miron78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 no i fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pucek - kurier z lampami już był Jutro biorę ala na działke i robię przymiarkę 20 od Ośka - zobaczymy jak się ten rozmiar komponuje w tym aucie Tys się synek mamie udałTak se myślę, że pewnie jego Żona ma zupełnie inne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kurcze jeszcze trochę i będę jej musiał powiedzieć że ala kupiłem Bo może zacząć się domyślać że te lampy co są pod łóżkiem do A5 nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dziś coś? Bo mam 15 min drogi tylko ... Fon jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja dziś odpadam... Na rano w robo potem żorski aquapark i jutro deseczka w istebnej od samego świtu... Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nikogo dzisiaj nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nikogo dzisiaj nie ma ? Chyba lipa... A5 Mirona stało jeszcze chwile temu pod moim blokiem.... i ogólnie cisza o kebabie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Byliśmy na kebsie z Piotrkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Byliśmy na kebsie z Piotrkiem To randka Wam się udała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A co zazdrościsz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A co zazdrościsz?? Artura ???? No co ty.... Miałem go... już dawno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Szkoda że nie wiedziałem - 19.50 byłem alem 300 metrów od kebaba Byłem pewny że po zlocie dzisiaj ani śladu Nikogo dzisiaj nie ma ? Chyba lipa... A5 Mirona stało jeszcze chwile temu pod moim blokiem.... i ogólnie cisza o kebabie... Już nie stoi - stoi all Osiek już zaliczył jazdę próbną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pucek - kurier z lampami już był Jutro biorę ala na działke i robię przymiarkę 20 od Ośka - zobaczymy jak się ten rozmiar komponuje w tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ................. no co Jak by nic nie robił to byście powiedzieli że już jestem "dziadek" a tak widać że korba jeszcze jest Mam już w głowie znacznie poważniejsze plany co do alla i się zastanawiam czy dom 70 metrów by nie wystarczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ................. no co Jak by nic nie robił to byście powiedzieli że już jestem "dziadek" a tak widać że korba jeszcze jest Mam już w głowie znacznie poważniejsze plany co do alla i się zastanawiam czy dom 70 metrów by nie wystarczył Robisz całego na polifta? Sprawdź jak tam by siadły zimowe z A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Szkoda że nie wiedziałem - 19.50 byłem alem 300 metrów od kebaba Byłem pewny że po zlocie dzisiaj ani śladu Nikogo dzisiaj nie ma ? Chyba lipa... A5 Mirona stało jeszcze chwile temu pod moim blokiem.... i ogólnie cisza o kebabie... Już nie stoi - stoi all Osiek już zaliczył jazdę próbną Ja chętnie zalicze jutro jak wróce z deski... Rezaj rezaj... To auto będzie.moje za pare lat jak się ten AT nie wysra... Naciapane z Z2 Ale A5 dalej nie sprzedane... Czyli budowa pod znakiek zapytania haha Naciapane z Z2 Edytowane 5 Lutego 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Po pierwszych jazdach strasznie to miętkie po przesiadce z takiego A5 Ale mocowe musze przyznać że jak na stare 3.0 to automat w trybie S daje radę - zbiera się ten czołg nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Tylko co sie ten automat.nie rozleci.... I te przednie ledy... Jak w.oplu... Ale.poza tym furka kozak Naciapane z Z2 Edytowane 5 Lutego 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi