MAJKI Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Prezez a Ty jedziesz w końcu do BT bo juz tydzien do a tu nawet tematu o wspolnym wyjezdzie nie ma a urlop pochytany a piatek Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 28 minut temu, MAJKI napisał: Prezez a Ty jedziesz w końcu do BT bo juz tydzien do a tu nawet tematu o wspolnym wyjezdzie nie ma a urlop pochytany a piatek Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka On by nie jechał ? Pewnie już na walizkach siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Siema, nie wiem czy jeszcze pamiętacie jak wyglądam, ale chciałem się zapytać właśnie ojca dyrektora gdzie i skąd jest wyjazd do BT bo ja wpadnę tylko na piątek ale gdzieś bym się z Wami złapał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 No właśnie też nie wierze że odpuści BT.... chyba że zaś jedzie jako "gość specjalny niespodzianka zlotu " Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Majki zapisany jeszcze nie jestem ale jak się pewnie domyślacie pojechać mam możliwość w każdej chwili W środę następną Majki będe miał 100% pewności co do decyzji ostatecznej Zresztą u Ciebie chyba nie lepiej Ty też podejrzewam do samej środy nie będziesz pewien czy pojedziesz A co do wątku wspólnego wyjazdu to co tu ustalać - nie ma czego - wspólny wyjazd z parkingu za bramkami 9.30 (wyjazd nie zbiórka) - kolejny postój orlen 30km od BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 3 minuty temu, szymeniu napisał: Siema, nie wiem czy jeszcze pamiętacie jak wyglądam, ale chciałem się zapytać właśnie ojca dyrektora gdzie i skąd jest wyjazd do BT bo ja wpadnę tylko na piątek ale gdzieś bym się z Wami złapał ? Jesteś pewien że chcesz z nami jechać ? bo wiesz - u nas się troche pozmieniało - spora częśc z nas ma już dość mocno wklęsłe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Majki na liście jestem ukryty pod : Kerczi + Zuzia + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 36 minut temu, miron78 napisał: Jesteś pewien że chcesz z nami jechać ? bo wiesz - u nas się troche pozmieniało - spora częśc z nas ma już dość mocno wklęsłe koła Z tyłu już mam wklęsłe ? z przodu tak sobie ale tarcza 420mm nie pozwala poszaleć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Z tyłu już mam wklęsłe [emoji23] z przodu tak sobie ale tarcza 420mm nie pozwala poszaleć ? +1Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 No i się k**wa wyjaśniło, że Toyotą nie dam rady za wami nadążyć [emoji39]trzeba coś innego wykombinować [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Miron u mnie raczej wyjazd pewny Ewa dzis była na wizycie i na razie sie nie zapowiada na poród także śmigamy, ale w razie akcji torbe do szpitala bierzemy heheWysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Majki zapisany jeszcze nie jestem ale jak się pewnie domyślacie pojechać mam możliwość w każdej chwili W środę następną Majki będe miał 100% pewności co do decyzji ostatecznej Zresztą u Ciebie chyba nie lepiej Ty też podejrzewam do samej środy nie będziesz pewien czy pojedziesz [emoji4] A co do wątku wspólnego wyjazdu to co tu ustalać - nie ma czego - wspólny wyjazd z parkingu za bramkami 9.30 (wyjazd nie zbiórka) - kolejny postój orlen 30km od BTA tak mniej więcej o której planujecie dotrzeć na plac w BT bo ja o 6 wyjeżdżam z Gliwic i lecę jeszcze do teścia do zakopanego zrzucić rodzinke i sie zastanawiam na która byc na BT Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 A tak mniej więcej o której planujecie dotrzeć na plac w BT bo ja o 6 wyjeżdżam z Gliwic i lecę jeszcze do teścia do zakopanego zrzucić rodzinke i sie zastanawiam na która byc na BT Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu TapatalkaJak wyjedziemy planowo o 9,30 z kato to w Bukowinie jesteśmy o 12 na ławkach [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 6 godzin temu, Mario22 napisał: ok odpuszczam Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Mario idealne rozwiązań dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 No taki polski pick-up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Siema z ranaWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi