Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 kto chetny pisać ponagrywam płytki na piątek pozdrawiam Ja się piszę
czester Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Witam serdecznie musieliśmy sie z moją wcześniej zmyć i przypuszczam że wiele straciliśmy ale coż chrześniakiem sie musiałem zająć dzięki za świetna zabawe i czekam na kolejne,p.s zdjęcia rewelacyjnie powychodziły,kto chetny pisać ponagrywam płytki na piątek pozdrawiam Wrzucaj fotki do galerii
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 stało się... ;( SPRZEDAŁEM ADR... cena no powiedzmy że zadowalająca... bardzo mi go szkoda ale cóż, nowy zapierdalacz się szykuje Gregor, szykuj sztywny dolot + kat rurke i modzimy aha, no i zorientuj się jak z dostępnością tych części do rozrządu:)
czester Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Pucek skad koles jest ? zaprosiles na spoty ?
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 nie zaprosiłem bo jak się mu całkiem rozcieknie przekładnia to mnie zabije a był to młody chłopak z Piekar śląskich naaaapalony jak nie wiem, nawet numerów nadwozia nie sprawdził, a ma jeszcze bmw, jak stwierdził, audi to jest jednak auto ale naklejeczka została na aucie
krolu Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 nie zaprosiłem bo jak się mu całkiem rozcieknie przekładnia to mnie zabije a był to młody chłopak z Piekar śląskich naaaapalony jak nie wiem, nawet numerów nadwozia nie sprawdził, a ma jeszcze bmw, jak stwierdził, audi to jest jednak auto ale naklejeczka została na aucie No i super
czester Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 nie zaprosiłem bo jak się mu całkiem rozcieknie przekładnia to mnie zabije a był to młody chłopak z Piekar śląskich naaaapalony jak nie wiem, nawet numerów nadwozia nie sprawdził, a ma jeszcze bmw, jak stwierdził, audi to jest jednak auto ale naklejeczka została na aucie Pewnie w domu zobaczy, ze klimy nie ma
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 wiedział jeden problem z głowy, jeszcze został jeden nareszcie trochę szczęścią się do mnie uśmiechnęło a i dzięki za wsparcie Koledzy i Koleżanki
Pelex Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 wiedział jeden problem z głowy, jeszcze został jeden nareszcie trochę szczęścią się do mnie uśmiechnęło a i dzięki za wsparcie Koledzy i Koleżanki Prosze bardzo ja Cię zawsze wspierałem
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 jakie zakwasy... ja nie mam czegoś takiego, a też duuużo popływałem bo miałem niestety nie sprawną deske i nie chciała wracać noo ja nic nie piszę bo mam w d*pie narazie dwu pack ale ciągle się leje aaa no i szukam części do rezania przy silniku
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Pucek gratulacje Egon czy ja cie dzisiaj w Rybniku przypadkiem nie widzialem?
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Pucek[/b] gratulacje a dzięki Arek, miałem Cie dzisiaj odwiedzić ale zrezygnowałem chciałem pogadać odnośnie lakierowania
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Miron zobacz sobie 4 zdjecie http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/all_b7b8_styczen_wybieramy_najladniesza_a4_na_forum_zdjecia_do_2802-t67126.0.html;new Co to za ledy ? to jest właśnie ta nr 1 w PL zrobiona we Wrocławiu ( ogólnie fura jest do sprzedania ) a kolesia już niema niestety na naszym forum - to z nim jako pierwszym gadałem przez kom. co i jak trzeba zrobić [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 21:45_________________________________________________Pucek gratki sprzedania furki :good: Dzięki wszystkim za sobotnią impreze - coraz lepsze nam te wspólne wypady wychodzą A tak przy okazji ( do tych co jechali za mną ) jak wyglądają te ledy na drodze ? jak jechaliśmy w tamtą strone świeciło słońce - jak wtedy to wyglądało - były widoczne na drodze ?[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 21:51_________________________________________________Rudi - Czester - foty pierwsza klasa musimy zadbać ,żeby ta nasza galeria była bardziej obfita w końcu zawsze to pamiątka
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 miałem Cie dzisiaj odwiedzić ale zrezygnowałem chciałem pogadać odnośnie lakierowania zapraszam, masz do mnie fon wiec dzwon
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Miron ledy klasa prezentowały się super
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Miron ledy klasa prezentowały się super ale jak jechaliśmy w którą strone ?
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Jak wracaliśmy bo jak jechaliśmy rano to nie przyglądałem się specjalnie także ciężko mi powiedzieć
czester Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Miron zobacz sobie 4 zdjecie http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/all_b7b8_styczen_wybieramy_najladniesza_a4_na_forum_zdjecia_do_2802-t67126.0.html;new Co to za ledy ? to jest właśnie ta nr 1 w PL zrobiona we Wrocławiu ( ogólnie fura jest do sprzedania ) a kolesia już niema niestety na naszym forum - to z nim jako pierwszym gadałem przez kom. co i jak trzeba zrobić [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 21:45_________________________________________________Pucek gratki sprzedania furki :good: Dzięki wszystkim za sobotnią impreze - coraz lepsze nam te wspólne wypady wychodzą A tak przy okazji ( do tych co jechali za mną ) jak wyglądają te ledy na drodze ? jak jechaliśmy w tamtą strone świeciło słońce - jak wtedy to wyglądało - były widoczne na drodze ?[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 21:51_________________________________________________Rudi - Czester - foty pierwsza klasa musimy zadbać ,żeby ta nasza galeria była bardziej obfita w końcu zawsze to pamiątka No to teraz wszystko jasne z ledami a tak swoja droga to nie dam glowy, ale jak wracalem z Bielska to chyba mijala mnie niebieska B7 na ledach, ale moglo mi sie zdawac. Ledy na drodze dobrze wala po oczach, szczegolnie przy hamowaniu, wiec jesli nie pytasz sie czy wygladaja ladnie bo wygladaja super, to swieca jak najbardziej ok. Co do fot to ja wrzucilem te najciekawsze, a kazdy co robil zdjecia niech powrzuca co ma to sie zapelni galeria P.s. moze guru wrzuci foty bo w koncu on wiekszosc robil Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Rekomendowane odpowiedzi