Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Pucek sprzedajesz??? Ja zamiast beemki pomimo że autko super naprawde ale polatam drugi sezon i juz powoli konfiguruje drugi wózek salonowy czyli nową corse w full pakiecie OPC ale jak zrobisz promocje.to kto wie... Chyba sie stażeje.... Taka corsa w 1,4 sto pare koni i pełnym opc wew i zew 50 tyś... Do tego pakiet kolor i zima jak mam w astrze czyli grzana kiera i stołki i juz dupcze te stare diesle itd. No i jest fabryka lpg i hak na rowery... Mam skonfigurowane dwa kolory zółty i niebiski.... Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 4 minuty temu, Mario22 napisał: Pucek sprzedajesz??? Ja zamiast beemki pomimo że autko super naprawde ale polatam drugi sezon i juz powoli konfiguruje drugi wózek salonowy czyli nową corse w full pakiecie OPC ale jak zrobisz promocje.to kto wie... Chyba sie stażeje.... Taka corsa w 1,4 sto pare koni i pełnym opc wew i zew 50 tyś... Do tego pakiet kolor i zima jak mam w astrze czyli grzana kiera i stołki i juz dupcze te stare diesle itd. No i jest fabryka lpg Naciapane z Z2 Bierz corse
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Bierz corse Do tego dochodze.. Jestem online z salonem... Kto wie kiedy zamówie... Przy żółtej felgi czarne a przy niebieskiej białe... Musze pomyślec.bo wzór już wybrany Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 11 minut temu, Mario22 napisał: Do tego dochodze.. Jestem online z salonem... Kto wie kiedy zamówie... Przy żółtej felgi czarne a przy niebieskiej białe... Musze pomyślec.bo wzór już wybrany Naciapane z Z2 Nie wiem co to za niebieski ale jak widzę w konfiguratorze to jest lipny, zresztą żółty też taki wyblakły.
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nie wiem co to za niebieski ale jak widzę w konfiguratorze to jest lipny, zresztą żółty też taki wyblakły.Pucek ten żólty na żywo jak w rs4 b5... IdealnyNaciapane z Z2
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 ja bym poszedł w taki fajny niebieski...
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Naciapane z Z2 Zobaczymy po feriach... Na razie gdybam ale.oferte mam kuszącą i kto wie kiedy beema pójdzie pod młotekNaciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Mario d*py nie urywa. Model wczesniejszy w OPC i niebieskim kolorze jak najbardziej Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Mario d*py nie urywa. Model wczesniejszy w OPC jak najbardziej ale ta nowa corsa jest jakaś bezpłciowa Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaMario d*py nie urywa. Model wczesniejszy w OPC jak najbardziej ale ta nowa corsa jest jakaś bezpłciowaWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Tomi_81 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) No stara lepiej się prezentuje Stara ale jara http://allegro.pl/r-e-z-e-r-w-a-c-j-a-i6680970456.html Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Tomi_81
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 8 hours ago, Mario22 said: Pucek sprzedajesz??? Ja zamiast beemki pomimo że autko super naprawde ale polatam drugi sezon i juz powoli konfiguruje drugi wózek salonowy czyli nową corse w full pakiecie OPC ale jak zrobisz promocje.to kto wie... Chyba sie stażeje.... Taka corsa w 1,4 sto pare koni i pełnym opc wew i zew 50 tyś... Do tego pakiet kolor i zima jak mam w astrze czyli grzana kiera i stołki i juz dupcze te stare diesle itd. No i jest fabryka lpg i hak na rowery... Mam skonfigurowane dwa kolory zółty i niebiski.... Naciapane z Z2 Jakoś nie dal bym 50tys za corse wolał bym napewno coś innego. Jest jeden opel co mi się mega podoba i robi mnie na żywo Opel Astra GTChttps://www.olx.pl/oferta/opel-astra-gtc-CID5-IDjnzfJ.html Widział bym kiedyś taka dla Pauli
Mario22 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jakoś nie dal bym 50tys za corse wolał bym napewno coś innego. Jest jeden opel co mi się mega podoba i robi mnie na żywo Opel Astra GTChttps://www.olx.pl/oferta/opel-astra-gtc-CID5-IDjnzfJ.html Widział bym kiedyś taka dla Pauli No te astry też są ciekaweNaciapane z Z2
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mario d*py nie urywa. Model wczesniejszy w OPC i niebieskim kolorze jak najbardziej Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka No ten model to tak, ale ten nowy to padaka nie przekonuje mnie! Nie lepiej mokke
Tomi_81 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dobry Niech Ci szwagier weźmie na leasing pracowniczy corsę pojeździsz pół roku potem co innego...
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 2 hours ago, Mario22 said: No te astry też są ciekawe Naciapane z Z2 A Mario jak tam budowa ruszasz coś?
Tomi_81 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jutro się ktoś wybiera ?? bo jak oddam krew to mam wolne to mogę podjechać.
Rekomendowane odpowiedzi