Mario22 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Siema https://youtu.be/jaYnWJFOcfg Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Czyli na piątek i maka brak chętnych... To wizyta w kinie na Pitbulu nowym... Naciapane z Z2
seves Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 jak brak chętnych? ja myślałem ze tam sie cos ustawiamy? no chyba ze serio 5osob mialoby byc to moze lepiej faktycznie to przelozyc :/
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ja odpadam Pod telefonem jestem.
Mario22 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 jak brak chętnych? ja myślałem ze tam sie cos ustawiamy? no chyba ze serio 5osob mialoby byc to moze lepiej faktycznie to przelozyc :/ Ja mge być tak jak pisałemNaciapane z Z2
seves Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 jakbyśmy się mieli zebrać to ja też podjadę ale w kilka osób to bez sensu :/
tomaszstn Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Ja mam popołudniówkę, więc odpadam
gregory Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zakupy w car-shine zrobione, teraz tylko trochę zapału i dobrej pogody i coś się podziała.
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Seves i kaj Ci twoi chętni klubowicze na spota? ;-) otwieram browara... Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 No widzę że lipa z frekwencja Niestety... Dzisiaj przy okazji wizyty w Żorskim Aquarionie pojechałem do Muzeum Ognia... ciekawe miejsce tak z bajtlem żeby pochodzić.
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 No widzę że lipa z frekwencja Niestety... Dzisiaj przy okazji wizyty w Żorskim Aquarionie pojechałem do Muzeum Ognia... ciekawe miejsce tak z bajtlem żeby pochodzić. ...ja mieszkam w Żorach a tam nie byłem ...czyli nuda nic ciekawego dla Nas, tzn w Naszym wieku?!
Mario22 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) No widzę że lipa z frekwencjaNiestety...Dzisiaj przy okazji wizyty w Żorskim Aquarionie pojechałem do Muzeum Ognia... ciekawe miejsce tak z bajtlem żeby pochodzić. ...ja mieszkam w Żorach a tam nie byłem ...czyli nuda nic ciekawego dla Nas, tzn w Naszym wieku?! Bardziej pod.dzieci bo mogą tam se pomajstrować.. Uruchomić silnik pneumatyczny i takie tam eksperymenty. Ja byłem z moją i małym który chodzi do przedszkola to młody nie chciał wyleź stamtąd dopiero jak usłyszał McDonald to wylaz hahaA na początku puszczają film o wielkim pożarze w Żorach gdzie się miasto paliło Naciapane z Z2 Edytowane 12 Listopada 2016 przez Mario22
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Siemka, no to po pracy czyli weekend:) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi