seves Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Seves - tylko audi naprawy z AC bezgotówkowe i na szczęście mieliśmy wypukione opcje "ochrona utraty zniżki" Minus jest taki że w danym roku tylko raz można z tego skorzystać zaś po wykorzystaniu nie można tej opcji kupić w roku następnym No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy Niech się tam Ania nie ociąga bo ja bym się już napił Wczoraj właśnie uaktualniałem ubezpieczenie :/ ech trza się bać no ale spać też trzeba żeby wypocząć Pucek pozdrowienia dla Ani!!! no i oczywiście dla Ciebie, jak Ty znosisz ten ciężki okres przed porodem? Takiiii stres Cie pewnie męczy - poród niby taka popularna rzecz ale jednak "ten pierwszy raz"
Pucek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Seves - tylko audi naprawy z AC bezgotówkowe i na szczęście mieliśmy wypukione opcje "ochrona utraty zniżki" Minus jest taki że w danym roku tylko raz można z tego skorzystać zaś po wykorzystaniu nie można tej opcji kupić w roku następnym No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy Niech się tam Ania nie ociąga bo ja bym się już napił Wczoraj właśnie uaktualniałem ubezpieczenie :/ ech trza się bać no ale spać też trzeba żeby wypocząć[emoji14] Pucek pozdrowienia dla Ani!!! no i oczywiście dla Ciebie, jak Ty znosisz ten ciężki okres przed porodem? Takiiii stres Cie pewnie męczy - poród niby taka popularna rzecz ale jednak "ten pierwszy raz" Cześć Synek, jak to znosze? A jakos lajtowo, nie chce mi sie już robić wiec też nie mogę się doczekaćJedyny stres to żeby sie nie urodzila w niedzielę hehe Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cześć wszystkim Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Mario w poprzedni weekend był taki korek na A4 że do Zatoru też leciałem bocznymi drogami przez Imielin i ChełmekJa bym tam wolał jechać na Olkusz i w Krakowie wbić sie na A4 w stronę Reszowa.Do Olkusza masz 2 pasy po kapitalnym remoncie a później te 25Km do Krakowa jakoś idzie, tragedii nie maPsSynek cb zamontowane ale kaj jest klapka z tej półeczki bo wygląda to masakrycznieA i pytanie odme już wymieniałeś w bmw moja ostatnio dała znaki i za autem nic nie było widać taki dym...to ogólnie taki patent bmw wymysliło i porządny mechanik mówi że trzeba ją wymieniać co 3 lub 4 wymianę oleju, moja była od nowości
horny devil Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Coś na moje potrzeby Audi Qalhambra
Mario22 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Mario w poprzedni weekend był taki korek na A4 że do Zatoru też leciałem bocznymi drogami przez Imielin i Chełmek Ja bym tam wolał jechać na Olkusz i w Krakowie wbić sie na A4 w stronę Reszowa. Do Olkusza masz 2 pasy po kapitalnym remoncie a później te 25Km do Krakowa jakoś idzie, tragedii nie ma Ps Synek cb zamontowane ale kaj jest klapka z tej półeczki bo wygląda to masakrycznie A i pytanie odme już wymieniałeś w bmw moja ostatnio dała znaki i za autem nic nie było widać taki dym... to ogólnie taki patent bmw wymysliło i porządny mechanik mówi że trzeba ją wymieniać co 3 lub 4 wymianę oleju, moja była od nowości Majki na razie moja odma jest ok.W ten weekend planujemy robic sporo czyli logi czyszczenie map silnika i strojenie gazu. Co do cb bede to poprawiał ale wczoraj mi brakło czasu. To pojade przez ten Olkusz Naciapane z Z2 Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Mario22
