Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cześć Najlepszego Panowie w Nowym Roku Polko jak juz masz tak zwozic auta to ja też poproszę Spoko ale czy Twe vp jest przygotowane na nowe przepływy , których do tej pory nie miało okazji robić ?
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 ...a ja mam 0.0 spokojnie sobie to brałem, aby do kościółka autkiem pojechać A przwieziesz mi moje pod domNaciapane z GT-N7105 Cześć Najlepszego Panowie w Nowym Roku Polko jak juz masz tak zwozic auta to ja też poproszę Obaj macie wściekłe silniki...boję się Cześć Najlepszego Panowie w Nowym Roku Polko jak juz masz tak zwozic auta to ja też poproszę Spoko ale czy Twe vp jest przygotowane na nowe przepływy , których do tej pory nie miało okazji robić ? No właśnie...boja swojego dizzzla kręcę do 4800
ucho.77 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 ...a ja mam 0.0 spokojnie sobie to brałem, aby do kościółka autkiem pojechać A przwieziesz mi moje pod domNaciapane z GT-N7105 Cześć Najlepszego Panowie w Nowym Roku Polko jak juz masz tak zwozic auta to ja też poproszę Obaj macie wściekłe silniki...boję się Cześć Najlepszego Panowie w Nowym Roku Polko jak juz masz tak zwozic auta to ja też poproszę Spoko ale czy Twe vp jest przygotowane na nowe przepływy , których do tej pory nie miało okazji robić ? No właśnie...boja swojego dizzzla kręcę do 4800 Kropka trza było przyprowadzić a tam zabójcze moce są
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Najlepszego w tym nowym roku!!! Ale bomba
egon47 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2017 przez egon47
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Hmm...mam przed sobą kalendarz i próbuję zaplanować sobie wolne...zastanawiam się, w którym miesiącu wdupić se miesiąc wolnego ?! Bo pojedyncze dzionki i weekendy już zaplanowałem
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja już mam zaplanowany urlopik cały .... jak dożyje to będę zadowolony
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 No ja też już. Miesiąc wolnego sobie wezmę, tak jak w tym roku (wrzesień)
pajda Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 No ja też już. Miesiąc wolnego sobie wezmę, tak jak w tym roku (wrzesień) Dobry termin jechać na chorwacje [emoji6]
horny devil Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dziś pierwszy raz w życiu kafelkowałem Nawet coś z tego wyszło
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dziś pierwszy raz w życiu kafelkowałem Nawet coś z tego wyszło Foty wrzuć
walada1987 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie wko***** mnie bo ci ebne[emoji39] Naciapane z GT-N7105
horny devil Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dziś pierwszy raz w życiu kafelkowałem Nawet coś z tego wyszło Foty wrzuć jak zakończę całość Mamy tu kogoś kumatego od wentylacji??
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 No ja też już. Miesiąc wolnego sobie wezmę, tak jak w tym roku (wrzesień) Dobry termin jechać na chorwacje [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi