Onyks Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Koval może ta fura Cie zainteresuje ? (ogłoszenie znalezione na spotach zamojskich ) Edytowane 9 Maja 2017 przez Onyks
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 14 minut temu, Onyks napisał: Czy ten film przypadkiem nie nawiązuje do dyskusji z Twojego tematu dotyczącej koloru nowych felg ? Nie
walada1987 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Horny mam sprawę odezwij sieWysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 szyb nigdy przednich nie ściemniałem i ściemniał nie będę - nie ma folii która by była zgodna z przepisami a nie mam zamiary się chować za każdym razem co widze pały lub drapać folii na poboczu Majki a A5 były ori jak dobrze pamiętam - ja nie ściemniałem Fure robiłem tam gdzie zawsze czyli w sensorze i taką teraz stosuje - no chyba że stopień ciemniejszą ale już jak dla mnie była za ciemna A co do kół to jak się z czasem opatrzą i dojdę do wniosku że jednak za duże to sie pomyśli nad jakimiś 19 - na tą chwile moim zdaniem lepsze to niż te gubiące się w tłumie 18 - mimo że ładne (na zime)
miron78 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 a wracając do szyb to wiem że są tacy co powiedzą że 5 lat mają ścieme przodu i nic lecz wiem że są też tacy co po 3 miesiącach już zdrapywali
miron78 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 w czwartek odstawiam auto na lampy tył - zobaczę co mi koleś przy okazji zrobi i jak coś to się zdzwonimy - no chyba że jutro będziesz gdzieś w okolicy
Pucek Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 1 godzinę temu, pajda napisał: coś słaba ta folia, i przód nie ściemniony no z tymi kołami jako tako się to prezentuje ale powietrze jest tu wskazane ! Nawet to pasuje, ale 19'' byłoby idealne, a odnośnie szerokości felg, w necie piszą że wchodzą idealnie 20'' 10j
Koval242 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 8 godzin temu, Onyks napisał: Koval może ta fura Cie zainteresuje ? (ogłoszenie znalezione na spotach zamojskich ) 2.5 mialem w b5. Sory ale budżet kolejnego 2.5 chyba nie uciagnie.
pajda Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 a wracając do szyb to wiem że są tacy co powiedzą że 5 lat mają ścieme przodu i nic lecz wiem że są też tacy co po 3 miesiącach już zdrapywaliNic nie trzeba drapac , grzecznie oddajesz dowód rejestracyjny i po 4 dniach odbierasz w urzędzie miasta w widziale komunikacji i tyle
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Ja wczoraj na przeglądzie musiałem dać rejestracje za szybe... :-) Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 SiemaWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Opublikowano 10 Maja 2017 Godzinę temu, pajda napisał: Nic nie trzeba drapac , grzecznie oddajesz dowód rejestracyjny i po 4 dniach odbierasz w urzędzie miasta w widziale komunikacji i tyle tak tylko najpierw pewnie musisz mieć papier z przeglądu że auto jest ok
pajda Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 tak tylko najpierw pewnie musisz mieć papier z przeglądu że auto jest okDokładnie , ale to chyba nie problem [emoji6]
johnnythebest Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Orientujecie się czy w Gliwicach ktoś ogarnie kompleksowe piecowe malowanie hebli oraz gdzie można na żywo zobaczyć kolory z palety RAL bo na necie słabo to ogarnąć.
H4mm3R Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 5 minut temu, johnnythebest napisał: Orientujecie się czy w Gliwicach ktoś ogarnie kompleksowe piecowe malowanie hebli oraz gdzie można na żywo zobaczyć kolory z palety RAL bo na necie słabo to ogarnąć. Katowice ELTOM
johnnythebest Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Teraz, H4mm3R napisał: Katowice ELTOM A jak im oddam w całości to sami porozbierają te wszystkie gumki itp. zwłaszcza tylne zaciski gdzie ręczny jest? Czy sam to muszę ogarnąć?
H4mm3R Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 7 minut temu, johnnythebest napisał: A jak im oddam w całości to sami porozbierają te wszystkie gumki itp. zwłaszcza tylne zaciski gdzie ręczny jest? Czy sam to muszę ogarnąć? Lepiej samemu rozebrać. Dodatkowo sprężynki, śruby dają w ocynk.
Pucek Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Bierze ktoś nową dokładkę z coupry? bo leży mi to i przeszkadza a nie chce jej zakładać do siebie
Rekomendowane odpowiedzi