gregory Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Pucek, co ty to gadałeś, że ibiza ma większy bagażnik od polo. Sprawdź se dane fabryczne, mają bagażniki takie same z różnicą paru litrów.
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Pucek, co ty to gadałeś, że ibiza ma większy bagażnik od polo. Sprawdź se dane fabryczne, mają bagażniki takie same z różnicą paru litrów. Najwidoczniej te parę litrów robi robotę, wiem że do ibizy wózek wchodzi, jak nie normalnie to znowu po zdjęciu dwóch kółek, a znowu w polo jest problem bo za każdym razem trzeba ściągać 2 kółka albo nie wchodzi wcale, sprawdź bo masz wózek i takie właśnie auto Polko, jakieś 7 lat temu wymieniłem magiel na nowy, nowy za 1000 zł, cena spora ale do dziś zero luzu i nic nie cieknie, skoro chcesz tym autem jeździć aż się rozleci to zainwestuj może w nowy?
Polko_V Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) hmmm...może i tak, ale wiesz przy tegorocznych wydatkach nie da się wyszkrobać reszty. ...wiesz tym bardziej, że demontaż nie jest straszny Edytowane 7 Listopada 2016 przez Polko_V
H4mm3R Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 seves żenisz się że tak się tu udzielasz
Polko_V Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 seves żenisz się że tak się tu udzielasz ...chce mieć zapewne "największy" prezent "od Nas"
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Panoczki co z piątkiem bo z jednej strony wolne od roboty i spot powinien być obfity bo wszystko pozamykane a z drugiej strony nie wiadomo jak pod forum ale.rolet.nie ma to chyba da się wjechać tylko tyle.że kebab i wszyatko pozamykane... Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Hi seves żenisz się że tak się tu udzielasz
egon47 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Panoczki co z piątkiem bo z jednej strony wolne od roboty i spot powinien być obfity bo wszystko pozamykane a z drugiej strony nie wiadomo jak pod forum ale.rolet.nie ma to chyba da się wjechać tylko tyle.że kebab i wszyatko pozamykane... Naciapane z Z2 Nigdy grilla nie robiliśmy pod forum może czas to zmienić
Mario22 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja moge wpaśc mam wolne więc nawet rowerem wpadne jak by trzeba bylo... ;-) Naciapane z Z2
Polko_V Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 curvaa...a Ewka w piątek na kebsa chciała jechać, a tu taki zonk
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Niby wolne a ja jednak idę na noc do roboty, trochę szkoda jak będzie zamknięte żarełko...
Tomi_81 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Nie ma żarcia to nie ma co jechać a poważnie ja odpadam jadę pośmigać W sumie to można by co klubowo zorganizować Edytowane 8 Listopada 2016 przez Tomi_81
walada1987 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Jestem za mała rywalizacja Naciapane z GT-N7105
stanley Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Nie ma żarcia to nie ma co jechać a poważnie ja odpadam jadę pośmigać W sumie to można by co klubowo zorganizować kiedyś jeździliśmy klubowo, gdzieś nawet jest jeszcze wątek
Rekomendowane odpowiedzi