Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Lepsza Furia na polsat film Pyrsk Naciapane z Z2 Majki wkręciłeś mnie też oglądam a co do powrotu to cholerne psy musiały akurat wtedy jechać ☺ Podziękował za dzisiaj Jak by my nie hamowali tylko przeszli prosto obok nich to nic bu nie zrobili tą lodówkąNaciapane z Z2 ...też fakt, ale bardziej mnie rozbawiło te wyciągnięcie tej tablicy z dywanika za szybę
diman Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Lepsza Furia na polsat film Pyrsk Naciapane z Z2 Majki wkręciłeś mnie też oglądam a co do powrotu to cholerne psy musiały akurat wtedy jechać ☺ Podziękował za dzisiaj Jak by my nie hamowali tylko przeszli prosto obok nich to nic bu nie zrobili tą lodówkąNaciapane z Z2 Może i nie tylko ja nie mam przeglądu 27 mi się skończył w przyszłym tygodniu dopiero będzie chwilka żeby skoczyć zrobić
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 ...nie mieli by szans dogonić Twoich "dffiesta rumakóff"
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Lepsza Furia na polsat film Pyrsk Naciapane z Z2 Majki wkręciłeś mnie też oglądam a co do powrotu to cholerne psy musiały akurat wtedy jechać ☺ Podziękował za dzisiaj Jak by my nie hamowali tylko przeszli prosto obok nich to nic bu nie zrobili tą lodówkąNaciapane z Z2 ...też fakt, ale bardziej mnie rozbawiło te wyciągnięcie tej tablicy z dywanika za szybę No baaa.. Tabulka musi być jak coś za szybką ;-) Polko a za Tobą jak się jedzie to tyljo halogeny... Kopci jak stara lokomotywa Naciapane z Z2
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Lepsza Furia na polsat film Pyrsk Naciapane z Z2 Majki wkręciłeś mnie też oglądam a co do powrotu to cholerne psy musiały akurat wtedy jechać ☺ Podziękował za dzisiaj Jak by my nie hamowali tylko przeszli prosto obok nich to nic bu nie zrobili tą lodówkąNaciapane z Z2 ...też fakt, ale bardziej mnie rozbawiło te wyciągnięcie tej tablicy z dywanika za szybę No baaa.. Tabulka musi być jak coś za szybką ;-)Polko a za Tobą jak się jedzie to tyljo halogeny... Kopci jak stara lokomotywa Naciapane z Z2 ...wszystko się zgadza . A tak serio od turbo do tylnego zderzaka nic nie ma, więc musi przykapcać, a drugą rzeczą jest to, że wtryski są już na końcówce. Spoko po zimie będą większe.
seves Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Siema synki Może ktoś szuka części do sedana b6/b7? a akurat nie zagląda na bazar Czarna podsufitka z szyberdachem - pełny pakiet światło i alarm... BOSE ... zmieniarka np w schowek , siłowniki elektr szyb tył... klapa sedan rs4 czarny akryl, lakier niezły
horny devil Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 po za***iście ciężkim tygodni pyrsk baley`a
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 No to Sir Edward + cola Takie pytanko, może ktoś wpadnie na lepszą propozycję, do końca roku muszę zmienić corsę na coś lepszego, do wydania 15k, wiadomo, 5 drzwi i klima musi być, moja propozycja w sumie już zaakceptowana to ibiza 6l (2002-2008), wiem że bagażnik mały ale wózek wchodzi...
Tomi_81 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Raciborskie Takie pytanko, może ktoś wpadnie na lepszą propozycję, do końca roku muszę zmienić corsę na coś lepszego, do wydania 15k, wiadomo, 5 drzwi i klima musi być, moja propozycja w sumie już zaakceptowana to ibiza 6l (2002-2008), wiem że bagażnik mały ale wózek wchodzi... Coś więcej jeśli chodzi o kryteria http://otomoto.pl/oferta/opel-meriva-gaz-serwis-klimatyzacja-wspomaganie-multikierownica-ID6yB0Ib.html Wiem wiem brzydka Edytowane 5 Listopada 2016 przez Tomi_81
miron78 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Majki dzięki za odwiedziny na budowie - w końcu mnie ktoś widział że też coś tam robie
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Kryteria... Po 23 letniej corsie i tak będzie szał wiec bez wymyślania, czym lepsza wersja tym lepiej, silnik benzyna, auto nie ma być duże. Pod uwagę była brana astra 3 ale tu jest maly budżet, mazda 3 też była ok ale mi nie leży. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Pucek co powiesz na skode? Jakiś rok temu miałem brać fabię 99-08 więc w sumie mogła by być... Pytam tak ogólnie bo niby to już nie mała kasa a jednak nic nie porywa, może przeoczyłem coś wartego zainteresowania.
horny devil Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Pucek co powiesz na skode? Jakiś rok temu miałem brać fabię 99-08 więc w sumie mogła by być... Pytam tak ogólnie bo niby to już nie mała kasa a jednak nic nie porywa, może przeoczyłem coś wartego zainteresowania. bracik kupił c-maxa lifta za 18kpl. Xenon, klima automat, szklany dach pierdy sierdy. Ropniak mało pali. Zrobił z 10 tysi już i bardzo sobie chwali. P.S. Bajtel w drodze więc przymiarki na różne wozidła były ale c-max w tej kasie bił wszystko na głowę http://otomoto.pl/oferta/ford-c-max-lift-titanium-ksenon-skory-ID6yAmUH.html http://otomoto.pl/oferta/ford-c-max-1-8d-titanium-xenon-skora-navi-panorama-alu-fullelektryka-stan-idealny-ID6yxVjx.html
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Może Pucek coś z VW golf 5 albo polo 4FL
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Może Pucek coś z VW golf 5 albo polo 4FLPolo wydaje mi sie małe, golf 5 to nie ta kasa chyba że klekotWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi