Mario22 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Siema. pozdrowienia z Włoch... po małych perypetiach udało się wpaść do firmy i napić już piwka w hotelu... furak całkiem przyjemny S90 D4 AWD... można by się przyzwyczaić do klasy premium ale to auto jest naprawdę wielkie... trzeba się przyzwyczaić do jazdy tym po ciasnych włoskich drogach na uboczuWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 volvo nie jest w tej klasie ...dawno o tym była rozkmina na forum volvo z resztą ;)...nie te przedziały cenowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 volvo nie jest w tej klasie ...dawno o tym była rozkmina na forum volvo z resztą ...nie te przedziały cenowe [emoji6] Dlamnie to wielkie auto... mam mniejsze haha Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 volvo nie jest w tej klasie ...dawno o tym była rozkmina na forum volvo z resztą ...nie te przedziały cenowe [emoji6] Że niby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 że to ,że w konfiguratorach takie audi ,czy bmw biją na głowę volviaki pod względem możliwości np. podwojenia /potrojenia ceny wyjściowej ... był kiedyś duży artykuł o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 I dla tego nie są premium?? Nie bardzo rozumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 tak to tłumaczyły jakieś "mądre" głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 tak to tłumaczyły jakieś "mądre" głowyw cenniku wypożyczalni to ta sama cena za s90 audi czy bmw ale to tylko według Hertza ogólnie furak mega wielki i wygodny... fajnie się tym kula szczególnie w programie dynamic... no i automat Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Podobają mi się volvaki i mam też na oku tę markę za "parę lat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Siemanko szykuje się jutro ktoś na spota, bo jadę jutro na serwis toyoty to mógłbym się pojawić będzie blisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ja mam wolne wiec mogą wpaść Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 ja mam drugie zmiany więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Miotła i heja w miasto... upalać AWDWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Teraz, Mario22 napisał: Miotła i heja w miasto... upalać AWD Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka a powiedz no, ma od dwie ruły z tyłu ? kopci się z jednej czy z dwóch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 z dwoch kopci i fajnie sie zbiera w tym sniegu to jakiś mocniejszy diesel z oznaczeniem D4 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Teraz, Mario22 napisał: z dwoch kopci i fajnie sie zbiera w tym sniegu Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka bo oglądełem wczoraj u nas ładną Octavie RS, która ma atrapy wydechu z dwóch stron, a kopci się tylko z lewej str i tym sposobem Skoda upozycjonowała sobie swój niby top model jako village model śmiechu warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariox37 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Może wpadnę jutro Pochwalić się szybami i wydechem heheeh o której tam ktoś się zbiera ? i w której części parkingu ? Tylko zimno troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi