Mario22 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 To jest moja inspiracja:jerk: Te trzy pierwsze.fotki kozak felunek.... Ale all na glebie.... Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Teraz, Mario22 napisał: Ta jasne... Obyś miał taki odzew jak ja w temacie zlotu w kamieniu... Haha ;-) Naciapane z Z2 Czasy wyjazdów na zloty sie skończyły to co sie dziwisz
Mario22 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Czasy wyjazdów na zloty sie skończyły to co sie dziwisz:decayed:Kto Wam kazał brać takie kredyty.... Bo chyba baby Was nie zmieniły... Nie Was.... Poza.paroma.wyjątkami ... Bier Anie i małą i jadymy pospacerowaćNaciapane z Z2
Pucek Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Teraz, Mario22 napisał: Kto Wam kazał brwć takie kredyty.... Naciapane z Z2 Nie martw się, jeszcze masz czas żeby do nas dołączyć
Tomi_81 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Jak chciałem kebsa zjeść to zero odzewu na spota foch
Pucek Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 8 minut temu, Tomi_81 napisał: Jak chciałem kebsa zjeść to zero odzewu na spota foch Ty sie pochwal jak tam dietka, ile już zeszło?
Pucek Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-sline-navi-xenon-panorama-ID6ySkDr.html Gdyby było quattro...
Mario22 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-sline-navi-xenon-panorama-ID6ySkDr.html Gdyby było quattro...Fotele jak w golfie GTi... ;-) fajna.. Naciapane z Z2
Tomi_81 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) 36 minut temu, Pucek napisał: Ty sie pochwal jak tam dietka, ile już zeszło? Nie ma czym dopiero dyszka zeszła najważniejsze później to utrzymać Edytowane 6 Maja 2017 przez Tomi_81
miron78 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 8 godzin temu, Pucek napisał: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-3-0-tdi-sline-navi-xenon-panorama-ID6ySkDr.html Gdyby było quattro... Pucek po tą czerwoną chciałem jechać - dzwoniłem do kolesia 20min po wystawieniu ogłoszenia - Stasiu mi ją szybko sprawdzał - ale ogólnie to kupa złomu - wszystko w niej było walone - jeden wielki ulep Pajda - A6 standardowo będzie do sprzedania
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Miron graty fury, teraz chyć se roboty i ten piach pozamiataj, bo byda buksowac jak tam przyjada Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 Stasiu standardowo dzięki za sprawdzenie - bez Ciebie to byśmy chyba wszyscy fury w ciemno kupowali i co drugi by spawanym z dwóch śmigał Na szczęście udało się kupić sprawdzając tylko 2 sztuki
egon47 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Miron ale ze Ty nie pojechałes po auto do niemiec chyba się starzejesz
egon47 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 5 minut temu, miron78 napisał: Stasiu standardowo dzięki za sprawdzenie - bez Ciebie to byśmy chyba wszyscy fury w ciemno kupowali i co drugi by spawanym z dwóch śmigał Na szczęście udało się kupić sprawdzając tylko 2 sztuki Albo przebiegi byśmy mieli ponad 400 a na blacie niecałe 200
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 1 godzinę temu, egon47 napisał: Miron ale ze Ty nie pojechałes po auto do niemiec chyba się starzejesz mówił że w radomiu mają tyle fajnych aut że nietrzeba jechać na niemcy
Rekomendowane odpowiedzi