diman Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Seves - tylko audi naprawy z AC bezgotówkowe i na szczęście mieliśmy wypukione opcje "ochrona utraty zniżki" Minus jest taki że w danym roku tylko raz można z tego skorzystać zaś po wykorzystaniu nie można tej opcji kupić w roku następnym No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy Niech się tam Ania nie ociąga bo ja bym się już napił Wczoraj właśnie uaktualniałem ubezpieczenie :/ ech trza się bać no ale spać też trzeba żeby wypocząć[emoji14] Pucek pozdrowienia dla Ani!!! no i oczywiście dla Ciebie, jak Ty znosisz ten ciężki okres przed porodem? Takiiii stres Cie pewnie męczy - poród niby taka popularna rzecz ale jednak "ten pierwszy raz" Cześć Synek, jak to znosze? A jakos lajtowo, nie chce mi sie już robić wiec też nie mogę się doczekaćJedyny stres to żeby sie nie urodzila w niedzielę hehe Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cześć wszystkim Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka I ważne ze nie czarna
Pucek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Seves - tylko audi naprawy z AC bezgotówkowe i na szczęście mieliśmy wypukione opcje "ochrona utraty zniżki" Minus jest taki że w danym roku tylko raz można z tego skorzystać zaś po wykorzystaniu nie można tej opcji kupić w roku następnym No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy Niech się tam Ania nie ociąga bo ja bym się już napił Wczoraj właśnie uaktualniałem ubezpieczenie :/ ech trza się bać no ale spać też trzeba żeby wypocząć[emoji14] Pucek pozdrowienia dla Ani!!! no i oczywiście dla Ciebie, jak Ty znosisz ten ciężki okres przed porodem? Takiiii stres Cie pewnie męczy - poród niby taka popularna rzecz ale jednak "ten pierwszy raz" Cześć Synek, jak to znosze? A jakos lajtowo, nie chce mi sie już robić wiec też nie mogę się doczekaćJedyny stres to żeby sie nie urodzila w niedzielę hehe Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cześć wszystkim Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka I ważne ze nie czarna i ruda To kto dziś bedzie na spocie? Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Pucek
diman Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Seves - tylko audi naprawy z AC bezgotówkowe i na szczęście mieliśmy wypukione opcje "ochrona utraty zniżki" Minus jest taki że w danym roku tylko raz można z tego skorzystać zaś po wykorzystaniu nie można tej opcji kupić w roku następnym No i wpadło 2 dni wolnego... nadal czekamy Niech się tam Ania nie ociąga bo ja bym się już napił Wczoraj właśnie uaktualniałem ubezpieczenie :/ ech trza się bać no ale spać też trzeba żeby wypocząć[emoji14] Pucek pozdrowienia dla Ani!!! no i oczywiście dla Ciebie, jak Ty znosisz ten ciężki okres przed porodem? Takiiii stres Cie pewnie męczy - poród niby taka popularna rzecz ale jednak "ten pierwszy raz" Cześć Synek, jak to znosze? A jakos lajtowo, nie chce mi sie już robić wiec też nie mogę się doczekaćJedyny stres to żeby sie nie urodzila w niedzielę hehe Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cześć wszystkim Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka I ważne ze nie czarna i ruda To kto dziś bedzie na spocie? Ja mógłbym być ale później bo mam jeszcze auto od sorki do ogarniecia czyli na kebab bym wpadł Będę obserwował wątek jak się sytuacja rozwinie
Pucek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Mam mega smaka na kebab więc też mnie ciśnie ale co bedzie wieczorem to zobaczymy Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 ja i osiek też mamy skama na kebsa - pewnie się zjawimy
Mario22 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja odpadam... Niestety... :-( z powodu wyjazdu Naciapane z Z2
diman Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 No to widzę ze smaki rządzą wiec spot się odbędzie hehe
gregory Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) To i ja wpadnę na spota Dawać ludziska, z tego co wiem to Czester też będzie. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez gregory
walada1987 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Arturoo będziesz dzisiaj to podskoczy po przeplywke Naciapane z GT-N7105
miecio7934 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 A to gdzie się dziś spotykacie ?
Rekomendowane odpowiedzi