walada1987 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Pany pomóżcie żeby go wyjąć to wiem ze musze tapicerkę ściągnąć ale co dalej bo juz pubów ale i nie mam bladego pojęcia jak go wytargac Naciapane z GT-N7105
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Pucek jak tam zakupy? Udały się? Ogólnie zakupy się udały tyle że w Zabrzu, ciesze się że już tam nie pracujesz bo obsługa poniżej dna, zero reakcji na wejście klienta a żeby Pani doradziła to musiałem się jej prosić. Mam napisać jak zareagowała gdy powiedziałem że "Kolega polecił mi Państwa sklep, o ile się nie mylę to dzwonił tu a nazywa się Grzegorz....." ona na to dodała "ale kolega już tu nie pracuje" z "uśmiechem na twarzy" miałem wrażenie że albo miała bardzo zły dzień, albo Ty tam robiłeś jakieś zadymy
Polko_V Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Brałbym tego nowego Ten stary jest o wiele ładniejszy i groźniejszy Miron... Pytanko mam a mianowicie czy można wziąść kredyt hipoteczny pod auto? otomoto.pl/oferta/ford-focus-rs-nowy-dostepny-od-reki-ID6ynfC7.html otomoto.pl/oferta/ford-focus-rs-500-350km-salon-pl-ID6ynO2W.html ;-) Naciapane z Z2 ...twierdzę że można, ale pożyczkę hipoteczną, bo w kredycie dostajesz tzw. transze. A pożyczkę odrazu całą. NP. Ja tak miałem wziąłem 100k pożyczki i dostałem 100k. I bynajmniej w ING nie interere ich na co to mam. Polkov transze nie mają nic wspólnego z pożyczką czy z kredytem - kredyt też można dostać od razu cały - te dwie formu pożyczenia kasy różnią się celem wykorzystania środkówA co do kredytu lub pożyczki hipotecznej to oczywiście można taką dostać tylko trzeba spełnić jeden warunek który Polkov przeoczyłeś Żeby dostać kredyt pod zabezpieczenie nieruchomości to trzeba mieć nieruchomość - a że mario pytał o siebie to.........................d*pa No fakt Mario nie nieruchomości:grin:
gregory Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Miron... Pytanko mam a mianowicie czy można wziąść kredyt hipoteczny pod auto?otomoto.pl/oferta/ford-focus-rs-nowy-dostepny-od-reki-ID6ynfC7.htmlotomoto.pl/oferta/ford-focus-rs-500-350km-salon-pl-ID6ynO2W.html;-)Naciapane z Z2 Nie rozumiem jak można takiego Focusa zrobić całego na czarno, wszystko tylko nie ten Focus. On musi mieć jakiś agresywny kolorek.
Sensei Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) wczoraj odbyła się premiera nowego audi A5 - szału nie ma d*py nie urywa - starsze były ładniejsze i groźniejsze https://www.audi-mediacenter.com/de/audimediatv/video/sportliche-eleganz-das-neue-audi-a5-und-s5-coupe-1767 Tak, ale jak się opatrzy to wszyscy będą sr** w gacie chcąc ją mieć Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Sensei
Pucek Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Siema Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Witojcie Naciapane z GT-N7105 Najbliższy przyjaciel zapowietrzonej pompy vp44 Naciapane z GT-N7105 Na dzień dzisiejszy trening zakończony 8 piw 0.5 kadarko i 3 kielony i jak narazie ana Fatimy ... nie widzę lier znać ... spół głosek itp Naciapane z GT-N7105 Edytowane 5 Czerwca 2016 przez walada1987
Arturoo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witojcie Naciapane z GT-N7105 Najbliższy przyjaciel zapowietrzonej pompy vp44 Amator Założył byś jakaś pompkę przed filtrem i odpowiertrzył bez problemu ...a takie na pieprzenje sie na plaka to...... potem będzie płacz ,że jednak umarła ....
Guregoru Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Pucek jak tam zakupy? Udały się? Ogólnie zakupy się udały tyle że w Zabrzu, ciesze się że już tam nie pracujesz bo obsługa poniżej dna, zero reakcji na wejście klienta a żeby Pani doradziła to musiałem się jej prosić. Mam napisać jak zareagowała gdy powiedziałem że "Kolega polecił mi Państwa sklep, o ile się nie mylę to dzwonił tu a nazywa się Grzegorz....." ona na to dodała "ale kolega już tu nie pracuje" z "uśmiechem na twarzy" miałem wrażenie że albo miała bardzo zły dzień, albo Ty tam robiłeś jakieś zadymy Heh... czyli widzę że niewiele się tam zmieniło... Obsługa jak zwykle na poziomie... -200 punktów Trochę zadym tam porobiłem bo miałem 4 sklepy pod sobą to nieraz im tam się ode mnie oberwało mogą za mną nie przepadać na sklepie Za to właściciel mnie lubi bo przynajmniej wszystko hulało jak powinno Grunt że ogarnąłeś sprawę Fakt tam w Zabrzu też jest dupny sklep (największa konkurencja Kaji )
Rekomendowane odpowiedzi