Pucek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tak , zapierdzielam najpierw od 8 do 21:59 , walne se troche przerwy i potem od 22 dalej do rana
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzieje się coś jutro?? Grill u Majkela(Mańka)
horny devil Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzieje się coś jutro?? Grill u Majkela(Mańka) Myślałem że się rozmyślił bo coś ucichło Będę
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzieje się coś jutro?? Grill u Majkela(Mańka) Myślałem że się rozmyślił bo coś ucichło Będę Był w Portugalii ale dzisiaj wrócił.
egon47 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzieje się coś jutro?? Grill u Majkela(Mańka) Myślałem że się rozmyślił bo coś ucichło Będę Tez byśmy przyjechali ale niestety Dom się sam nie wybuduje niestety w tym roku będę rzadko wpadal na zloty :/
Majkel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Siema wszystkim!Tak jak Hammer wspomniał, dzisiaj wróciliśmy z wakacji i po sporych problemach z lotem i nieplanowanym miedzylądowaniu w Wa-wie w końcu udało się wylądować w Katowicach. Więc już jestem dostępny jak coś Co do jutrzejszego grilla, wszystko aktualne. Hammer i Tomi potwierdzili że będą z żonami. Ty Tomek też wpadaj, Horny tyż bier swoja i wbijajcie. Egon, a Tobie jeszcze jutro zadzwonię i potruje dupe żebyś też Paule namówił Arturro, między szychtami może byś coś wszamał, co Ty na to? Tak jak pisałem,myślę że godzina 18.00 będzie pasowała wszystkim Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Majkel
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Hi Jestem na stałym łączu z Hammerkiem , dam znać
H4mm3R Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzieje się coś jutro?? Grill u Majkela(Mańka) Myślałem że się rozmyślił bo coś ucichło Będę Tez byśmy przyjechali ale niestety Dom się sam nie wybuduje niestety w tym roku będę rzadko wpadal na zloty :/ Niech Ci diman zastąpi na parę godzin
egon47 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie no dziś nie dam rady do późnego wieczora na budowie walczę
Majkel Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Hi Jestem na stałym łączu z Hammerkiem , dam znać
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie no dziś nie dam rady do późnego wieczora na budowie walczęTo co ty mam robisz?Od budowy jest ekipa a ty tylko masz prowadzisz nadzór!
H4mm3R Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie no dziś nie dam rady do późnego wieczora na budowie walczę To co ty mam robisz?Od budowy jest ekipa a ty tylko masz prowadzisz nadzór! Od nadzoru jest kierownik budowy, on ma tylko płacić
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie no dziś nie dam rady do późnego wieczora na budowie walczę To co ty mam robisz?Od budowy jest ekipa a ty tylko masz prowadzisz nadzór! Od nadzoru jest kierownik budowy, on ma tylko płacić a że tam płaci Teściu Egona to ja już totalnie nie rozumiem Egon co Ty tam robisz Powiedz teściowi że Ty dałeś działke i niech Ci zadzwoni jak będzie trzeba meble wnosić MAjkel napisałeś o 1.20 czyli już w piątek "co do jutrzejszego grila" - to gril jest piątek czy sobota
Rekomendowane odpowiedzi