MAJKI Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Podziwiam Was z tymi rowerami, ja dziś na dworze walczyłem z wymianą mechanizmu szyby bo srzelił to palce zamarzały przy robocie Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ja poniżej +15 nigdy bym się na rower nie wybrał. Dla mnie to wtedy już za zimno, a co dopiero w takich warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jakby ktoś miał ochotę to jutro powtórka o 15 z Orlena w Knurowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jutro o 11 razem z Dimanem zabieramy dzieciaki do Aqua parku w Rudzie Śl.Jak ktoś chętny to wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) 3 minuty temu, stanley napisał: Jutro o 11 razem z Dimanem zabieramy dzieciaki do Aqua parku w Rudzie Śl. Jak ktoś chętny to wpadać Na ile tam jedziecie? Bo mam na 14 do pracy. Edytowane 3 Marca 2018 przez tomaszstn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na ile tam jedziecie? Bo mam na 14 do pracy.Na 2 godziny + - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 To może się udać, spróbuję jakoś pochytać, będziemy w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 To może się udać, spróbuję jakoś pochytać, będziemy w kontakcie.Oki[emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No nawet w pracy już załatwione, jeszcze tylko organizacja w domu bo bodajże moja w pracy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Godzinę temu, MAJKI napisał: Podziwiam Was z tymi rowerami, ja dziś na dworze walczyłem z wymianą mechanizmu szyby bo srzelił to palce zamarzały przy robocie Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Majki nie zakładaj tego mechanizmu fajnie wygląda B6 bez ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ja na basen nie mogę bo mam spotkanie o 11 [emoji6] ale o 15 melduję się z rowerem na Orlenie i lecimy a teraz... pssyyttt zaraz laski idą w kisiel... [emoji12] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Pozdro z szlaku... temp schodzi ale grzejemy się... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka O matko przeca przy tych temp to d*pa do siodełka przymarza Juz mi zimno na sam widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 3 godziny temu, diman napisał: Oki No niestety muszę odpuścić, okazało się że mały jeszcze bardziej kaszle a nie chcę aby mu się pogorszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Siema 20 godzin temu, Mario22 napisał: po tygodniowej delegacji wkońcu porządny obiadek z żoną... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Też wczoraj byliśmy z moją po kinie i pierwszy raz mi nie smakował ten kebab nie wiem, czy kwestia mięsa czy sosu, ale nie podeszło nam. Co do KSW 42 słaba ta gala jedynie trzy walki ciekawe Khalidov vs Narkun Gamrot vs Szulakowski Jurkowski vs Zawada reszta słabizna Edytowane 4 Marca 2018 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dzięki Diman. Po dzisiejszym wypadzie jestem bardziej zmęczony jak te dzieci. Pogodę na rower macie gryfną. My obiad i idziemy w teren na spacer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dzięki Diman. Po dzisiejszym wypadzie jestem bardziej zmęczony jak te dzieci. Pogodę na rower macie gryfną. My obiad i idziemy w teren na spacer. Również dzięki my już w tworogu browarek robimy zaraz Magdalenka jeszcze jedno i do chaty [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 z szlaku... pozdro Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi