem co kupić?

Opublikowano (edytowane)

Wiesz co jak byłem na delegacji to gość miał xboxa 360 i non stop cięliśmy w fifę jak wróciłem to nie wiedziałem jak pada z playa trzymać :grin::grin:

U mnie raczej decyzja jak coś już zapadła na Xboxa kwestia tylko czy kupie bo nie ukrywam ostatnio mało gram...

Co do innych plusów Xboxa to Ci Mario wyjaśni :decayed:

No...mojego playa dwa razy wystawiłem ogólnie ciężko sprzedać, ale smsy 500 zł i biorę bezcenne :D

Edytowane przez Tomi_81
Opublikowano

Ja gram tylko w fife [emoji1]

Opublikowano

Czemu nowy xbox? Bo można grac w gry z 360 jak również w nowe z one, bo ma tez blu raya tak jak play i ma lepszego pada:)

Opublikowano

Czemu nowy xbox? Bo można grac w gry z 360 jak również w nowe z one, bo ma tez blu raya tak jak play i ma lepszego pada:)

To tak w skrócie :decayed:

Opublikowano

Kiedy Wy znajdujecie czas na takie rzeczy ? :wink:

Opublikowano

Nie bój żaby
Opublikowano

Nie bój żaby

jeszcze kilka dni i się skończy, przynajmniej na jakiś czas :decayed:

ale to w sumie w sam raz, konsole stanieją :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Bry :hi:

Wjazd od strony lipowej...drugi w prawo do końca bodajże

Mario faktycznie w carrefour Xbox one 1199 :wink:

No mówiłem że cena mega... Tylko brać póki są....

Naciapane z Z2

Ja nie widze sensu kupowania PS4... Lista gier.... Ja gram 99 % w wyścigi do tego lepszy pad lepsze promocje na goldzie... Minus gabaryt samej konsoli i musi leżeć ale to indywidualna kwestia... Do tego na plus wsteczna kompatybilność więc cały świat wyścigowy Forzy stoi otworem... Jak ktoś gra tylko w fife to faktycznie jeden ciul... Ale ja pomimo iż miałem do tej pory psx ps 2 psp ps2 slim ps3 teraz x360 to kupie xone... Zdradzam marke ale niestety Sony nie urzekło...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Wy się babami zajmijcie a nie konsolami :kox: