Mario22 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Nie a której na kebsa się spt Naciapane z GT-N7105 To ten kolo zwycięstwa Naciapane z GT-N7105 Jedz do dom to nie ma sensu ;-) Naciapane z Z2
walada1987 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Właśnie tak zrobiłem Naciapane z GT-N7105
śruba81 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Siema. Czy spoty są w forum czy przy arenie? Jestem nowy i chętnie się zjawie
Polko_V Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Siema. Czy spoty są w forum czy przy arenie? Jestem nowy i chętnie się zjawie W sezonie letnim na Arenie a zimowym...Forum, zresztą pytaj "tu" w razie nie pewnej pogody, ktoś na pewno odpowie Ale też się pytaj czy ktoś będziee, bo nie zawsze jest frekwencja
secio84 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 SIEMA LUDZISKA NA JUTRZEJSZEGO WESELNEGO GRILLA ZAPRASZAM POD ADRES : 44-264 JANKOWICE ul. ŚWIERKLAŃSKA 91B POZDROWIENIA naciepane z GT-I9195
Polko_V Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Panowie, jak kogoś przygarnąć na tego grilla z okolic (Pucek, Artur, bo Wy sami będziecie), to nie jest problem. Edytowane 30 Września 2016 przez Polko_V
Pucek Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Panowie, jak kogoś przygarnąć na tego grilla z okolic (Pucek, Artur, bo Wy sami będziecie), to nie jest problem. Dzięki za propozycje, tak mi się pozmieniało że nie wiem czy w ogóle jutro się zjawię
Polko_V Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Spoko...do pół godziny przed grillem, to pisz na telefon, abym wiedział w która stronę skręcić ?! ...potem w razie "wu" też pisz, nawróci się
Pucek Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Spoko...do pół godziny przed grillem, to pisz na telefon, abym wiedział w która stronę skręcić ?! ...potem w razie "wu" też pisz, nawróci się Spoko spoko, jutro do południa wszystko się okaże
horny devil Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Panowie, jak kogoś przygarnąć na tego grilla z okolic (Pucek, Artur, bo Wy sami będziecie), to nie jest problem. mi to nie zaproponuje transportu
Polko_V Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Panowie, jak kogoś przygarnąć na tego grilla z okolic (Pucek, Artur, bo Wy sami będziecie), to nie jest problem. mi to nie zaproponuje transportu Pati Twoje dupsko za- i przywiezie
H4mm3R Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Panowie, jak kogoś przygarnąć na tego grilla z okolic (Pucek, Artur, bo Wy sami będziecie), to nie jest problem. To o kiere bydziesz po nas?
Polko_V Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 ...pisałem o zbłąkanych samotnych duszyczkach a Ty będziesz miał swoją yy...jak to odmienić?! Ha!! Znalazłem, wujek Google mi pomógł PASTERECZKĘ
H4mm3R Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 ...pisałem o zbłąkanych samotnych duszyczkach a Ty będziesz miał swoją yy...jak to odmienić?! Ha!! Znalazłem, wujek Google mi pomógł PASTERECZKĘ To pomyśl o tym co Ci ostatnio turbulum regulował
Polko_V Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) ...pisałem o zbłąkanych samotnych duszyczkach a Ty będziesz miał swoją yy...jak to odmienić?! Ha!! Znalazłem, wujek Google mi pomógł PASTERECZKĘ To pomyśl o tym co Ci ostatnio turbulum regulował ...no pomyślałem i za każdym razem mi wychodzi inna osoba niż Ty ...a tak apropo...ta osoba idzie też na grilla?? Edytowane 30 Września 2016 przez Polko_V
Arturoo Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Grzechu dzięki za propozycje
H4mm3R Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 ...pisałem o zbłąkanych samotnych duszyczkach a Ty będziesz miał swoją yy...jak to odmienić?! Ha!! Znalazłem, wujek Google mi pomógł PASTERECZKĘ To pomyśl o tym co Ci ostatnio turbulum regulował ...no pomyślałem i za każdym razem mi wychodzi inna osoba niż Ty ...a tak apropo...ta osoba idzie też na grilla?? No idzie, był podpis na karcie
Rekomendowane odpowiedzi