diman Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 No to I ja się pojawię będę obserwował temat
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 No to gites, może tym razem zjem kebaba
Mario22 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ja pier.. Czy,to forum na tapie wkońcu zacznie działać tak jak trzeba?? Żenada i nie kumam po co to było ruszać skoro było naprawde dobrzeNaciapane z Z2
A4-Tomek Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ja jutro odpadam (2-gie zmiany) Pany tutaj się zaopatrujecie w dywaniki do aut? http://pfi.global/pl/strona-glowna/
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Koc Ci nie wystarczy ? Na zimę jak znalazł jest w co nogi wytrzeć .
A4-Tomek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 56 minut temu, Arturoo napisał: Koc Ci nie wystarczy ? Na zimę jak znalazł jest w co nogi wytrzeć . zamilcz
pajda Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja jutro odpadam (2-gie zmiany) Pany tutaj się zaopatrujecie w dywaniki do aut? http://pfi.global/pl/strona-glowna/ Tak
MAJKI Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja jutro odpadam (2-gie zmiany) Pany tutaj się zaopatrujecie w dywaniki do aut? http://pfi.global/pl/strona-glowna/ Tak Tak maja sklep w Knurowie lub stoja na giełdzie w GL. Bierz z Geyera te dywaniki bo sie tak nie wycieraja szybko Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja pier.. Czy,to forum na tapie wkońcu zacznie działać tak jak trzeba?? Żenada i nie kumam po co to było ruszać skoro było naprawde dobrzeNaciapane z Z2 Mam to samo odczucie albo sie wogóle nie ładuje albo wywala mnie w wątkach na ich początek ...Ps.Pucek bedziesz sam czy z dziewczynami ? - pytanie od Lenki Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 21 godzin temu, horny devil napisał: Ja raczej odpadam. Zapierdziel mam totalny Horny a u mnie przyszedł czas na myślenie o meblach kuchennych Pewnie u Ciebie się za wiele nie zmieniło, kwoty pamiętam ale nie wiem czy mnie będzie stać na Twój standard Jutro jestem umówiony na wycenę mebli prze typa który robił nam kuchnie w bloku - żadna wysoka półka (trzeba sobie szczerze powiedzieć) ale chcę zobaczyć różnice cenowe pomiędzy średnią półką a wysoką jak u Ciebie Jak koleś dojedzie i prześle mi wycene to się zgadamy Jakie teraz masz terminy ?
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 4 godziny temu, MAJKI napisał: Mam to samo odczucie albo sie wogóle nie ładuje albo wywala mnie w wątkach na ich początek ... Ps. Pucek bedziesz sam czy z dziewczynami ? - pytanie od Lenki Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Miałem być sam ale jak tak to zabiorę Zuzie i opiekunkę A ogólnie to Siemka Miron, będziesz?
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 jeszcze jestem w pracy - jak mam być to moge wpaść Szkoda że sie na kebaba nie nastawiłem i o 15.00 wchamałem pizze Przyjadę bo: o tej godzinie na budowie i tak mi się nie będzie chaciało nic zrobić w domu pewnie nudy i te same twarze i tak jestem w gliwicach a flaszke i tak zdążę sobie wieczorm otworzyć
diman Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 No to w takim razie wpadam jak frekwencja będzie
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 WyjeżdżamWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
secio84 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ale mi ma smak robicie tym kebsem.naciepane z kalkulatora S7
Rekomendowane odpowiedzi