secio84 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Pany dzięki wielkie za przybycie. Juz zapraszam na weselnego grila co do terminu jeszcze ustalimy. Tak żeby większości z was pasowało. Jeszcze raz wielkie dzięki :-) w moim Angeli imieniu. naciepane z GT-I9195
horny devil Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Pany dzięki wielkie za przybycie. Juz zapraszam na weselnego grila co do terminu jeszcze ustalimy. Tak żeby większości z was pasowało. Jeszcze raz wielkie dzięki :-) w moim Angeli imieniu. naciepane z GT-I9195 Kurde napatrzyć się nie mogę na to Twoje auto
secio84 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Polerka robi robotęŻadna polerka tylko umyte i zwykły wosk z sonaxa w postaci atomizera. naciepane z GT-I9195
walada1987 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Pany dzięki wielkie za przybycie. Juz zapraszam na weselnego grila co do terminu jeszcze ustalimy. Tak żeby większości z was pasowało. Jeszcze raz wielkie dzięki :-) w moim Angeli imieniu. naciepane z GT-I9195 Nie ma sprawy cieszy mnie to że mogliśmy ci sprawić przyjemność Naciapane z GT-N7105
morsik26 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Cała przyjemność po naszej stronie Secio
Majkel Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Pany dzięki wielkie za przybycie. Juz zapraszam na weselnego grila co do terminu jeszcze ustalimy. Tak żeby większości z was pasowało. Jeszcze raz wielkie dzięki :-) w moim Angeli imieniu. naciepane z GT-I9195 Najważniejsze Rysiu że miałeś rogala na twarzy jak Nas zobaczyłeś, wiem co to za uczucie bo 3 miechy temu też tak miałem między innymi właśnie dzięki Tobie Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was na tej nowej, lepszej drodze życia! Co do grilla to oczywiście ja jestem za, byle by to ino była sobota I jeszcze jedno... jak się nie spodziewales ze przyjedziemy to ok, ale jak coś podejrzewałeś to dziękujemy za wybranie kościoła z takim podjazdem i parkingiem po którym początkowo krążyliśmy, było tak wysoko że biydny Dydo zaś se podłoga pocharatoł Edytowane 18 Września 2016 przez Majkel
miron78 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 na sprzedaż Ośkowóz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/371697-b8-avant-30tdi-300ps-full-s-line-pakiet-s4-20-cali/
śruba81 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Cześć. Jestem nowym forumowiczem i chciałbym się zintegrować z grupą. Mam zamiar pojawić się w forum. W którym miejscu jest spotkanie? W piątek będę dopiero koło 19 z uwagi na to że o 18 kończę pracę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi