Arturoo Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Hejka Dobry Miron co tak z rana latasz Na myjni pewnie był śmieci wyrzucić z domu , a przy okazji za kilka zeta syf spłukał i dywaniki odkurzył ... Cały on
tomaszstn Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Hejka, już mam dość tego urlopu, ile można w domu siedzieć
Arturoo Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Leczyć sie Pan musisz zacząć [emoji14] Mi sie marzy wolne popołudnie .... Albo 3 od razu ....Wypad jakiś bym zorganizował zaraz
horny devil Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Leczyć sie Pan musisz zacząć [emoji14] Mi sie marzy wolne popołudnie .... Albo 3 od razu ....Wypad jakiś bym zorganizował zaraz Artur możemy se ręce podać. Ja w tym roku o jakimkolwiek urlopie mogę pomarzyć Zostaje długi weekend w sierpniu tylko
secio84 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Leczyć sie Pan musisz zacząć [emoji14] Mi sie marzy wolne popołudnie .... Albo 3 od razu ....Wypad jakiś bym zorganizował zaraz Artur możemy se ręce podać. Ja w tym roku o jakimkolwiek urlopie mogę pomarzyćZostaje długi weekend w sierpniu tylko Spoko nie jesteście sami ja co prawda mam tydzień urlopu ale co z tego ze jestem wtedy w innej pracy za którą nie dostane nawet złotówki. naciepane z GT-I9195
horny devil Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Leczyć sie Pan musisz zacząć [emoji14] Mi sie marzy wolne popołudnie .... Albo 3 od razu ....Wypad jakiś bym zorganizował zaraz Artur możemy se ręce podać. Ja w tym roku o jakimkolwiek urlopie mogę pomarzyćZostaje długi weekend w sierpniu tylko Spoko nie jesteście sami ja co prawda mam tydzień urlopu ale co z tego ze jestem wtedy w innej pracy za którą nie dostane nawet złotówki.naciepane z GT-I9195 Rajdy?? Też kiedyś jeździłem
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Leczyć sie Pan musisz zacząć [emoji14] Mi sie marzy wolne popołudnie .... Albo 3 od razu ....Wypad jakiś bym zorganizował zaraz Artur możemy se ręce podać. Ja w tym roku o jakimkolwiek urlopie mogę pomarzyćZostaje długi weekend w sierpniu tylko Spoko nie jesteście sami ja co prawda mam tydzień urlopu ale co z tego ze jestem wtedy w innej pracy za którą nie dostane nawet złotówki. naciepane z GT-I9195 Może na weekend dacie się wyrwać
Tomi_81 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Siema Mario Najlepszego Na Nowej Drodze
tomaszstn Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Leczyć sie Pan musisz zacząć [emoji14] Mi sie marzy wolne popołudnie .... Albo 3 od razu ....Wypad jakiś bym zorganizował zaraz A ja dzisiaj byłem w pracy, co prawda tylko tak sobie za free ale to zawsze mile spędzone 2 godzinki
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Brak słów Mario najlepszego Wam życzę .
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Leczyć sie Pan musisz zacząć [emoji14] Mi sie marzy wolne popołudnie .... Albo 3 od razu ....Wypad jakiś bym zorganizował zaraz A ja dzisiaj byłem w pracy, co prawda tylko tak sobie za free ale to zawsze mile spędzone 2 godzinki Gdybym pracował w fajnym miejscu to też bym tak robił, więc chyba masz fajną pracę
horny devil Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Ja też pracowitą niedziele mam. Rano hala a teraz ogarniam zamówienia i rozrysy
MAJKI Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) 2 tyg na urlopie wchodzę dziś na rynek i sobie myślę piękna biba chyba u Mirona była w robocie Mario najlepszego na Nowej Drodze Życia Ps daliście w palnik ? Edytowane 17 Lipca 2016 przez MAJKI
Rekomendowane odpowiedzi