egon47 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Najpierw trzeba wiedzieć co się chce... ;-) Marku w twoim wieku to już chyba wypada wiedzieć Fotka z wydechu normalnie człowiek się cieszy jak małe dziecko Wiem wiem nie ma osłony termicznej prawego...zamówiona ale mają obsuwę Ładnie Panie:)
pajda Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 A no robiłeś Pewnie regenerowana maglownica, dobre na chwilę... A no racja. Co proponujesz?
H4mm3R Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 A no robiłeś Pewnie regenerowana maglownica, dobre na chwilę... A no racja.Co proponujesz? Używka z exeo
pajda Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 A no robiłeś Pewnie regenerowana maglownica, dobre na chwilę... A no racja.Co proponujesz? Używka z exeo Masz może na zbyciu?
H4mm3R Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 A no robiłeś Pewnie regenerowana maglownica, dobre na chwilę... A no racja.Co proponujesz? Używka z exeo Masz może na zbyciu? Niestety nie, ostatnio moją pogoniłem za 300zł, bo wstawiłem servotronic
MAJKI Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Diman moj sasiad bral od tego goscia b7 fakt ze 22 dal ale trup maksymalny... miasto Zwoleń i grill w calym chromie ten gosc tylko takie sprzedaje a i zawsze od niego dokladka z tylu w srebro. Zebyscie sobie wycieczki nie zrobili
diman Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Diman moj sasiad bral od tego goscia b7 fakt ze 22 dal ale trup maksymalny... miasto Zwoleń i grill w calym chromie ten gosc tylko takie sprzedaje a i zawsze od niego dokladka z tylu w srebro. Zebyscie sobie wycieczki nie zrobiliNo po vinie wyszło ze kombinowane z przebiegiem odpuscilismy Pany a co myślicie o tej musze sprawdzić po vinie zobaczymy co będzie http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6225769689 Edytowane 31 Maja 2016 przez diman
Mario22 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Diman moj sasiad bral od tego goscia b7 fakt ze 22 dal ale trup maksymalny... miasto Zwoleń i grill w calym chromie ten gosc tylko takie sprzedaje a i zawsze od niego dokladka z tylu w srebro. Zebyscie sobie wycieczki nie zrobiliNo po vinie wyszło ze kombinowane z przebiegiem odpuscilismy Pany a co myślicie o tej musze sprawdzić po vinie zobaczymy co będzie http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6225769689 Jako amator i osoba nie znająca się na Audi to na wygląd jest piękna... Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 shadow line powinien mieć czarną ramkę grilla ( tak mi się wydaje)
MAJKI Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Dla mnie zderzak przod ma inny odcien ale to moje zdanie. Diman moze miszel bedzie mial jakies fajne b7. Wczoraj ogladalem to od Tomka i w sumie w fajnym stanie, turbawka nówka z aso. Tomek zrobil rozrzad i imbus i mysle ze troche pojezdzi tym autem
Mario22 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Przeglądając różne ogłoszenia i to co się potem okazuje to chyba faktycznie lepiej czekać aż coś ten miszel przytarga bo wozi rodzyny... A nie wszystko byle jechało... Naciapane z Z2 Edytowane 31 Maja 2016 przez Mario22
horny devil Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Secio dziękówa za ogarnięcie tajli dla bracika.Wszystko już na aucie poskładane i bangla Kuźwa wtorek a ja już dwa auta ogarnięte i jutro kolejne pier**le zmieniam zawód Oczywiście mój paść nie ruszony
Mario22 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Secio dziękówa za ogarnięcie tajli dla bracika. Wszystko już na aucie poskładane i bangla Kuźwa wtorek a ja już dwa auta ogarnięte i jutro kolejne pier**le zmieniam zawód Oczywiście mój paść nie ruszony Artura się nie liczy... On ma lawete za punkty z BP... :-D Naciapane z Z2
horny devil Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Secio dziękówa za ogarnięcie tajli dla bracika. Wszystko już na aucie poskładane i bangla Kuźwa wtorek a ja już dwa auta ogarnięte i jutro kolejne pier**le zmieniam zawód Oczywiście mój paść nie ruszony Artura się nie liczy... On ma lawete za punkty z BP... :-DNaciapane z Artur "był" w zeszłym tygodniu
Mario22 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Ok spoko... Wyjaśnimy to w Zatorze przy grillu :-) Naciapane z Z2 W czasie badania rynku znalezione... http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6216059682 Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Ok spoko... Wyjaśnimy to w Zatorze przy grillu :-) Naciapane z Z2 W czasie badania rynku znalezione... http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6216059682 Naciapane z Z2 o ile się nie mylę to ona juz wisi na allegro od dawna
Rekomendowane odpowiedzi