Mario22 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No to spoko bo gość robi mega profi No ta firma od Stasi ateż robi skóry ale zawsze Żory dalej... a co wybiore to zobaczymy po wycenach
danielom Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pany... znacie kogoś z okolic gliwic kto jest w stanie poprawić stan foteli samochodowych w skórze... ? jakiś tapicer samochodowy... ??? Jak to w starym aucie i kubełkach skórzanych boczek mam lekko wytarty i w fotelu pasażera puścił szewek tak na ok 10 cm... wystarczy to tylko zszyć i będzie bombon... tylko gdzie to zlecić ?? http://www.pok-pol.pl Robilem u nich fotel z Polo. Generalnie dobrze ale kwota ktora miala byc maksymalna okazala sie standardem, a sama jakosc w miare ok, ale brakowalo wkretow w plastikach i sama gabka ktora wstawili w boczek po niecalym roku znow sie wygniotla. Za wstawienie kawalka skaju na boku oraz wypelnienie gabka 180zl.
Mario22 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Bry Naciapane z Z2 Pany... znacie kogoś z okolic gliwic kto jest w stanie poprawić stan foteli samochodowych w skórze... ? jakiś tapicer samochodowy... ??? Jak to w starym aucie i kubełkach skórzanych boczek mam lekko wytarty i w fotelu pasażera puścił szewek tak na ok 10 cm... wystarczy to tylko zszyć i będzie bombon... tylko gdzie to zlecić ?? http://www.pok-pol.pl Robilem u nich fotel z Polo. Generalnie dobrze ale kwota ktora miala byc maksymalna okazala sie standardem, a sama jakosc w miare ok, ale brakowalo wkretow w plastikach i sama gabka ktora wstawili w boczek po niecalym roku znow sie wygniotla. Za wstawienie kawalka skaju na boku oraz wypelnienie gabka 180zl.Ok dobrze wiedziećNaciapane z Z2 Siema. Panowie jutro o kijowej godzinie bo ok 15 ruszam w kierunku rzeszowa... Czyli piątek i spodziewam sie o tej godzinie mega korków na A4 i bramkach... Jechał ktoś ostatnio na kraków bo ponoć jakieś zwężki itd. I zastanawiam się czy nie lepiej jechać starą drogą na kraków... Ktoś coś doradzi Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jest jedna, długa zwezka za Jaworznem
horny devil Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Bry Naciapane z Z2 Pany... znacie kogoś z okolic gliwic kto jest w stanie poprawić stan foteli samochodowych w skórze... ? jakiś tapicer samochodowy... ??? Jak to w starym aucie i kubełkach skórzanych boczek mam lekko wytarty i w fotelu pasażera puścił szewek tak na ok 10 cm... wystarczy to tylko zszyć i będzie bombon... tylko gdzie to zlecić ?? http://www.pok-pol.pl Robilem u nich fotel z Polo. Generalnie dobrze ale kwota ktora miala byc maksymalna okazala sie standardem, a sama jakosc w miare ok, ale brakowalo wkretow w plastikach i sama gabka ktora wstawili w boczek po niecalym roku znow sie wygniotla. Za wstawienie kawalka skaju na boku oraz wypelnienie gabka 180zl.Ok dobrze wiedziećNaciapane z Z2 Siema. Panowie jutro o kijowej godzinie bo ok 15 ruszam w kierunku rzeszowa... Czyli piątek i spodziewam sie o tej godzinie mega korków na A4 i bramkach... Jechał ktoś ostatnio na kraków bo ponoć jakieś zwężki itd. I zastanawiam się czy nie lepiej jechać starą drogą na kraków... Ktoś coś doradzi Naciapane z Z2 Stara jest beznadziejna bo nie idzie wyprzedzać. Ciągle są ala wyspy albo ciągłe. Jak się zapakujesz za tira to do krk się wleczesz
seves Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Mirek no masakra jakaś nie wiem co napisać mam nadz że Osiek nic z kieszeni nie będzie musiał dokładać poza ew. zwyżka na AC Czymś innym też byli zainteresowani czy tylko audi? Panowie jutro o kijowej godzinie bo ok 15 ruszam w kierunku rzeszowa... Czyli piątek i spodziewam sie o tej godzinie mega korków na A4 i bramkach... Jechał ktoś ostatnio na kraków bo ponoć jakieś zwężki itd. I zastanawiam się czy nie lepiej jechać starą drogą na kraków...Ktoś coś doradziNaciapane z Z2 Stara jest beznadziejna bo nie idzie wyprzedzać. Ciągle są ala wyspy albo ciągłe. Jak się zapakujesz za tira to do krk się wleczesz Ja raz jechałem starą drogą jak jeszcze miałem kobietę w krakowie i dostałem za podwójną ciągłą właśnie z tego powodu hahaha a to były czasy vectry A
Mario22 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 To pojade normalnie najwyżej Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy
miron78 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Seves - tylko audi naprawy z AC bezgotówkowe i na szczęście mieliśmy wypukione opcje "ochrona utraty zniżki" Minus jest taki że w danym roku tylko raz można z tego skorzystać zaś po wykorzystaniu nie można tej opcji kupić w roku następnym No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy Niech się tam Ania nie ociąga bo ja bym się już napił
diman Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy No czekamy niecierpliwie
Mario22 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja czekając wmontowalem se cb... I wymieniłem.znaczek na masce... ;-) Naciapane z Z2 I Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Mario22
Pucek Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zakładaj temat Mario... Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zakładaj temat Mario... Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Chcesz masz... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/368079-bmw-e46-coupe-320ci-full-m-pakiet/ na razie tyle fotek
Rekomendowane odpowiedzi