miron78 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 jakoś tak wyszło że allroady w kraju kupuje A tak po za tym za autem się rozglądałem jakieś pół roku tak na spokojnie i to co się w niemczech porobiło z cenami to jakaś masakra - taki all z tym przebiegiem to z opłatami wychodzi jakieś 80 tyś zł - a gdzie tam jeszcze w czymś powybierać (kolor, wypas) to można do 100 dojść - maskra jakaś
stanley Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Nie pisz Kedziorowi ze szukałeś 6 miesięcy, bo mi będzie jeszcze 5 miesięcy viny wysyłał
Kędzior Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 3 minuty temu, stanley napisał: Nie pisz Kedziorowi ze szukałeś 6 miesięcy, bo mi będzie jeszcze 5 miesięcy viny wysyłał 10 vinow dziennie ci wysylam a ty robisz wielkie hallo
stanley Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Od dzisiaj ustawiam automatyczne kasowanie przychodzących PW i SMSów jeżeli będą zaczynać się od WAU....
egon47 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 30 minut temu, stanley napisał: Od dzisiaj ustawiam automatyczne kasowanie przychodzących PW i SMSów jeżeli będą zaczynać się od WAU.... Dobrze ze kupiłem juz auto
MAJKI Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 To teraz trzeba jakiegoś większego spota zorganizowac z nowymi furkami bo ja nawet Egona b8 nie widziałem jeszcze Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 To o 16 u Mirona na nowej chacie:decayed: Hehe szkoda ze już z Basia piwko pilismy
MAJKI Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 To o 16 u Mirona na nowej chacie:decayed:Hehe ale dzis? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 By sie zdziwił On mysli ze na glebie sie tam nie pokażemy Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Siemanko pytanie mam do znawców B7, co może być nie tak z klimatyzacją wentylacją, że połowa auta w sensie z mojej strony grzeje jak cholera pomimo zmniejszonej do minimum temperatury a druga strona czyli pasażera normalnie działa, podpiąć pod komputer czy wywalić do śmieci starego klamora hehe wie ktoś coś [emoji38]?
stanley Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Może zrób mu vcdsem nastawy podstawowe z klap, które tym wszystkim sterują
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 A ja i Tomi dzisiaj alla B8 obejrzeliśmy... Ogólnie spoko furka w tych piniondzach Tommi dobiłem do 80 km ;-) Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Miron przyjedz do kato we wtorek to zobaczę te twoje cacko
egon47 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 4 godziny temu, MAJKI napisał: To teraz trzeba jakiegoś większego spota zorganizowac z nowymi furkami bo ja nawet Egona b8 nie widziałem jeszcze Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Ostatnio przez budowę mam mało czasu żeby wpadać na zloty ale powoli zaczyna widać koniec:-)
egon47 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 53 minuty temu, Mario22 napisał: A ja i Tomi dzisiaj alla B8 obejrzeliśmy... Ogólnie spoko furka w tych piniondzach Tommi dobiłem do 80 km ;-) Naciapane z Z2 Tez myślałem żeby do Mirona podskoczyc ale wyszło ze miałem romantyczny wieczór z zona w kinie byliśmy na szybkich i wściekłych 8
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Tez myślałem żeby do Mirona podskoczyc ale wyszło ze miałem romantyczny wieczór z zona w kinie byliśmy na szybkich i wściekłych 8:grin:Co tak późno... Ja byłem na pokazis.przedpremierowym miesiąc temu... I też miało być romantycznie a było bajkowo... Ale.ogólnie fajna komedia ;-) Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Miron przyjedz do kato we wtorek to zobaczę te twoje cacko Dobry pomysł.... To może i ja bym wpadł... 3 Stawy? Naciapane z Z2
diman Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Może zrób mu vcdsem nastawy podstawowe z klap, które tym wszystkim sterują Sprawdzę ta opcje bo może pomoże [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi