krolu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Witam! Zarezerwowałem dwa domki od soboty do niedzieli. A więc zbiórka w sobotę do południa. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze. :drunk: :drunk: [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 10:10_________________________________________________mam nadzieję , że nie będę tym po prawej... Z czego poleci muza ??
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Z rana No to się szykuje impreza :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 witam w poludnie wycena zrobiona smiesznie mala mi sie wydaje cza bedzie im jakies kosztorysy poprzestawiec bo to co mi zaproponowali starczy na czesci na allegro a gdzie tam robocizna ;(
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no a co do imprezy to bedzie niezly czad a oczywiscie dostalem dyspenze od mojej ukochanej zonki i jade sam :>
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no a co do imprezy to bedzie niezly czad a oczywiscie dostalem dyspenze od mojej ukochanej zonki i jade sam :> Oj będzie się działo
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 3.339zł za przod a za tyl 721zł ale to tylko po ogledzinach zewnetrznych nie wiem co tkwi w srodku
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Chyba ich po*ebało mi robota mojego (tych drzwi kierowcy) wyszła więcej (fakt faktem że w ASO ale było coś 4 tyś) a ty masz nowe auto
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no i wlasnie cza bedzie ich pomeczyc niech sie nie wygupiaja tylko kase wyplacaja jakas normalna
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Napisz odwołanie do nich ja pisałem i nic nie dało :gwizdanie: ale tobie może coś da. Dowiedz się jeszcze czy policzyli amortyzację na części i ile jej sobie policzyli bo złodzieje na tym robią największy zarobek
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Diman Sky Gregor - masz jakiś link do tego ośrodka ? Impreza widzę typowo męska się szykuje
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Miron jak nie pojedziesz to ci przypomnę ostanie zdanie które napisałeś wyżej
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 ja nigdzie nie napisałem, że jadę - choć nie powiem, że nie żałuję
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja nigdzie nie napisałem, że jadę - choć nie powiem, że nie żałuję Coś kręcisz
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 widzisz mnie na jakiejkolwiek z list
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No właśnie nie Po raz kolejny zresztą
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Czester, z tego co wiem to Krisu ma być z Panną...ale nie wiem czy na nocleg mi się udało dzisiaj wykonać drugi mod w moim parchu, został wycięty środkowy tłumnik teraz to jest rasowy głos Gregor...odnośnie wskaźnika to lipa, mechanicznie to banał, ale elektrycznie lipa, bo żeby u mnie dojść do stacyjki to trzeba ściągać kierownice noo to Panowie i Panie, gdzie i o której się spotykamy? co trzeba zabrać, a co tam będzie, mam nadzieje że ktoś zabierze jakąś muzyke ja powoli zmykam do roboty, dzisiaj naszczęście ostatnia, chociaż nie chce mi się ale cóż, bawcie się tam dobrze na spociku, Guru, jak wspominałem, możesz się zabrać, bo chyba nie zdradzisz PB w Q myślę, że najlepiej będzie zrobić tak, zajechać na miejsce, rozejrzeć się co potrzebujemy tzn. jedzenie/picie/alkohol...no i odwiedzić tam wiekszy sklepik a ze sobą zabrać coś z czego poleci muzyka, może jakiegoś laptopa żeby mieć dostep do forum(robić na smaka innym) no i jeżeli tam jest grill czy coś takiego to wporzo... Miron, przecież możecie wpaść na jeden dzień chociaż z małym...spać tam nie musicie niech ktoś jakieś piłki weźmie, najwyżej zagramy PB na gnojowozy
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no ja nawet jakbym chcial moja zabrac to nie da rady pracuje do 21 w sobote wiec nici ale co tam samemu tez sie bede niezle bawil
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pucek no nie zdradzę nie zdradzę Ps. niech Gregor nakreśli ile pobyt za 1 osobę będzie kosztował bo Tomek może by też pojechał Wątpię żebyśmy mieli kiedy (i siły) grać w piłkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 12:42_________________________________________________Ps. Miron wiem -> żona i dziecko rozumiem cię ale tak jak pisze Pucek przecież możecie pojechać w sobotę z nami a wieczorem sobie wrócicie
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Pucek z małym to może być ciężko - pewnie za wcześnie się tam zbierać nie będziecie - no i dalej nie wiem gdzie to jest
Rekomendowane odpowiedzi