Tomi_81 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 4 godziny temu, diman napisał: U mnie pod chatą zaraz peleton się pojawi idę pokibicowac A mnie się nawet nie chciało podejść 20-30sek i po peletonie 6 godzin temu, blady666 napisał: gdzie w Gliwicach dać do malowania i wymiany błotnik ? przed chwila wjechała na parkingu we mnie taka jedna pani..., Możesz tutaj zapytać znajomy robił dwa auta i był zadowolony, ale osobiście nie robiłem nic u niego zresztą różnie to bywa...wiem po sobie. https://dobrymechanik.pl/mechanicy/gliwice/lakiernictwo-custom-painting-bsart.html
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Majki ten Aerton to...Fura jest kozak... Audi ma dobrego konkurenta.... O ile wyglądowo audi może być konkurentem... Ta fura rozwala system Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A mnie nie widziałeś a zaś 60 km pykło...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 8 godzin temu, MAJKI napisał: Siemanko Mario faktycznie dobry ten nowy model VW coś w stylu Passata CC tylko inaczej go nazwali Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka posiadacze CC mogą się obrazić najpierw był passat cc, a później już vw cc teraz jest arteon Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez stanley
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Napisz do majkiego. Ceny kosmos ale wiedzą co robią... [emoji6]Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To jest historyczne auto VWWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Teraz, Mario22 napisał: To jest historyczne auto VW Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka dlaczego ?
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zabija wyglądem konkurencje... Widziałem wersje R w salonie tak na spokojnie i wiem że jest kosa... Aż prawie zamówiłem Upa haha Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 14 minut temu, Mario22 napisał: Zabija wyglądem konkurencje... Widziałem wersje R w salonie tak na spokojnie i wiem że jest kosa... Aż prawie zamówiłem Upa haha Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka ładny jest to fakt
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Jak wyjdzie krwisto czerwony to biera na raty
Mario22 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zabija wyglądem... Audi może pomarzyć z A6 nawet A8 BMW jest blisko ale i tak VW ładniejsze Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 SiemaWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 chyba, że wersja variant Jak kombi to biera
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 12 godzin temu, stanley napisał: Jak wyjdzie krwisto czerwony to biera na raty zapraszam - i trzymam cie za słowo Mario - no nie wiem czy vw powala - ładny jest - ale jak se przypomne tego czerwonego z pakietem czerń nowego A5 sportback którego w niedziele widzieliśmy to wolę to A5
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ps. chyba wyślę ośka jeszcze na jakiś urlop bo sie przyzwyczaiłem do tej mazdy przez ten ostatni tydzień
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Pucek patrz jaka sztuka pod względem wypasu w porównaniu do mojego https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-allroad-3-0-tdi-245-km-allroad-s-line-quattro-panorama-led-bi-xenon-navi-ID6yZN8z.html cena na poczku może odstraszyć ale jak by policzyć wartość wypasu + wartość z racji przebiegu to już nie wychodzi tak źle
Rekomendowane odpowiedzi