Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 muszę coś zrobić z kierownicą bo strasznie źle mi kieruje tą 4 ramienną dużą i cieńką - ale też nie chcę wywalać 1500złWymień mi ją na 3 ramienną I dorezaj bose I zrób w końcu porządek z tymi hebelkami.... Bo nijak pasują w te koła
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 za 2 lata sam se to wyrezasz - żeby Ci się nie nudziło kto ma jeszcze kierownice pożyczyć ? bo bym wysłał razem z Majkim do obszycia
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ja własnie wróciłem z kebaba 0 opitoliłem 2 sztuki bo dziś na zlota nie dotrę
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 za 2 lata sam se to wyrezasz - żeby Ci się nie nudziło kto ma jeszcze kierownice pożyczyć ? bo bym wysłał razem z Majkim do obszycia Mam luźną 3 ramienną z b6' tki... Jak podejdzie do Ciebie to Ci mogę ją pożyczyć
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To kto się wybiera na spota bo mam trochę jeżdżenia a muszę jeszcze dzisiaj iść na nockę więc nie wiem czy się gonić Miron, Ja bym zmienił jednak kierownicę na trzy ramienną, nie dziaduj bo będzie to jeden z lepszych modów
horny devil Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 No ja bede w gl tak czy siak ok 19
Tomi_81 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dobry Miron, Ja bym zmienił jednak kierownicę na trzy ramienną, nie dziaduj bo będzie to jeden z lepszych modów Dokładnie dobrze mówi... w tysiącu się zmieścisz. Ja jeszcze nie wiem czy będę...
A4-Tomek Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja się chyba jeszcze przuturlam. Miał przyjechać facet obejrzeć staruszka Ale nie ma go i nie ma. Przesunal czas przyjazdu Ale nie będę na niego czekał nie wiadomo jak długo.
horny devil Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jak chcesz to ja i Arturo jedziemy do KFC na węźle sosnica teraz
A4-Tomek Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Eeeee no dobra. Facet milczy więc mam to gdzies. Kilka godzin mu dałem na przyjazd
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja dopiero teraz wróciłem i nie chce mi się już jechać. Strzelę sobie browar przed robotą
Adr3k Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Hejka mam pytanko, mam problemik z podciśnieniem w ajm może ktoś wie jakie średnice tam są 6mm/4mm chcę kupić i dopiero zabrać się za wymianę wszystkich Pozdrawiam Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kurde szkoda ze teraz dopiero doczytalem ze kfc bo zaliczylem forum kebaba i juz w domu jestem
horny devil Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kurde szkoda ze teraz dopiero doczytalem ze kfc bo zaliczylem forum kebaba i juz w domu jestem byłem na forum 18:40 ale pusto było (no chyba że bm`a twoja stała )
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Hejka mam pytanko, mam problemik z podciśnieniem w ajm może ktoś wie jakie średnice tam są 6mm/4mm chcę kupić i dopiero zabrać się za wymianę wszystkich Pozdrawiam Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 6 i 4 mm...zainwestuj odrazu w silikonowe np.są niebieskie, czarne czy też czerwone i będziesz miał spokój"na zawsze". A z wymianą, jak nie masz zgrabnych rączek, to życzę powodzenia z wymianą tych w okolicy turba.
walada1987 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panowie kiedy się spotykamy w gliwicach ? Bo chce wam przedstawić moja ksiezniczke na zywo
Rekomendowane odpowiedzi