H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 miron mogliśmy foto zrobić jak all ładnie nisko leży prawie jak od Polka padlina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Pany miałby ktoś czas w poniedziałek rano pojechać ze mną do Miszela obadac fury? Jakby mi coś przypasilo to bym brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Pany miałby ktoś czas w poniedziałek rano pojechać ze mną do Miszela obadac fury? Jakby mi coś przypasilo to bym brał. A co przytargał coś ciekawego..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wysłał mi srebrną B7 1.9tdi 116koni wew. S-line, skora, Bose, roletki w tylnych drzwiach, klima dwustrefowa i sporo wiecej Pisal ze nadal czeka na Bexa w wew. S-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-9-tdi-116ps-xenon-skora-pamiec-solar-bose-navi-ID6ykjuH.html No ładne wyposażenie...ale ten jasny środek mi jakoś nie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mnie zaciekawiła Nie zwrócił bym na nią uwagi gdyby były materiałowe stołki Ale że to skóra to mam nadzieję że utrzymać w czystości nie będzie źle i w lecie może się to mniej nagrzewa. No nic jeśli jej nikt nie kupi to może uda się ją obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jutro stanley jedzie z samego rana chyba do miszela to sprobuj sie z nim zabrac srodek z jasna skora i ele fotelami jak w moim byłym b7 ladny ale ciezki w utrzymaniu, 2 raz bym sie nie zdecydował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jutro stanley jedzie z samego rana chyba do miszela to sprobuj sie z nim zabrac srodek z jasna skora i ele fotelami jak w moim byłym b7 ladny ale ciezki w utrzymaniu, 2 raz bym sie nie zdecydował Niestety nie dam rady. Dopiero w poniedziałek mogę pojechać bo mam dopiero na nockeWłaśnie tak się zastanawiałem jak to jest z tymi środkami. Ja głównie jeżdżę sam więc może by nie było tak źle. Muszę ją na żywo obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A co stanley jedzie po czerwoną B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Śliczna ta czerwona jakbym miał tyle hajsu to bym brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A co stanley jedzie po czerwoną B7 On tak jak Miron, jedzie tylko pooglądać Swoją drogą, Tomek, Ty też nieźle szalejesz, miało być B6 a już chcesz dołożyć do B7 Ja bym chyba jasny (biały) środek odpuścił, co nie zmienia faktu że skórka jest fajna, a kiedyś nie chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ...a co Wy jakieś szmyrusy...jak dla mnie ładna i mnie by nie przeszkadzało mieć jasne skóry . Swoją droga jak pisze Pucek...Tomcio, szalejesz Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć Chyba mam depresje bo ostatnio moje auto poszło w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć Chyba mam depresje bo ostatnio moje auto poszło w górę ...cóż to tak...?! luftu żeś doplompoł Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć Chyba mam depresje bo ostatnio moje auto poszło w górę ...cóż to tak...?! luftu żeś doplompoł Na tył założyłem regulacje i trzeba było dopasować wysokość z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 i co...wysokość jest porównywalna teraz do od Uchowozu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ...a co Wy jakieś szmyrusy...jak dla mnie ładna i mnie by nie przeszkadzało mieć jasne skóry . Swoją droga jak pisze Pucek...Tomcio, szalejesz Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć To wszystko przez Miszela xD wysłał mi ta B7 i mi się spodobała. Wiem że jasny środek może być trudniejszy do utrzmania ale przecież coś tam jeszcze ma do sprzedania. Najwyżej wrócę z niczym. Odzaluje kasę na paliwo. Gdyby on nie był znany na forum to bym tam nawet nie jechał tylko szukał u nas w regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jutro stanley jedzie z samego rana chyba do miszela ten wyjazd ma dwa minusy : 1.nie można dzisiaj się za bardzo napić 2. pewnie jutro wydam trochę siana ...a co Wy jakieś szmyrusy...jak dla mnie ładna i mnie by nie przeszkadzało mieć jasne skóry . Swoją droga jak pisze Pucek...Tomcio, szalejesz Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć To wszystko przez Miszela xD wysłał mi ta B7 i mi się spodobała. Wiem że jasny środek może być trudniejszy do utrzmania ale przecież coś tam jeszcze ma do sprzedania. Najwyżej wrócę z niczym. Odzaluje kasę na paliwo. Gdyby on nie był znany na forum to bym tam nawet nie jechał tylko szukał u nas w regionie obadam ją z grubsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 i co...wysokość jest porównywalna teraz do od Uchowozu?? Bez przesady, poszło 1cm do góry i teraz mam 62.5cm, ten tył mnie razi, leżą mi inne sprężyny więc może zmienię, ale to za 3 tygodnie jak wybrukują mi plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jutro stanley jedzie z samego rana chyba do miszela ten wyjazd ma dwa minusy :1.nie można dzisiaj się za bardzo napić 2. pewnie jutro wydam trochę siana ...a co Wy jakieś szmyrusy...jak dla mnie ładna i mnie by nie przeszkadzało mieć jasne skóry . Swoją droga jak pisze Pucek...Tomcio, szalejesz Hamerzysko...moja (padlina) za jakiś czas będzie jeszcze niżej leżeć To wszystko przez Miszela xD wysłał mi ta B7 i mi się spodobała. Wiem że jasny środek może być trudniejszy do utrzmania ale przecież coś tam jeszcze ma do sprzedania. Najwyżej wrócę z niczym. Odzaluje kasę na paliwo. Gdyby on nie był znany na forum to bym tam nawet nie jechał tylko szukał u nas w regionie obadam ją z grubsza Będę wdzięczny [emoji1] Miszel twierdzi że blacharsko jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi