gregory Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_ciekawy_przypadek-t96625.0.html Ja poległem :polew: :polew: :polew: Ale koleś ma zajebistą wyobraźnie
MAJKI Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 No zdjecie tej miłej pani ekstra, szczególnie zbliżenie hehe chyba miała te trudne dni, ale jak to mówią dobry koń to i w błocie pociągnie Kurde ja bym sie chętnie z Wami wybrał na ten weekend ale moja na jutro ma termin i pewnie sie przeciągnie bo nic narazie sie nie zapowiada i pewnie pójdzie do szpitala to ja nie bede mógł balować...
diman Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 no i jak tam gregor robisz jakas pogladowa liste na ten weekend? [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 22:14_________________________________________________poprostu lasce nie dali sie odlac masz tu stac obojetnie co by sie dzialo
gregory Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 no i jak tam gregor robisz jakas pogladowa liste na ten weekend? Kurde qmpel ma urodziny w piątek, więc będzie ostro Nie wiem czy strzymam dwie imprezy pod rząd Eeee tam trudne dni, ona pewnie zobaczyła eSsse od Krola i się podjarała. Albo któregoś z nas :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 dasz rade bez problemu na naszej bedzie spokoj i bezalkocholowo :gwizdanie:
gregory Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Jeszcze pytanie jaka będzie pogoda w ten weekend, bo na jutro i pojutrze zapowiadali zimno i może i deszczowo. Musiałbym zadzwonić do właściciela tych domków i się zorientować jak wygląda sprawa wynajęcia domków na ten weekend, a jak na nastepny. Jutro się dowiem. A wy obserwujcie pogodę Wsłuchajcie się w nią co wam powie
Guregoru Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Ku*wa ja na ten weekend nie będę jeszcze miał auta zrobionego Choć to akurat można odbierać też jako plus
krolu Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Wyczuwam zazdrość o mój grill :gwizdanie: :krol: :krol: :krol: :krol:
diman Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 dobra spadam spac przemyslcie sprawe tego weekendu bo sie zima zrobi zanim sie na cos zdecydujemy w koncu
Guregoru Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Ja jestem jak najbardziej za tylko musiał bym się z kimś zabrać [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 22:37_________________________________________________Dobra ja też uciekam Dobranoc
Pucek Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 dobra Guru, jak by co to możesz sie przybrać Miron, każdy się boi bo jednak zbyt dużo ta fura kosztowała, no i sam też nikomu nie proponowałeś, więc co ja tam będę się prosił szkoda gnojówki jak wiadomo ten piątek mnie nie ma, pod dużym znakiem zapytania jest też mój wyjazd na weekend w strony Gregora - dziadek miał zawał i leży w szpitalu ogólnie mam mega doła bo coś się dowiedziałem, co niszczy moje wszystkie plany jednym słowem JESTEM UDUPIONY :wallbash: jak wszystko u dziadka będzie okej, a musi być to ja mogę walić w dekiel ile wlezie, bo naprawde muszę odreagować Gregor, nie przesadzaj, jak nie dasz rady to najwyżej zostaw nam kluczyki jak coś to dzwonić bo nie wiem czy będę mógł wejść na neta narazie
miron78 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Opublikowano 29 Września 2009 z rana Miron, każdy się boi bo jednak zbyt dużo ta fura kosztowała, no i sam też nikomu nie proponowałeś, więc co ja tam będę się prosił szkoda gnojówki proponowałem proponowałem
Guregoru Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 dobra Guru, jak by co to możesz sie przybrać z rana Miron, każdy się boi bo jednak zbyt dużo ta fura kosztowała, no i sam też nikomu nie proponowałeś, więc co ja tam będę się prosił szkoda gnojówki proponowałem proponowałem Tak najpierw padło pytanie: Kto się chce przejechać A potem zanim jeszcze ktokolwiek zdążył nabrać powietrza do ust albo oswoić się z myślą że proponujesz przejażdżkę swoim B7 (czyli jakieś 0,3 sek później): Nikt nie chce to nie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 09:03_________________________________________________Ps. Witam z rana
miron78 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Opublikowano 29 Września 2009 A potem zanim jeszcze ktokolwiek zdążył nabrać powietrza do ust albo oswoić się z myślą że proponujesz przejażdżkę swoim B7 (czyli jakieś 0,3 sek później): Nikt nie chce to nie i rozumiem Ty potraktowałeś to poważnie
Guregoru Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 A potem zanim jeszcze ktokolwiek zdążył nabrać powietrza do ust albo oswoić się z myślą że proponujesz przejażdżkę swoim B7 (czyli jakieś 0,3 sek później): Nikt nie chce to nie i rozumiem Ty potraktowałeś to poważnie Ja nie ale kilka osób tak
miron78 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Opublikowano 29 Września 2009 A potem zanim jeszcze ktokolwiek zdążył nabrać powietrza do ust albo oswoić się z myślą że proponujesz przejażdżkę swoim B7 (czyli jakieś 0,3 sek później): Nikt nie chce to nie i rozumiem Ty potraktowałeś to poważnie Ja nie ale kilka osób tak to już ich problem ostatnio nawet kolega Akjam z SK, miał ochotę, podszedł i sie przejechał. Mówił, że było warto ( nawet za te 50 zł )
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 A potem zanim jeszcze ktokolwiek zdążył nabrać powietrza do ust albo oswoić się z myślą że proponujesz przejażdżkę swoim B7 (czyli jakieś 0,3 sek później): Nikt nie chce to nie i rozumiem Ty potraktowałeś to poważnie Ja nie ale kilka osób tak to już ich problem ostatnio nawet kolega Akjam z SK, miał ochotę, podszedł i sie przejechał. Mówił, że było warto ( nawet za te 50 zł ) :polew: :polew: Dzień dobry
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 za 50 zł to ile metrów można się przejechać???
Rekomendowane odpowiedzi