gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 trochę już tam stoi Furka jest miodzio - możesz myśleć co lepsze - dylemat zawsze ten sam - gołe b8 czy wypaśne b7 Ostatnio była mega okazja B8 - gdybym nie miał alla kupionego to już bym był właścicielem ładnego mega wypaśnego B8 w mega dobrej kasie Co to za b8? Kupie od ciebie tego all , jutro jestem z kasa. Pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Wrzuciłem lato przez niektórych zwanych zimą. Porażka. Felgi muszę piaskowac i malowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wrzuciłem lato przez niektórych zwanych zimą. Porażka. Felgi muszę piaskowac i malowac ...ykhym...Ty je lepiej zmień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kiedys zmienie Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 trochę już tam stoi Furka jest miodzio - możesz myśleć co lepsze - dylemat zawsze ten sam - gołe b8 czy wypaśne b7 Ostatnio była mega okazja B8 - gdybym nie miał alla kupionego to już bym był właścicielem ładnego mega wypaśnego B8 w mega dobrej kasie Co to za b8?Kupie od ciebie tego all , jutro jestem z kasa. Pasi? kupiłem za 45 - wsadziłem 7 tyś zł - za 52 tyś zł możesz brać auto w 100% przygotowane do jazdy i nie wymagające 1zł wkładu finansowego auto od wczoraj ubezpieczeone wg eurotaksu na 65 tyś zł krajowy bezwypadkowy ori przebieg 193 tyś zł Ps. sam nie wiem czy to by był dobry ruch z mojej strony - pewnie nie tymbardziej że wczoraj przerejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pojeździć pół roku na Twoim ubezpieczeniu to nie problem Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A jak to jest - odbiegając od alla Jak się kupuje prywatnie auto i za miesiąc je sprzedaje - pewnie są jakieś opłaty co ? Problem jedynie znowu by się pojawił taki że stał bym się właścicielem auta któe ma problem z dojechaniem na działke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A jak to jest - odbiegając od alla Jak się kupuje prywatnie auto i za miesiąc je sprzedaje - pewnie są jakieś opłaty co ? Problem jedynie znowu by się pojawił taki że stał bym się właścicielem auta któe ma problem z dojechaniem na działke Na jakich felgach? Ta cena? Hmm ale co ja powiem Dorocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A jak to jest - odbiegając od alla Jak się kupuje prywatnie auto i za miesiąc je sprzedaje - pewnie są jakieś opłaty co ? Problem jedynie znowu by się pojawił taki że stał bym się właścicielem auta któe ma problem z dojechaniem na działke Na jakich felgach? Ta cena? Hmm ale co ja powiem Dorocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 jak to na jakich Pajda Na tych co jest teraz czyli 2 tygodniowe 20 cali To co ja zawsze mówię Że to dla bezpieczeństwa dziecka Pajda - tak całkiem na serio to chyba bym się nie zdecydował - nie wiadomo jak ta sztuka w de wygląda bo nawet jej nie mam sprawdzonej i ma przebieg 272 tyś a tu mam pewne 193 tyś zł Tak ogólnie to się temat zaczął bo mega wypaśna ta B8 i szkoda jej odpuścić ale nie mogę kupować wszystkiego co jest okazyjne czy potrzebuję czy nie - teraz to już chyba by mi było ala szkoda Ale jak bym go nie miał to bym zaryzykował z tym przebiegiem Nic tylko trzeba będzie odciąć się od ogłoszeń - pośmigać alem z 2 lata a potem poszukać czegoś konkretnie pod siebie a nie żeby kupić bo kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 jak to na jakich Pajda Na tych co jest teraz czyli 2 tygodniowe 20 cali To co ja zawsze mówię Że to dla bezpieczeństwa dziecka Pajda - tak całkiem na serio to chyba bym się nie zdecydował - nie wiadomo jak ta sztuka w de wygląda bo nawet jej nie mam sprawdzonej i ma przebieg 272 tyś a tu mam pewne 193 tyś zł Tak ogólnie to się temat zaczął bo mega wypaśna ta B8 i szkoda jej odpuścić ale nie mogę kupować wszystkiego co jest okazyjne czy potrzebuję czy nie - teraz to już chyba by mi było ala szkoda Ale jak bym go nie miał to bym zaryzykował z tym przebiegiem Nic tylko trzeba będzie odciąć się od ogłoszeń - pośmigać alem z 2 lata a potem poszukać czegoś konkretnie pod siebie a nie żeby kupić bo kupić pokaż tą B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A jak to jest - odbiegając od alla Jak się kupuje prywatnie auto i za miesiąc je sprzedaje - pewnie są jakieś opłaty co ? Problem jedynie znowu by się pojawił taki że stał bym się właścicielem auta któe ma problem z dojechaniem na działke Skarbówka potraktuje Cię jako handlarza ... Sprzedaj..niech ktoś pół roku jeździ nim jako Miron i dopiero umowę spisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A jak to jest - odbiegając od alla Jak się kupuje prywatnie auto i za miesiąc je sprzedaje - pewnie są jakieś opłaty co ? Problem jedynie znowu by się pojawił taki że stał bym się właścicielem auta któe ma problem z dojechaniem na działke Skarbówka potraktuje Cię jako handlarza ... Sprzedaj..niech ktoś pół roku jeździ nim jako Miron i dopiero umowę spisywać Chyba że sprzeda za tyle ile kupił lub wpisze mniejszą kwotę na umowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja juz moja do banku wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Miron puść mi przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi