stanley Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 wrzucajcie foty z przed 20 lat hehe (ja niestety nie mam na tym kompie)
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Musiałbym przeszukać albumy bo ponad 20 lat temu nie miałem cyfrowego aparatu
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 ja też nie mam ale to były piękne czasy... haha byłem szczupły chodziłem do ciotki pod okno po chleb z cukrem a do roweru montowalem gałęzie i robiłem kurzawy bo asfaltu nie było tylko szuter... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 ja bym musiał zeskanować zdjecia żeby coś wrzucic
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Każdy coś tam wyszpera, Tomasz, możesz cyknąć zdjęcie komórką z albumu i będzie łatwiej wrzucić na forum
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 O kurde kto to sie pojawił na forum
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Hi marzenia kiedyś życie było biedne ale proste, wszyscy na blokach mieli po równo - nie było biednych, bogatych, lepszych czy gorszych. Obiad zjadłeś tam, gdzie właśnie się bawiłeś. U tego kumpla czy u innego. Wszyscy mieli ciuchy z tego samego sklepu, telefonów nie było, a i tak wszystko wiedziałeś o swoich znajmoych Piękne czasy [emoji4][emoji4]Rodzice to zepsuli ... dzieciaki dalej by takie były.
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Jakaś kawka z rana ? Będę za 45 wolny gdzieś koło onkologii . Tel jak coś
miron78 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 19 godzin temu, tomaszstn napisał: To dawaj namiar na tel. będę w pobliżu to Cię nawiedzę Jak coś to ja też zapraszam Można nawet keidyś klubowaego ping ponga zrobić
miron78 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 16 godzin temu, diman napisał: 16 godzin temu, stanley napisał: marzenia kiedyś życie było biedne ale proste, wszyscy na blokach mieli po równo - nie było biednych, bogatych, lepszych czy gorszych. Obiad zjadłeś tam, gdzie właśnie się bawiłeś. U tego kumpla czy u innego. Wszyscy mieli ciuchy z tego samego sklepu, telefonów nie było, a i tak wszystko wiedziałeś o swoich znajmoych Piękne czasy Święta prawda i ja sie podpisuje - były fiaty trabanty wartburgi i nie było zazdrości bo nikt nie miał wklęsłości
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 i ja sie podpisuje - były fiaty trabanty wartburgi i nie było zazdrości bo nikt nie miał wklęsłości Wtedy była moda na kox i też miałeś czym się pochwalić Wysłane z OP3T
Mario22 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Na 11 listopada szykuje się deszcz więc nici z tripu rowerowego raczej. szkoda bo pare osób jest chętnychWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 4 godziny temu, miron78 napisał: Jak coś to ja też zapraszam Można nawet keidyś klubowaego ping ponga zrobić Do Ciebie też nie mam aktualnego adresu, jak chcesz to wyślij mi na komórkę, w pingla lubię grać
tomaszstn Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 9 godzin temu, Arturoo napisał: Jakaś kawka z rana ? Będę za 45 wolny gdzieś koło onkologii . Tel jak coś Dzwoń na komórkę, bo na forum to przy dobrych wiatrach raz na dzień wchodzę
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Dzwoń na komórkę, bo na forum to przy dobrych wiatrach raz na dzień wchodzę [emoji106]
Mario22 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Panowie kolegs rowerzysta Rafał utworzył na fb Knurowską grupe nocnych jazd rowerowych... pocisłem to troszke dalej i jutro pierwszy wypad... startujemy ok 23 jak tylko uda mi się wyjść normalnie z roboty. Nawet jeżeli jutro bede musial zostać dłużej to Rafał i tak ma zamiar pokręcić. diman chyba też... wiec osoby z poza FB jak coś to mogą dołączyć bo wiem że są jeszcze w tych czasach ludzie bez fb... [emoji23] Ogólnie jest to inicjatywa rafała ja tylko wysłałem zaproszenia do paru osób które wiem że lubia po ciemku pozwiedzać pięknie oświetlone gliwice itd... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Idealna pora [emoji106]dokładnie.. temp ok 8 stopni i zero wiatru o tej godzinie... jak ktoś robi na zmiany to często tak jezdzi Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi