Tomi_81 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Czołem narodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 bryWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 WitojcieWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Cześć wszystkim po dłuższej nieobecności co słychać w klubie? ostatnio zagoniony jestem w Opolskim, nie ma nawet czasu podłubać przy furce... Panowie, szukam pewnego użytkownika, który robił zestawy LED do oświetlenia wnętrza itp, przypomni ktoś nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 tomnik [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 tomnik [email protected]Dokładnie, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dokładnie, polecam Sam w paseratti mam ledy od niego już rok prawie i spokój bez problemu zero jakiegoś mrugania rzazenia itp jak z tanimi podjebkamiWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dokładnie, polecam Pajda sprawdź pwWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Pajda sprawdź pwWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu TapatalkaOki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Miron zrób wątek o Zatorze i konkretną liste... bo spoty już umarły wszędzie a nie do wszystkich luźne gadki docierają... na Katowicach ucho też pisał że nie ma wątku.... nie ma spotów niech będzie Zator bo Bukowina nie wszystkich interesuje a raz w roku trzeba się napić skoro nawet Wigilijka w Szałasie już spalona... konkretna lista wplacamy zaliczki i tyle kto nie dojedzie ma pecha... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Miron zrób wątek o Zatorze i konkretną liste... bo spoty już umarły wszędzie a nie do wszystkich luźne gadki docierają... na Katowicach ucho też pisał że nie ma wątku.... nie ma spotów niech będzie Zator bo Bukowina nie wszystkich interesuje a raz w roku trzeba się napić skoro nawet Wigilijka w Szałasie już spalona... konkretna lista wplacamy zaliczki i tyle kto nie dojedzie ma pecha... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Jestem za Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Miron zrób wątek i napisz ceny po ile za domek Weźmi 3 domki a w nich po 4 osoby czyli potrzeba 12 chopa do flaszki. Ile by to wtedy drożej wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Miron zrób wątek i napisz ceny po ile za domek Weźmi 3 domki a w nich po 4 osoby czyli potrzeba 12 chopa do flaszki. Ile by to wtedy drożej wyszło? Dokładnie... i wrzucamy kase i ekipa się zbierze... nawet jak wyjdzie drożej... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Dokładnie... i wrzucamy kase i ekipa się zbierze... nawet jak wyjdzie drożej... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaCzekamy na watekWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 49 minut temu, walada1987 napisał: Czekamy na watek Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka utwórz ...zaskocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi