Mario22 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Mario, moja obecna merida kosztowała więcej 2 koła.Rowery oglądam naprawdę fajne. Czekam na "okazje" To trzymam kciuki... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Walada nie chcesz CC ? Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka Po wiela? Szkoda że nie w dsg
horny devil Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Właśnie skończyła się moja przygoda z B5. Od dziś będzie je można zobaczyć w Tychach. Kupujący zapewniał że trafia w dobre ręce. A mi jakoś tak pusto
stelmach Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Witajcie. Znajdzie sie magik który podejmie sie swapowania kompletnego BOSE do b6 ? Pozdro
A4-Tomek Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 2 godziny temu, horny devil napisał: Właśnie skończyła się moja przygoda z B5. Od dziś będzie je można zobaczyć w Tychach. Kupujący zapewniał że trafia w dobre ręce. A mi jakoś tak pusto To teraz pora na Artura bo sie zostal sam z be pińc
MAJKI Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Po wiela? Szkoda że nie w dsg Dla Ciebie 40tyś Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
horny devil Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 5 minut temu, A4-Tomek napisał: To teraz pora na Artura bo sie zostal sam z be pińc No i Polko ale on to już chyba trzyma klasyka dożywotnio
MAJKI Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Mario ,Stasiu byłem na tych 777 i rowery niektóre pewnie w cenie S line Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Fajny spec... ceny na pewno kosmos niektórych... Teraz tak panowie kolarze... prognozy jak na dziś dzień pokazują w niedziele super pogode bo ok 18 stopni i słońce. wstępnie ustalam niedziele na rowerowy wypad na górę Św. Anny. Jedziemy od mirona z chaty wyjazd 8.00 bukować sobie termin i jadymy kto będzie chętny... ja jeszcze nie wiem jak z robotą ale oczywiście jak ostatnio pójde na noże żeby mieć wolne... Trasa płaska poza samym podjazdem na Anne... dystans 100+ bez wydłużania... jedziemy do celu 2h przerwy pifko obiad i wracamy. Jedziemy tępem. dostosowanym do najsłabszego bez świrowania. wbrew pozorom na cały dzień to żaden wyczyn... ja ostatnio pojechałem o 8 i o 16 byłem spowrotem i to z mega przerwami... pifko sie loło Jest to wiadomo informacja na razie bo w tydzień prognozy mogą się zmienić ale fajnie jakby sie kolarzd określili kto chętny... ja info też dam swoim ziomkom ale to tylko z 3 osoby.... Łukasz co ostatnio taki Darek i może Darek z Ewą i jeszcze jedna laska Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Mario, ja jestem na niedzielę chętny
Mario22 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Mario, ja jestem na niedzielę chętny Na to licze... [emoji106]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Fajny spec... ceny na pewno kosmos niektórych... Teraz tak panowie kolarze... prognozy jak na dziś dzień pokazują w niedziele super pogode bo ok 18 stopni i słońce. wstępnie ustalam niedziele na rowerowy wypad na górę Św. Anny. Jedziemy od mirona z chaty wyjazd 8.00 bukować sobie termin i jadymy kto będzie chętny... ja jeszcze nie wiem jak z robotą ale oczywiście jak ostatnio pójde na noże żeby mieć wolne... Trasa płaska poza samym podjazdem na Anne... dystans 100+ bez wydłużania... jedziemy do celu 2h przerwy pifko obiad i wracamy. Jedziemy tępem. dostosowanym do najsłabszego bez świrowania. wbrew pozorom na cały dzień to żaden wyczyn... ja ostatnio pojechałem o 8 i o 16 byłem spowrotem i to z mega przerwami... pifko sie loło Jest to wiadomo informacja na razie bo w tydzień prognozy mogą się zmienić ale fajnie jakby sie kolarzd określili kto chętny... ja info też dam swoim ziomkom ale to tylko z 3 osoby.... Łukasz co ostatnio taki Darek i może Darek z Ewą i jeszcze jedna laska Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Ja tam się pisze spokojnie na trip tylko wolno [emoji38]Test lampki zrobiony pod pełnym obciążeniem świeciła 2 godz. 10 minut potem się przełączyła w tryb oszczędnościowy i świeciła jeszcze 30 min w trybie mieszanym będzie spokojnie ok. 4 godz, wiec myślę, że spoko bynajmniej dla mnie starczy
Mario22 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Ja tam się pisze spokojnie na trip tylko wolno [emoji38]Test lampki zrobiony pod pełnym obciążeniem świeciła 2 godz. 10 minut potem się przełączyła w tryb oszczędnościowy i świeciła jeszcze 30 min w trybie mieszanym będzie spokojnie ok. 4 godz, wiec myślę, że spoko bynajmniej dla mnie starczy Spoko diman. co do lampki to przyzwoicie jest Ok Łukasz też jest chętny i jedzie ale pod warunkiem że nie pójdzie do roboty ale to jedyna przeszkoda. Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Spoko diman. co do lampki to przyzwoicie jest OkWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaW lesie juz ciemno nie będzie [emoji38]
Mario22 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Diman jutro sie pospiesz z roboty i jadymy bopotem ja na nockeWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Walada nie chcesz CC ? Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka Jak by cc wyszło w kombi to czemu ni[emoji13] Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 8 minut temu, walada1987 napisał: Jak by cc wyszło w kombi to czemu ni Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka nie kombi tylko Variant
diman Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Diman jutro sie pospiesz z roboty i jadymy bopotem ja na nockeWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaMoże być ciężko szybko wrócić bo mam wyjazd na Tarnów opolski ale będę się spieszył spokojnie i lampka tez juz jest więc nocny trip nie jest mi przeszkodą [emoji38]
walada1987 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Stachu czepiosz się Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 [emoji13] Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi