walada1987 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Ahoy Germania welcomWysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 ....Mam jeszcze 1 podejście związane z samochodami ale jakbym powiedział,to stanę się wrogiem was 2 i całej wielkiej pozostałej masy ludzi:decayed: Dajesz Może się okazać , że ma ktoś podobne zdanie
mirek31071977 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Ty na pewno nie.Masz odmienne zdanie
H4mm3R Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 2 godziny temu, Arturoo napisał: Hammerek Ty sie tak nie gotuj . Niby za co i po co
pajda Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Ja jednak sam wolę mieć wpływ na całokształt jazdy[emoji4].Więc nowe auta są dla ciebie:wink:.Coraz więcej w nich wynalazków,żeby kierowca robił jak najmniej. Że niby w automacie nie masz wpływu? Jak to mówią "gówno wiesz , gówno widziałeś"
pajda Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 A masz jak robi za ciebie?[emoji33] No raczej , radzę przejechać się automatem najlepiej z manetkami przy kierownicy Już nie wspomnę że za nim ty pomyślisz o zmianie biegów to on już zrobi w taki tempie że nie zdążysz nawet pierdnąć
mirek31071977 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) A ty pomyślisz jak się zmienia w manualu jak ci się ten twój automat zesra i w takim samym tempie przedronuje twoją kieszeń..Sam masz manuala a bronisz tego automatu jak lew.Bez urazy bo zaraz się znowu nieprzyjemnie zrobi.Na razie nikt mnie do tego wynalazku nie przekona choćby nie wiem jaka wygoda i ekspresowo zmieniał Edytowane 13 Maja 2017 przez mirek31071977
pajda Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 A ty pomyślisz jak się zmienia w manualu jak ci się ten twój automat zesra i w takim samym tempie przedronuje twoją kieszeń.[emoji6].Widzę,że szybko zapomniałeś o manualu[emoji4].Bez urazy bo zaraz się znowu nieprzyjemnie zrobi.Na razie nikt mnie do tego wynalazku nie przekona choćby nie wiem jaka wygoda i ekspresowo zmieniał Poczekamy zobaczymy [emoji6] Mam manuala [emoji6] ale do tej pory żałuję że nie posiadam dsg
mirek31071977 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 No tak, jak się bierze TDI,dłubie na większą moc a potem kręci po mieście to tak to się kończy..Pozdro i do zaś
mirek31071977 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Ale możesz mieć rację,że pożyjemy zobaczymy.Za naście lat jak będzie mnie stać.Wezmę B9 2,0 T 252 i co?.Nic.Będę prawdopodobnie jedynym w kraju,który zrobi tam przekładkę na manual i opisze na forum
Pucek Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 SiemkaWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Hi Ty na pewno nie.Masz odmienne zdanie[emoji4] Dajesz .. ja lubię wymieniać poglądy
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 A ty pomyślisz jak się zmienia w manualu jak ci się ten twój automat zesra i w takim samym tempie przedronuje twoją kieszeń.[emoji6].Sam masz manuala a bronisz tego automatu jak lew[emoji4].Bez urazy bo zaraz się znowu nieprzyjemnie zrobi.Na razie nikt mnie do tego wynalazku nie przekona choćby nie wiem jaka wygoda i ekspresowo zmieniał Stary my Cię nie próbujemy namówić na zmianę bryki i przy okazji skrzyni ... gadamy o tym luźno .Polecić Ci pajda bądź Hamer może przejażdżkę takim wozidełkiem ... komfort o niebo lepszy od manuala ... koszty serwisu podobnie ....a to czy auto za mnie myśli na jakim biegu jedzie ...???? Niech myśli ale jak chcesz dołożyć do pieca i odjechać to ma to zrobić w ułamku sekundy i tyle. Miałem tipa ... mam manuala ale jak Bozia da rozum i zdrowie to następne też będzie w automacie co prawda będzie się musiało przyzwoicie odpychać bo to jest warunek dobrej współpracy.
stanley Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Automat jest bardzo ok. Dopóki nie trzeba wy***ac 5kola zeby dalej jeździć.Bogatym nie zabraniam i nie narzucam moich przekonań
Rekomendowane odpowiedzi