Pucek Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Potwierdzam moje przybycie:)Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A ja w mediolanie czekam na lufe... o 18.45 lece do szwabówWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A ja czekam na auto a naciągają masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) No to odpalam klekota i powolutku będę turlać dropsa na SG Edytowane 2 Marca 2018 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A ja czekam na auto a naciągają masakra Bajtlik pełny to nie żałuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jo już czekom Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 I tomaszstn też już jest załatwia dwa kółkaWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Thx za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dzieki za dziś!Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Podziękował za takie zgranie i w końcu większą ekipę nazarlem się jak swinia masakra ale raz na jakis czas można.Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 za spotkanie, fajnie było znów Wasze mordki obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 To i ja się do podziękowań dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dzieki za dzis i kebs wleciał Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 a ja byłem po 20 ale już nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 a ja byłem po 20 ale już nikogo nie było [emoji6]Byliśmy na kebabie już ja 20.40 wyjezdzalem z kebaba a reszta jeszcze zostalaWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Podziękował za takie zgranie i w końcu większą ekipę nazarlem się jak swinia masakra ale raz na jakis czas można.Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu TapatalkaMamy postWysłane z 1+3T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Oj nie przesadzaj to juz nie te czasy ze się trzyma wstrzemięźliwość od wszystkiego nie żyjemy w czasach PRL czy komuny każdy ma prawo do obchodzenia postu we własny sposób jak mam ochotę na mięso te je po prostu zjem [emoji14] Tomeczku jak ty masz ochote na poszczenie jak za dawnych lat to prosze cie bardzo ale nie mów innym co mogą a co nie [emoji4][emoji6] [emoji14] A poza tym kto powiedział ze ja jadłem z mięsem a nie vege [emoji14] Ale zaczekaj ... W zeszłym roku na BT świnka ci smakowała ;P w tym roku tez będzie to oznacza ze nie bedziesz jej spożywa [emoji4] [emoji14]Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Mamy postWysłane z 1+3THe he Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 34 minuty temu, walada1987 napisał: Oj nie przesadzaj to juz nie te czasy ze się trzyma wstrzemięźliwość od wszystkiego nie żyjemy w czasach PRL czy komuny każdy ma prawo do obchodzenia postu we własny sposób jak mam ochotę na mięso te je po prostu zjem Tomeczku jak ty masz ochote na niszczenie jak za dawnych lat to prosze cie bardzo ale nie mów innym co mogą a co nie A poza tym kto powiedział ze ja jadłem z mięsem a nie vege Ale zaczekaj ... W zeszłym roku na BT świnka ci smakowała ;P w tym roku tez będzie to oznacza ze nie bedziesz jej spożywa Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Cycu, chyba mylisz mnie z księdzem, ja Ci nic nie zabraniam. Popuść gumkę, bo rzucasz się jak nagi w pokrzywach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Cycu, chyba mylisz mnie z księdzem, ja Ci nic nie zabraniam. Popuść gumkę, bo rzucasz się jak nagi w pokrzywach. Nie miało być niszczenie tylko poszczenie Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi