Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 I widzicie jak rozkręciłem temat... Seves, leon tylko top sport albo coupra a to już nie 15k Chyba że dołożysz do budżetu kolejne 10k to biorę leona 2
gregory Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Poza tym Skodami jeżdżą tylko górnicy i emeryci I OKO Potelefonowałem z Puckiem i obadam też ibizę
stanley Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zapominacie, ze Kędzior ma fajną auto na sell )
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zapominacie, ze Kędzior ma fajną auto na sell ) Haaa
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 żona ma 1.0 3 cylindry to jest kosiarka , ma to 60 ps ale powiem Ci że daje rade ostatnio jeździłem golfem 7 z 1,4 150 ps to jeździ super ale trzeba go wysoko kręcić kiedyś jeździłem skoda rapid na jazdach próbnych 1,2 105ps i powiem że przyjemnie się tym jeździ ...ja pisałem o starych jednostkach, Ty o nowych, to już inna bajka ...ale w jednym się zgodzimy 3cylindrowce, to nieporozumienie...chodzi o dźwięk Panie to ma jeździć, mało palić i się nie psuć, a nie przelot, wtryski z ARL i GTB22 1.2 od taty poniżej 5L lekko schodzi i do tych 100-120kmh całkiem spoko przyśpiesza, potem już nie ...przesadzasz Panie 13 sekund do setki w tym 1.2 nie gadaj, że demon prędkości A autostradowe prędkości, to już porażka
stanley Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zapominacie, ze Kędzior ma fajną auto na sell ) Haaa chyba, że chcesz kupić B7 w cenie B8 Miszel sprzedaje
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zapominacie, ze Kędzior ma fajną auto na sell ) Haaa chyba, że chcesz kupić B7 w cenie B8 Miszel sprzedaje Widziałem, koła z d*py
gregory Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Z tym Polo czy Ibizą nie taka prosta sprawa. Aga ma teraz 2007 a jak zmienić to albo na taki sam rok albo młodsze. Problem w tym, że w 2008r wkladali już DPF-a. A tak poza tym to jak patrzę ma autoscout to w przedziale 2007-2008 tych aut jest całe 8 sztuk w mojej okolicy. Ibiz jest jeszcze mniej.
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Z tym Polo czy Ibizą nie taka prosta sprawa. Aga ma teraz 2007 a jak zmienić to albo na taki sam rok albo młodsze. Problem w tym, że w 2008r wkladali już DPF-a. A tak poza tym to jak patrzę ma autoscout to w przedziale 2007-2008 tych aut jest całe 8 sztuk w mojej okolicy. Ibiz jest jeszcze mniej. Dołóż
gregory Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Co dołóż? Tu chodzi o to aby kupić takie które jeszcze nie ma DPF i łańcucha, aby problemów se zaoszczędzić. A powoli będzie tak, że nie będzie wyjścia, bo wszystkie będą to badziewie miały. Jeśli będzie trzeba to dołożę żonie
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Co dołóż? Tu chodzi o to aby kupić takie które jeszcze nie ma DPF i łańcucha, aby problemów se zaoszczędzić. A powoli będzie tak, że nie będzie wyjścia, bo wszystkie będą to badziewie miały. Jeśli będzie trzeba to dołożę żonie Dołóż i bierz salonowe z gwarancją
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Siema Naciapane z Z2 Pucek bier A3... https://youtu.be/o6ACYNOPWH8 Naciapane z Z2
egon47 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Zapominacie, ze Kędzior ma fajną auto na sell ) Haaa chyba, że chcesz kupić B7 w cenie B8 Miszel sprzedaje Chyba go trochę melanż poniósł z cena:D Edytowane 7 Listopada 2016 przez egon47
seves Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Pucek, coś takiego? Na pewno nie? http://allegro.pl/seat-leon-ii-2-0tdi-140km-zobacz-i6594126294.html http://allegro.pl/seat-leon-ii-1-9-tdi-90000-tys-i6592910253.html#thumb/4 ten niby do jakiś drobnych poprawek a jak przebieg ori to myślę że dobra oferta 1.6 w benzynie też do wyboru... zderzak przedni z cupry i to autko na prawdę dobrze wygląda tylko wiem wiem ta deska :/ Edytowane 7 Listopada 2016 przez seves
egon47 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Na środek w Leon 2 bym się nawet nie wyrzygal
seves Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Na środek w Leon 2 bym się nawet nie wyrzygal Też tak gadałem kiedyś, ale kwestia przyzwyczajenia, teraz jak patrzę to dalej jest brzydki ale już tak nie razi , a do a3 z tego samego rocznika dobre 10tys trzeba dorzucić więc jak to w życiu coś za coś, "ta sama" konstrukcja a 10 mieć w kieszeni to już deska taka straszna nie jest hahaha Co innego np. moja koleżanka , ona chce A3 i koniec i na żadnego leona ani nawet golfa nie spojrzy i nie ma opcji żeby zdanie zmieniła hahaha, dlatego rozumiem Anię i nie tylko Anię, a furę polecam bo sam nią czasem poprostu jeżdżę i nie raz mnie to autko pozytywnie zaskoczyło tym bardziej że teraz akurat niedużo ponad 15trzeba dać Edytowane 7 Listopada 2016 przez seves
egon47 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 SeveS jak byśmy się nie znali to bym Ci uwierzył w te oszczędności odnośnie rocznika ale no kurde jakoś nie potrafię tylko przez to ze jeździsz RSem
Rekomendowane odpowiedzi