stanley Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Z klimą później latwiej sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Wszystko fajnie tylko po cholerę całość cytujecie dwie strony przewijania tego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Mario dzis było tylko 12km i to w bardzo wolnym tempie bo z Lenką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Mario to lepiej skuterek kupić, bynajmniej korki miniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 No to psyyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Dobra.. Nie cytuję Tomi 4you Stan ale mi nie odsprzedaż chodziło Mario sorki ale skończ pier**lić. Zapytałem Majkiego zaraz jak info rzucił.. Odpisał mi.. Szukam takiego malucha dla Kasi... Zapytałem o klime ot tak... Czytałem na trzeźwo przez dzień i mi się dziwne wydawało to co piszesz...teraz zrobiłem drina i wydaje mi się, że to takie same pieprzenie jak na trzeźwo czytałem więc....jednak to nie brak alko tylko Ty pierdzielisz dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Mario to lepiej skuterek kupić, bynajmniej korki miniesz W knurkowie nie.ma.korków to wiocha... [emoji1] Naciapane z Z2 Mario dzis było tylko 12km i to w bardzo wolnym tempie bo z LenkąNo i fajnie... Ppgoda dopisała na rodzinny wypadNaciapane z Z2 Dobra.. Nie cytuję Tomi 4you Stan ale mi nie odsprzedaż chodziło Mario sorki ale skończ pier**lić. Zapytałem Majkiego zaraz jak info rzucił.. Odpisał mi.. Szukam takiego malucha dla Kasi... Zapytałem o klime ot tak... Czytałem na trzeźwo przez dzień i mi się dziwne wydawało to co piszesz...teraz zrobiłem drina i wydaje mi się, że to takie same pieprzenie jak na trzeźwo czytałem więc....jednak to nie brak alko tylko Ty pierdzielisz dalej . Widzisz każdy szuka co innego... Zrób se chłopie kolejnego drina i nie atakuj od razu... Bo każdy z nas miał co innego na myśli...P.s. Tomi kup se większy monitor ;-) q Naciapane z Z2 Edytowane 28 Marca 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 psyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 psyytPsyyttNaciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Nie cytuję Tomi 4you Dziękuje P.s. Tomi kup se większy monitor ;-) q Po co wystarczy, że Ty zaczniesz korzystać z tej opcji "cytuj zaznaczone" To Psssyyt Edytowane 28 Marca 2016 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Psssyyt Psyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Sensei i jak zdecydowałeś co będziesz wrzucał za koło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Panowie napinacie się choćby było o co wogle to na uj do takiego malucha klima. Takie auta kupuje się po to aby po bułki jechać sam mam też takiego szerszenia i przy kupnie na pierwszym miejscu były szyby w elektrycy z racji wygody a nie klima Edytowane 28 Marca 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Panowie napinacie się choćby było o co wogle to na uj do takiego malucha klima. Takie auta kupuje się po to aby po bułki jechać sam mam też takiego szerszenia i przy kupnie na pierwszym miejscu były szyby w elektrycy z racji wygody a nie klima Ucho... Oni tego nie zrozumieją... Koniec tematuNaciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Panowie napinacie się choćby było o co wogle to na uj do takiego malucha klima. Takie auta kupuje się po to aby po bułki jechać sam mam też takiego szerszenia i przy kupnie na pierwszym miejscu były szyby w elektrycy z racji wygody a nie klima A u mnie klima to podstawa. Nawet jak mam jechac 3 km to i tak wlaczam klime.Jak szukałem kiedyś dla doroty Seata to ogłoszenia bez klimy od razu zamykalem Teraz w VW też mamy klime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Sensei i jak zdecydowałeś co będziesz wrzucał za koło ?? Na razie to mi żona nawrzucała za sam pomysł Nie wiem czy 20 cali to trochę nie za duże, muszę jeszcze wsadzić do budy 19 cali. Oprócz rotorów podobają mi się jeszcze te z RS7: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Panowie napinacie się choćby było o co wogle to na uj do takiego malucha klima. Takie auta kupuje się po to aby po bułki jechać sam mam też takiego szerszenia i przy kupnie na pierwszym miejscu były szyby w elektrycy z racji wygody a nie klima A u mnie klima to podstawa. Nawet jak mam jechac 3 km to i tak wlaczam klime.Jak szukałem kiedyś dla doroty Seata to ogłoszenia bez klimy od razu zamykalem Teraz w VW też mamy klime. Każdy ma.co lubi... Ja na taki,dystans bym wolał szyber... Ale w nowych małych łatwiej o klime bo jest w każdym... A szyber cóż....Naciapane z Z2 Edytowane 28 Marca 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ale z drugiej strony jak czasem mam więcej pojeździć kropkiem to klima by się przydała,ale jej nie ma i czuje się tak jak się kiedyś maluchami jeździło z aktywnym łokciem Zapomniałemm się, nie wszyscy mogą wiedzieć/pamiętać co to maluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ale z drugiej strony jak czasem mam więcej pojeździć kropkiem to klima by się przydała,ale jej nie ma i czuje się tak jak się kiedyś maluchami jeździło z aktywnym łokciem Zapomniałemm się, nie wszyscy mogą wiedzieć/pamiętać co to maluch Ja spałem.nie raz u mirona w maluchu jak wracaliśmy z nart... :-) Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi