Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kiedy Wy znajdujecie czas na takie rzeczy ? Latem praktycznie wcale nie gram, chyba że tydzień pada, a jesień/zima to jedyny czas gdzie po robocie jak sam jestem w domu to sobie pykam, wtedy też nie ma tyle roboty przy domu co latem
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja mieszkam w bloku i gram cały rok... Haha Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wy się babami zajmijcie a nie konsolami Chyba na odwrót mam być ze one nami się powinny zająć
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Wy się babami zajmijcie a nie konsolami Baby są wychowane i wiedzą żeby nie przeszkadzać a moja już nie raz mi pada wzieła i grała też i ma też swoją konsole Wii i pyka w mario i mario kart :-) Naciapane z Z2 Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Mario22
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wy się babami zajmijcie a nie konsolami Baby są wychowane i wiedzą żeby nie przeszkadzać a moja już nie raz mi pada wzieła i grała teżNaciapane z Z2 Baśka gra ze mną tylko w to : jest coś podobnego na xboxa ?
miron78 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wy się babami zajmijcie a nie konsolami dokładnie - bezdzietni wygodniccy
Mario22 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Na TVN Turbo właśnie leci mega program o aukcjach grubych amerykańskich fur....
H4mm3R Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wy się babami zajmijcie a nie konsolami Baby są wychowane i wiedzą żeby nie przeszkadzać a moja już nie raz mi pada wzieła i grała teżNaciapane z Z2 Baśka gra ze mną tylko w to : jest coś podobnego na xboxa ? Nie ale jest fajne demo, na full trzeba jeszcze poczekać
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Wy się babami zajmijcie a nie konsolami Baby są wychowane i wiedzą żeby nie przeszkadzać a moja już nie raz mi pada wzieła i grała teżNaciapane z Z2 Baśka gra ze mną tylko w to : jest coś podobnego na xboxa ? Nie ale jest fajne demo, na full trzeba jeszcze poczekać Masz racje... SONIC od Nintendo wymiata :-) Naciapane z Z2 Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Ty to cały sonic jesteś :-) No w sumie.... Sonic to kulka... Szybka kulka....:-) Naciapane z Z2 Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi