Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Mirek, ja tam na ledy nie patrzyłem, ja obserwowałem drogę bo chciałem Cie wyprzedzić ale ledy są KOX dzieki Arek, kiedyś wpadnę
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 ja w poprzednim aucie mialem Ledy i je od razu wywalilem bo mala byla w nich roznica miedzy swieceniem postojowym, a stopem ale moze u ciebie jest inaczej (nie widzialem)
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Co do fot to ja wrzucilem te najciekawsze, a kazdy co robil zdjecia niech powrzuca co ma to sie zapelni galeria P.s. moze guru wrzuci foty bo w koncu on wiekszosc robil Jasne przecież co to jest wrzucić 528 zdjęcia nie :polew:
czester Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Co do fot to ja wrzucilem te najciekawsze, a kazdy co robil zdjecia niech powrzuca co ma to sie zapelni galeria P.s. moze guru wrzuci foty bo w koncu on wiekszosc robil Jasne przecież co to jest wrzucić 528 zdjęcia nie :polew: Guru wez wolne i wrzucaj :> Arek u Mirona roznica jest ogromna, zobaczysz w piatek na spocie
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Arek, zobacz sobie w Mironowym temacie na B7 te ledy serio są mega! a właśnie Mirek, Ty jeszcze nie wiesz ale musisz mi tak na za 2/3/4 tygodnie załatwić tanie chipowanie u compotów a tak w ogóle to gdzie jest jakas hamownia 4x4? Guru...rezasz coś? mi Gregor będzie robil sztywny dolot i rurke zamiast kata, chcesz też??? no i kiedy jedziesz na program!!!! :>
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Co do fot to ja wrzucilem te najciekawsze, a kazdy co robil zdjecia niech powrzuca co ma to sie zapelni galeria P.s. moze guru wrzuci foty bo w koncu on wiekszosc robil Jasne przecież co to jest wrzucić 528 zdjęcia nie :polew: Guru wez wolne i wrzucaj :> Tak zapomniałem dodać że średnia wielkość jednego zdjęcia to około 7,5 do 8 mb
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Mirek, ja tam na ledy nie patrzyłem, ja obserwowałem drogę bo chciałem Cie wyprzedzić ale ledy są KOX dzieki Arek, kiedyś wpadnę Pucek nic się nie martw - 1.8T to rozwojowu silniczek, potrafi cieszyć nawet w serii ( fajnie się kula Twoja buda ) muszę się nim przejechać dla przypomnienia ( jak śmiga 1.8T B5 [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 22:18_________________________________________________Pucek hamownia jest blisko Ciebie - Czerwionka Leszczyny
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 seria to nie masz co jechać, te auto nie jedzie
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Guru...rezasz coś? mi Gregor będzie robil sztywny dolot i rurke zamiast kata, chcesz też??? no i kiedy jedziesz na program!!!! :> Pucek spokojnie ja to auto mam ponad 2 lata także ja już trochę ochłonąłem zresztą na razie to i tak cała kasa co mam pójdzie na inny cel także można powiedzieć że jestem bez grosza
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 chyba że się jakoś wkręcisz na samo hamowanie przy jakimś grupowym chipowanku
czester Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Co do fot to ja wrzucilem te najciekawsze, a kazdy co robil zdjecia niech powrzuca co ma to sie zapelni galeria P.s. moze guru wrzuci foty bo w koncu on wiekszosc robil Jasne przecież co to jest wrzucić 528 zdjęcia nie :polew: Guru wez wolne i wrzucaj :> Tak zapomniałem dodać że średnia wielkość jednego zdjęcia to około 7,5 do 8 mb To wez sobie 2 dnie wolnego Arek, zobacz sobie w Mironowym temacie na B7 te ledy serio są mega! a właśnie Mirek, Ty jeszcze nie wiesz ale musisz mi tak na za 2/3/4 tygodnie załatwić tanie chipowanie u compotów a tak w ogóle to gdzie jest jakas hamownia 4x4? Guru...rezasz coś? mi Gregor będzie robil sztywny dolot i rurke zamiast kata, chcesz też??? no i kiedy jedziesz na program!!!! :> Pucek jak dogadasz jakas dobra cene w Bielsku to ja mam 3 autka do zrobienia a kiedy jedziesz do gregora, to moze bym tez pojechal cos z katem zrobic ? Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 seria to nie masz co jechać, te auto nie jedzie :polew: :polew: Ja pie*dole już mu 150 mało :polew:
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 w czerwionce mają taki sprzęt?????? a jest to jakie? czy takie pseudo hamowanie? Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? powoli ludzie, jeszcze z 800 zostało piwo a Wam tak śpieszno do kolejnych???
czester Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Miron ledy klasa prezentowały się super ale jak jechaliśmy w którą strone ? jak jechaliśmy do domu już po imprezie ale wiesz auto prezentacja na tych felach
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 jak mają sprawny sprzęt to hamują OK - a hamownie maja MAHA - czyli w sumie najlepsza
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 hamownie to sobie zapłace, ważne żebyś mi Twoimi wtykami załatwił miejsce z jakimś grupowym tam u compotów Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no bez jaj
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 jak mają sprawny sprzęt to hamują OK - a hamownie maja MAHA - czyli w sumie najlepsza pozatym twoje auto Miron to za***iście wygląda w ruchu szkoda, że tylko Wy to widzicie
miron78 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 do sprzedania w knurowie - w sumie niepozorny a fajna moc http://rudimenti.otomoto.pl/opel-astra-nietypowy-dynamiczny-C9955535.html
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 a w Gliwicach nie ma hamowni 4x4 Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? u mnie tez to samo.....
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 wiesz, jak pojedziesz tym moim padłem to mogę przed Tobą jechać tym Twoim
Rekomendowane odpowiedzi