afroo. Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 3 godziny temu, H4mm3R napisał: To trzeba taki sobie zapodać O sqrwesyn. Fest trza uważać żeby tira nie przyhaczyć.
diman Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 No to szkrab zamówionyFajnie się tym jeździ ale te 3 cylindry to masakra [emoji5]
walada1987 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Majki sprawdź fb masz pwWysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 No to szkrab zamówiony Fajnie się tym jeździ ale te 3 cylindry to masakra [emoji5] Diman ile.Cie to wyszło i z jakim motorem dokładnie i czy było coś mocniejszego w benzynie? Z wyglądu dużo fajniejsze niż UP czy inne city go czy co tam tylko typu carl... Zamawiam jazde próbną.... i czekam na wyprzedaże rocznika a wtedy coś wybiore... Naciapane z Z2
diman Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Diman ile.Cie to wyszło i z jakim motorem dokładnie i czy było coś mocniejszego w benzynie? Z wyglądu dużo fajniejsze niż UP czy inne city go czy co tam tylko typu carl... Zamawiam jazde próbną.... i czekam na wyprzedaże rocznika a wtedy coś wybiore... Naciapane z Z2 41000 przy tym wyposażeniu a co do silnika to niestety nie było wyboru litrowy 69 KM szału nie ma ale po mieście powinno wystarczyć. Wolnossaca jednostka a co do wyglądu to podobała się nam najbardziej z tych szkrabów Jak byłem u Stasia o up.a pytałem to z klima i jakimiś podstawowymi bajerami wyszło by mnie 40000 a tu mam 7" radio blutek, multifunkcja na kierze, szyby przednie elektryka lusterka zewnętrzne elektryczne i grzane i parę tam jeszcze wodotrysków [emoji5]
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 41000 przy tym wyposażeniu a co do silnika to niestety nie było wyboru litrowy 69 KM szału nie ma ale po mieście powinno wystarczyć. Wolnossaca jednostka a co do wyglądu to podobała się nam najbardziej z tych szkrabów Jak byłem u Stasia o up.a pytałem to z klima i jakimiś podstawowymi bajerami wyszło by mnie 40000 a tu mam 7" radio blutek, multifunkcja na kierze, szyby przednie elektryka lusterka zewnętrzne elektryczne i grzane i parę tam jeszcze wodotrysków [emoji5]No spoko a.to masz.z wyprzedaży rocznika jeszcze czy normalnie konfigurowałeś i zamawiałeś? Naciapane z Z2
Kędzior Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 41000 przy tym wyposażeniu a co do silnika to niestety nie było wyboru litrowy 69 KM szału nie ma ale po mieście powinno wystarczyć. Wolnossaca jednostka a co do wyglądu to podobała się nam najbardziej z tych szkrabów Jak byłem u Stasia o up.a pytałem to z klima i jakimiś podstawowymi bajerami wyszło by mnie 40000 a tu mam 7" radio blutek, multifunkcja na kierze, szyby przednie elektryka lusterka zewnętrzne elektryczne i grzane i parę tam jeszcze wodotrysków [emoji5]Zarobasy hehe autko fajne tylko tak jak mówisz ten silnik... To chyba chodzi jak motorynka:)
diman Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 No spoko a.to masz.z wyprzedaży rocznika jeszcze czy normalnie konfigurowałeś i zamawiałeś? Naciapane z Z2Z wyprzedaży rocznika ale po częsci konfigurowalem 6k taniej wyszło na wyprzedaży Zawartość dodana 1 minute later Zarobasy hehe autko fajne tylko tak jak mówisz ten silnik... To chyba chodzi jak motorynka:)Trochę tak jak mówisz chodzi jak jakiś piździk ale za to pali 5l więc coś za coś [emoji5]
pajda Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Ja tam jestem zadowolony z tego 1.0 Po mieście wystarczy , na trasie trochę gorzej ale jak go już rozkulasz to 150 leci Jak co to mogę na spota przyjechać jak ktoś chce się karnąć
diman Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Ja tam jestem zadowolony z tego 1.0 Po mieście wystarczy , na trasie trochę gorzej ale jak go już rozkulasz to 150 leci Jak co to mogę na spota przyjechać jak ktoś chce się karnąć Ja poproszę ale to się zgadamy jak ja odbiorę swoją to porównamy dwie firmy, napędy i wykończenie
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Wybiera się ktoś na arene dzisiaj teraz? Jest wrack RaceNaciapane z Z2
diman Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 A co do prędkości to wczoraj na lajcie w testowej jeździe do 110 doszlem
diman Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Wybiera się ktoś na arene dzisiaj teraz? Jest wrack RaceNaciapane z Z2Ja nie dzisiaj mam podpisanie umowy u Mirona potem urodziny mamy więc odpadam
stanley Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 16 godzin temu, diman napisał: No to szkrab zamówiony Fajnie się tym jeździ ale te 3 cylindry to masakra Caringtony
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Caringtony [emoji6]Tak powinno być... Trzeba iść w salonówki.. ;-) Naciapane z Z2
diman Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Caringtony [emoji6]Ide za podpowiedzia naszego państwa i postawiłem na nowe a teraz jeszcze trzeba pohytać 500+ heh http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6398114712Co myślicie o takich felgach ale konkrety bo znacie mnie nie jestem z natury rezaczem
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Ide za podpowiedzia naszego państwa i postawiłem na nowe a teraz jeszcze trzeba pohytać 500+ heh http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6398114712Co myślicie o takich felgach ale konkrety bo znacie mnie nie jestem z natury rezaczem Do białego będą padować wyglądowo...Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi