Arturoo Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja pod telefonem... Ale jakby jakiego grilla zrobić.. .. To może bym i doturlał dropsa do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jak nic się nie zdupcy to może też podjadę ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 yy...mono bych sie tyż na to pisoł...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Ja chętnie bym coś na ciepło opierd... jakąś kiełbaskę ale jutro to raczej nie dam rady do 17 w robocie a auto jeszcze nie skończone i nie zarejestrowanedziś cały dzień walczyłem z pakietem startowym https://zapodaj.net/4ed42ae040db3.jpg.html Edytowane 31 Marca 2016 przez MAJKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Czy ktoś ma znajomych - dojścia w salonie Audi? Chcieli mi ukraść samochód, mam wyłamaną stacyjkę i przekombinowany zamek w drzwiach, wiec musze to jakas ogarnac. Pomoze ktos? W jakim miejscu miałeś ta próbę kradzieży ? Zabrze? Czy ktoś ma znajomych - dojścia w salonie Audi? Chcieli mi ukraść samochód, mam wyłamaną stacyjkę i przekombinowany zamek w drzwiach, wiec musze to jakas ogarnac. Pomoze ktos? W jakim miejscu miałeś ta próbę kradzieży ? Zabrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litai Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Czy ktoś ma znajomych - dojścia w salonie Audi? Chcieli mi ukraść samochód, mam wyłamaną stacyjkę i przekombinowany zamek w drzwiach, wiec musze to jakas ogarnac. Pomoze ktos? W jakim miejscu miałeś ta próbę kradzieży ? Zabrze? Czy ktoś ma znajomych - dojścia w salonie Audi? Chcieli mi ukraść samochód, mam wyłamaną stacyjkę i przekombinowany zamek w drzwiach, wiec musze to jakas ogarnac. Pomoze ktos? W jakim miejscu miałeś ta próbę kradzieży ? Zabrze?Mikulczyce. Dopiero co napisali w dzienniku zachodnim o szajce która grasuje na terenie powiatu gliwickiego. Gnoje. Nie dojechali tylko ze względu na to że rozpierdzielajac stacyjke pozbawili się możliwości zmiany ułożenia skrzyni biegów. Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Czy ktoś ma znajomych - dojścia w salonie Audi? Chcieli mi ukraść samochód, mam wyłamaną stacyjkę i przekombinowany zamek w drzwiach, wiec musze to jakas ogarnac. Pomoze ktos? W jakim miejscu miałeś ta próbę kradzieży ? Zabrze? Czy ktoś ma znajomych - dojścia w salonie Audi? Chcieli mi ukraść samochód, mam wyłamaną stacyjkę i przekombinowany zamek w drzwiach, wiec musze to jakas ogarnac. Pomoze ktos? W jakim miejscu miałeś ta próbę kradzieży ? Zabrze?Mikulczyce. Dopiero co napisali w dzienniku zachodnim o szajce która grasuje na terenie powiatu gliwickiego. Gnoje. Nie dojechali tylko ze względu na to że rozpierdzielajac stacyjke pozbawili się możliwości zmiany ułożenia skrzyni biegów. Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka W Gliwicach kradną audi. Złodzieje polują na A4 i Q7. Czy możecie doradzić jakieś zabezpieczenie, które jest skuteczne?http://www.dziennikzachodni.pl/motofakty/a/masz-audi-uwazaj-w-gliwicach-i-okolicach-kradna-a4-i-q7,9801850/ Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja chętnie bym coś na ciepło opierd... jakąś kiełbaskę ale jutro to raczej nie dam rady do 17 w robocie a auto jeszcze nie skończone i nie zarejestrowane dziś cały dzień walczyłem z pakietem startowym https://zapodaj.net/4ed42ae040db3.jpg.html A Bmw to już siara przyjechać? Może faktycznie zrobic jakiegoś grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja jutro jestem w biurze w Rybniku - nie wiem czy będzie mi się chciało dybać do Gliwic - zdzwonimy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja jutro jestem w biurze w Rybniku - nie wiem czy będzie mi się chciało dybać do Gliwic - zdzwonimy się spoko przyjedziemy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja jutro jestem w biurze w Rybniku - nie wiem czy będzie mi się chciało dybać do Gliwic - zdzwonimy się spoko przyjedziemy do Ciebie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja jutro jestem w biurze w Rybniku - nie wiem czy będzie mi się chciało dybać do Gliwic - zdzwonimy sięspoko przyjedziemy do Ciebie +1 A w Rybniku jeszcze nie piłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja powinienem jutro się przyturlac mam smaki na kebsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja jutro jestem w biurze w Rybniku - nie wiem czy będzie mi się chciało dybać do Gliwic - zdzwonimy sięspoko przyjedziemy do Ciebie +1 A w Rybniku jeszcze nie piłem:)Ty nie możesz pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja chętnie bym coś na ciepło opierd... jakąś kiełbaskę ale jutro to raczej nie dam rady do 17 w robocie a auto jeszcze nie skończone i nie zarejestrowane dziś cały dzień walczyłem z pakietem startowym https://zapodaj.net/4ed42ae040db3.jpg.html te wyspiarskie podłużnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja chętnie bym coś na ciepło opierd... jakąś kiełbaskę ale jutro to raczej nie dam rady do 17 w robocie a auto jeszcze nie skończone i nie zarejestrowane dziś cały dzień walczyłem z pakietem startowym https://zapodaj.net/4ed42ae040db3.jpg.html te wyspiarskie podłużnice Ty sie śmiej hehehe ale chodzi ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Też bym coś dobrego wszamał ale popołudniówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Tomi to dawaj po robocie. Ja bede na kebsie o 22.30 Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi